Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
IONY_82 spune:
Crina, bravo bravoooooooooooooo.Cat ma bucur ca e totul bine.Stai linistita si fa ce ti-a spus dr. te
Sangerari nu am dar um ammai spus ma doare piciorul drept.Mai astept pana vine sotul de la munca si voi vedea poate merg la spital
Scuze Diana am gresit ,voiam sa-i spun Darenei ca ma bucur ca a rezolvat problema
Ionela 7+
maya71 spune:
crina... e de bine (vezi partea plina a paharului). incearca si cu ceai de matase de porumb, semintele de dovleac... curata rinichii(infectie, pietre) intareste muschiul cardiac, ajuta la cresterea parului, etc
Hai ca o intreb pe mama si pe seara revin cu un mesaj (ea a avut probleme)
daria.diana spune:
Crina, ma bucur din suflet ca este totul ok
YONI ASTEPTAM SI DE LA TINE VESTI BUNE!!!!!!!!!!!!!
alinuk spune:
Mamicutze dragutze cu minuni in burticutze,
trec pe la voi sa va urez sarcina usoara si o primavara minunata!!
si desigur, copilashi sanatosi!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ariciu80 spune:
Buna fetele!
N-am mai intrat de cateva zile, insa am stat acum si am recuperat tot ce ati discutat.
Bine ati venit noi burtici!
Mihutza si Anca, imi pare tare rau. Oricum... cuvintele sunt de prisos.
Ma inscriu si eu in clubul celor fara greturi, stari de rau, etc.
La mine, nu-i nimic nou. Doar ca am reusit sa-mi fac programare la jumatatea lui martie pt eco de pliu nucal la dr. Albu. O sa am 12 sapt. atunci. Sper sa nu fie nevoie si de testari suplimentare. Ah, si inainte de asta sper sa gasesc clinica.
Ariciu in 7+ si mamica de de 3 ani
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariciu80 Buna fetele! N-am mai intrat de cateva zile, insa am stat acum si am recuperat tot ce ati discutat. Bine ati venit noi burtici! Mihutza si Anca, imi pare tare rau. Oricum... cuvintele sunt de prisos. Ma inscriu si eu in clubul celor fara greturi, stari de rau, etc. La mine, nu-i nimic nou. Doar ca am reusit sa-mi fac programare la jumatatea lui martie pt eco de pliu nucal la dr. Albu. O sa am 12 sapt. atunci. Sper sa nu fie nevoie si de testari suplimentare. Ah, si inainte de asta sper sa gasesc clinica. Ariciu in 7+ si mamica de de 3 ani |
e cumva vorba de dr albu de la medlife?
8+
crina
ariciu80 spune:
citat din mesajul lui crina-s |
e cumva vorba de dr albu de la medlife?
8+
crina
[/quote]
Nu stiu daca dr. Albu e si la Medlife. Eu mi-am facut programare la Alcosan. E vb de dr. Albu Dinu de la Giulesti. Ma intreb daca e si la Medlife. Cu toate ca nu prea cred....
Ariciu in 7+ si mamica de de 3 ani
daria.diana spune:
Fetelor de cateva ore ma cam doare capul rau
Aveti idee ce se poate lua de dureri de cap?
ariciu80 spune:
citat din mesajul lui daria.diana Fetelor de cateva ore ma cam doare capul rau Aveti idee ce se poate lua de dureri de cap? Diana in 10+ si fericita mamica de Daria 25.10.2004 |
Eu n-am luat nimic. Imi facea sotul meu cate un masaj la cap, din acela dur, si imi trecea. Dar pana termina, simteam ca innebunesc. Se face cu buricele degetelor, se apasa puternic si se freaca rapid pana se incinge pielea capului. Simti ca iti intra in craniu, dar tare bine e dupa aia!
Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani