Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria.diana spune:

Multumesc frumos ariciu. O sa-l pun pe sotul meu "la treaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

vreau si eu in aceasta odisee?
ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Crina, ma bucur mult ca esti bine! Slava Domnului!

Iony, tu? Cum te mai simti? Sper sa treci si tu peste momentul asta greu si sa fie ultimul in sarcina!

Eu sunt bucuroasa ca am primit astazi belly belt-ul. Mi se pare f util! Si daca tot am avut un motiv de bucurie, m-am gandit sa am mai multe: mi-am facut manichiura si am dat si o raita prin magazine de m-am intors acasa cu 2 bluzite si un colier din nimic!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Bine ai venit,Ioana Mami! Daca vrei in listuta,trebuie sa ne dai datele tale: data ultimei menstruatii(UM),data probabila a nasterii(DPN) si-optional-data nasterii tale(DN)

Am vazut ca vorbeati de cafea-canoaiele sunt exagerate,intr-adevar,dar o cafeluta normala/zi,nu face niciun rau..Puteti incerca decof.Eu,la sarcina cu Mihai,numai de-aia am baut si ma obsnuisem cu ea..

Adriana,ma bucur ca ti-a priit aerul de tara! E grozava cate o evadare dintr-asta,la sfarsit de saptamana!

Crina,sanatate!Atentie la ce ceaiuri bei,sa nu fie containdicate in sarcina!

Ioni,stai linistita,probabil ca nu-i nimic grav.Te asteptam cu vestile de la eco

Elena,da,progesteronul inghitit,poate da greata.Imi pare rau!Sanatate!

Diana,nu prea ai ce sa le faci,durerilor de tzeasta! Poti incerca sa stai intinsa in pat,sa si dormi daca poti,in intuneric si liniste,cu capul mai ridicat..Poti sa-ti pui si cateva rondele de cartofi pe frunte/tample,ceafa.La sarcina trecuta,m-au chinuit pana pe la 7 luni

Buburuza,ce centura ti-ai luat? Pune si tu un link,daca ai! Nu stiu daca mai ai copii,dar te intreb-ai mai folosit,te-a ajutat? Sar'mana,aticipat!

De dimineata,ma laudam ca eu nu vomit!Ei bine,se pare ca mi-am facut un nou bun prieten-vasul de toaleta!N-am crezut ca vom fi atat de intimi,vreodata!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ariciu ma bucur ca si tu te simti bine si bine ai venit in "clubul" celor fara greturi.
Ioana Mami bine ai venit sarcina usoara si la termen
Eu ma simt bine in general, doar piciorul ma supara cum ma dau jos din pat ma iau durerile.
Mai e putin pana maine si sa dea Domnul sa fie totul bine.
Va multumesc tuturor c-mi sunteti alaturi.

Ionela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Anca Micaela offf.. imi pare atat de rau!! Dumnezeu sa te intareasca sa treci peste asta! te imbratisez cu drag!

Maya iti tin pumnii si eu pe 28!

sanatate la restul de fete si succes la eco!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Eu ma lupt cu greturile in continuare, nu-mi mai amintesc exact, dar parca la Gruia nu era asa, stiu bine sa atunci cu mirosurile aveam probleme mari, mai ales la mancarea gatita. Acum nu mai suport mirosul de balsam de rufe si de servetele de bebe .. printre altele.

Diana, si eu mai am uneori dureri de cap, incearca paracetamol, la mine ajuta, dar nu in toate cazurile. Imi amintesc ca si no-spa-ul m-a ajutat de cateva ori.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Zozela, iata link-ul http://moms-rus.com/estore/images/Belly%20Belt%20Combo%20Kit.jpg. Sunt la prima sarcina, nu am mai folosit-o, dar astazi m-am simtit f bine cu ea. Deja nu imi mai pot inchide pantalonii, iar chestia ma ajuta sa aman momentul achizitionarii de noi pantaloni. Mi se pare o chestie desteapta si utila si mai ales f usor de confectionat acasa (daca te pricepi si ai ce-ti trebuie). Da o cautare pe google dupa 'belly belt' pentru poze si info.

Si inca o chestie: tu chiar locuiesti in Christmas Island?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Crina - felicitari ma bucur ca esti bine! Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonaelena

Crina - felicitari ma bucur ca esti bine! Ai grija de tine!

multumesc mult
da bebe e f bine, pe mine tot ma doare burtica jos si spatele, dar am sa trec eu peste asta. Si inainte faceam des colici renale. Deja sunt "prietenele mele".

8+

crina

Mergi la inceput