PRIETENE FARA TITLU (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, barfesti copila? Capricorni realisti si fara imaginatie? Au imaginatia lor, asa mai pragmatica. A mea isi pune niste probleme! Zilnic ma intreaba de ce nu locuim in desert (are ea ceva special cu desertul). Apoi incepem sa discutam pe tema "Doamne Doamne". Nu-i place de Doamne-Doamne?! Ca unde locuieste EL si cum arata? Cum de ne vede? Ne vede si noaptea si ziua? Si cum ne vede pe toti? Ne vede si in casa? In Cer sunt magazine? Tu si Tati va iubiti, ca v-am vazut. Am intrebat-o ce inseamna asta? Bla bla. A mea e cu vorbele. Asa e ea. Ii place sa vorbeasca in nestire. Ii plac povestile, cartile.
Ingrid, noapte buna. Ai zis tu ceva de mobila din poze. M-am uitat si m-am uitat, de ce-o fi vorba? N-am luat nimic nou. Ultima achizitie fu un corp de biblioteca nu fff mare, ca ma saturasem de cartile din cutii de ani de zile. Ikea la reduceri, adica 3 mil dupa Botezul lui Tavi. SI mobila in poze? Mobila, pe care o "aruncasem" la tzara, am luat-o de buna si am pus-o in casa: mese, canapele, biblioteca parintilor mei. Si de la nivelul podelei e adevarat ca am evoluat la pat. SI noi ca si Astery, okazii.ro, un super pat Ikea si ala (io-s cu pasiune pt lucruri suedeze), foarte ieftin. Nici nu visez inca la mobila cativa ani.
Daniela, da le-am facut repede. Dar cred ca altfel nu le mai faceam. Acum privind in urma, mi se pare o nebunie. Dar acum am trecut de 30 de ani! Si vor mai trece ani buni pana sa ne revenim si sa punem lucrurile pe un fagash mai linistit. Momentan e cam dificil, bine ca suntem sanatosi cat de cat, ca altfel nu stiu ce-ash face. Eu tot sper ca macar copiii nostri vor trai mai bine la varsta noastra.

www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai dar ce v-a apucat scrisul in seara asta.
Ca tot vorbeam de plimbarit,mi-am amintit de ce ma distram eu: ca prima oara am mers cu metroul in Budapesta,nu in Bucuresti.Prima data am intrat intr-un MCDonalds in Constanta si Brasov ... nu in Arad.Deci plimbareata pot zice ca sunt si eu.Tara cel putin, am strabatut-o in lung si in lat si cu ai mei si cu Ghita.Mie una imi e mai dor sa revad zona Bistrita,Campulung Moldovenesc si manastirile din Bucovina ,decat ma atrage sa merg sa vizitez Italia,Franta etc.Nu zic ca nu mi-ar placea,dimpotriva,dar nu cred ca m-ar RELAXA atat Nici macar in Oltenia eu n-am mai fost din '87
Si ai mei au fost plimbareti rau,dar de cand cu comertul asta (din '95 ) nu mai au timp de nimic 18 zile pe an la bai si doua-trei We pe an la tzara maxim.Atat - si sunt pensionari,teoretic ar trebui sa stea cu cracii in sus la telenovele.Frate-meu ce mai reuseste sa evadeze din cotidian,dar nici el foarte des.
INGRID ai in plan iesiri cu cortul si strand in Ungaria vara asta? Lasa ca pun io laba pe masina si venim si noi.Si Anamaria s-a abonat la iesire la strand in Ungaria.Mai am de trecut niste hopuri pana atunci: sa imi preschimb carnetul de conducere -expira in iunie si sa fac pasapoarte copiilor.Deci alti bani si alte umblari
Vara asta dupa ce venim de la mare mai am si o nunta in Bihor la un nepot ce sta in Spania.Cred ca in Stei (ei sunt din Vascau) va fi nunta,deci la restaurant.Viitoarea lui sotie e din Constanta.Si gagica lu' frate-so mai mic e olteanca
INGRID da am doar un copilas,care deja face nani.Voiam sa merg la fratelo dupa aparat sa descarc eu pozele din Anglia (el e iesit pe undeva ca doar e WE ),dar o las pe maine.
Noa ma duc si eu de p-aci,ca a terminat si husbandu' cu TV-ul ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!
In primul rind, vreau sa urez multa sanatate tuturor copilasilor ce au facut deja 4 ani.

Nici nu stiu ce sa va mai spun despre noi.
N-am intrat de f multa vreme pe-aici. N-am fost in apele mele multa vreme, nici eu si nici altii din familionul nostru. La 1 decembrie anul trecut , varul meu de 28 de ani a avut o moarte urita si groaznica. De fapt ultimele lui luni de zile au fost infioratoare. Am fost cu totii socati si abia ne revenim. Cred ca nu trece zi in care sa nu-mi aduc aminte de el.

Despre Sabi ce sa va spun. E la fel de activa ca si pina acum, vorbeste incontinuu, ca si Ana de Bee despre orice si oricind. De vreo luna il spune si pe "R" si e amuzanta cind il pune si unde nu trebuie (" bornav" in loc de "bolnav" ).
E pasionata de ponei; are de toate marimile si de toate culorile, vreo 19 bucati. Si de papusi; din astea n-are decit vreo 10. De ziua ei o doreste pe Jasmine a lui Aladin. Insa preferata ei e o Barbie in costum de baie. Mai vrea si o balerina, dar nu prea ma indur sa dau 80 de ron pe-o papusica.
La gradinita deja am tras niste sfori si asteptam raspunsul. Sper sa mearga de la 1 martie sau macar de la 15 martie. sa vedem ce putem rezolva. Desi cind va aud cu bolile de la gradinita ....Ea isi doreste sa mearga la gradinita. "Mami, stii care e visul meu ? Sa merg la gradinita" O sa vedem noi daca i-o placea asa mult.

Ingrid, si eu folosesc bicarbonat cind ma spal pe dinti. Si sare fina. Curata f bine si dezinfecteaza.
Foarte frumos deseneaza Diana. Sabi mai deloc; doar mizgaleste, n-are rabdare.
Si eu tre sa ajung la dentist ... offff mama.

Moni, te-am vazut in poze. Arati super!

Daniela, ai niste copii frumosi foc. Iar Rares cu parul lui.... e de reclama.
Brindusa, fugi la dentist.

Merg sa-i pregatesc ceva de mincare Sabinei.
va pup

Mergi la inceput

Buna dimineata (vorba vine )
IRINA mersi de urari si de complimente.Imi pare rau ca ati avut asa necaz in familie si ca avut parte de asa sarbatori triste.
Am vazut-o pe Sabina in poze,e de vis ce frumoasa e Sper sa i se implineasca visul si sa mearga repede la gradinita.Sunt sigura ca ii va placea la nebunie.Nu te mai gandi atat la imbolnaviri,fi optimista.Sper sa iti mai revi si sa ne mai povesteti mai des de voi.
BRANDUSA zici ca Ana vrea sa locuiasca in desert? Cu ocazia asta mi-am amintit ca si Diana mea imi tot zicea ca vrea sa mergem in desert,dar ea are un motiv clar: acolo e mult nisip Degeaba ii zic ca o fi nisip dar e cald tare si nu e apa ,ca degeaba ... ii place la nebunie sa se joace in nisip,cred ca o fi cea mai happy la mare la vara.

Am pus si eu poza cu girafa Dianei.E necolorata ca i-am "furat-o" rapid,de teama sa nu o strice ... de multe ori a mai facut asa,mai ales cand era mai mica: desena ceva fain si dupa aia o mazgalea sau colora aiurea de nu se mai vedeau amanuntele initiale.Acum ca am pozat-o i-o dau,poate are chef sa o si coloreze.
http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-02-21/12:13:40
E ciudata ca a facut-o cu capul privind inapoi,eu una i-as fi desenat capul indreptat in partea opusa ...
Diana doarme la amiaza la mami,iar diseara plecam in vizita la nasa.Pana atunci am program de voie si de pazit strumful.Merg sa ma ocup de el oleaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ziua buna

hai ca ati avut pofta de scris aseara.
Ingrid, ma gandeam odata, si chiar voiam sa te intreb...cum faceti voi de vizionati filme impreuna cu prietenii. faceti rost de un film nou, pregatiti ceva bunatati va adunati si bagati comentarii pe marginea filmului? Misto! Cred ca ar trebui sa mai facem si noi asta, o faceam si noi mai demult. Adevarul ca de-o vreme incoace stam cam prost la capitolul socializare din lipsa de timp.
Am pus-o si eu pe Ioana sa deseneze ceva azi. Ea nu are nici un chef sa faca nimic si totusi in dorul lelii si intr-o graba de nedescris mi-a trantit repejor un desen, i-am dat tema ca altfel nu se apuca(o casa si un copac) un amanunt adaugat de ea este o fetita la etaj, ea isi doreste tare mult sa avem o casa cu etaj.
Monica foarte frumos a desenat Diana girafa. Ioana nu vrea deloc sa deseneze animale. zice ca nu stie si gata. mi-a venit ideea sa o pun sa deseneze oameni. Sunt tare curioasa ce va face.
Am deosebita placere de a-mi petrece dupa amiaza impreuna cu ioana care nu a vrut cu nici un chip sa adoarma asa ca eu o pazesc sa nu faca galagie sa nu-l trezeasca pe Rares.
Asteptam sa se scoale si el sa plecam la soacra-mea in vizita ca inca nu am fost pe acolo de cand a venit Robert, deci de-o saptamana.
Este asa frumos la strand in Ungaria de vreti sa mergeti cu toate pe acolo??
Mai Ingrid, tu il cunosti pe Genu de la 15 ani?? El a fost singurul tau prieten?
Ce le veni mai fetelor voastre de vor in desert? Eu m-am chinuit odata sa-i explic Ioanei ce inseamna miraj. N-am reusit. Poate mai tarziu.
Irina ma bucur ca ai mai scris. Am vazut si poze cu mandra ta. Este frumoasa foc, parca ti-am scris "printesa standard" blonda, ochi albastrii...De ce spui ca trebuie sa tragi sfori sa mearga la gradi? Ea n-a mai mers pana acum? Noi am trecut de faza cu poneii inca de vara trecuta. Nu se mai joaca acum cu ei. poate doar daca i-as mai lua cativa noi, dar no way. papusi are nenumarate, peste 30 cred si nu le pretuieste decat atunci cand sunt scoase din cutie si vreo ora dupa. asa ca embargo. Nu mai cumparam jucarii.
Imi pare tare rau de pierderea suferita. Poate ne lamuresti si pe noi cu ce s-a intamplat de fapt de a murit asa baiat tanar.
Cred ca o las pe Ioana sa faca galagie sa se scoale si rares ca este dela 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ne-am intors si noi de la soacra. Copii sunt deja spalati se uita impreuna cu Robert la Mulan. De fapt eu cand merg la soacra merg si la cumnata ca ele locuiesc impreuna, soacra-mea are demisolul si parterul si cumnata-mea etajul 1 si mansarda. Asa ca de fapt noi cu distractia mare pe la etaje ca-i plin de jucarii ca si la mine si toate-s ale altcuiva(deci mult mai interesante).
Vad ca in seara asta nu s-a mai conversat nimeni. Vreme urata la noi, tot ploua si ploua.
Cred ca ma bag la ceva seriale dupa ce se culca copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna seara!

Multumim pentru complimente.
Daniela, noi locuim intr-o zona centrala a Iasului si e batalie mare pe locurile de la gradinita. Toata lumea vrea ca ai lor copii sa mearga la gradinite bune si dotate. Asa ca cei din afara orasului sau din zone periferice , dar care au bani , dau spaga grasa la gradinitele bune. Si copiii din zona nu prea mai au loc decit tot asa cu spaga. Si la scoala de care apartinem la fel e. Cica trebe cu vreun an jumate inainte a o da la scoala sa merg sa o inscriu, altfel se ocupa locurile de pilosi.
Sabina e inca fidela poneilor deocamdata. Au venit azi parintii mei sa-i inmineze cadoul pentru ziua ei si a fost super incintata de poneiul de plus pe care i l-au adus. L-a numit "regele poneilor".

Cu varul meu.... e poveste urita ..... s-a sinucis. E vorba si de magie neagra (asa spun parintii care au fost martori la niste fenomene absolut infioratoare si care l-au dus si la preoti si asta i-au spus si preotii). Credeti-ma ca vreo doua saptamini nici n-am dormit ca omul. Imi era frica , pur si simplu nu-mi ieseau din cap informatiile despre ultimele lui luni de viata. Banii, avere..... asta si-a dorit mereu nevasta lui. Le are acum, si apartamentele si cabinetele stomatologice... si fetita ce avea 2-3 saptamini cind s-a intimplat nenorocirea. Incerc zilnic sa nu ma mai gindesc si ma rog la Dumnezeu sa nu mai existe pe pamint parinti atit de nenorociti pentru totdeauna asa cum au ramas parintii lui. Si ma rog la Dumnezeu ca fata mea sa se fi nascut intr-o zi cu noroc si sa nu cunoasca niciodata in viata ei oameni care pot face astfel de rau.

Merg sa culc printesa si o sa incerc sa scriu mai des despre noi.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am fost azi sa vad inundatiile. Pe seara, cand s-a trezit Radu din somnul dulce cu fie-sa. Wow, ce urat e. Tot campul de sub dealul nostru e inundat. Oricum, noi suntem pe deal, da? Ne bate vantul, ne troieneste zapada, dar de inundat, mai greu. Am fost intr-un satuc in afara drumului european/national. Si soseaua mergea efectiv intr-o maaare de apa. Ca-n visele mele urate. Doar ca-n visele mele e vorba de un tren care merge prin apa.
Irinuta, sper sa treci peste gandurile negre, pe care ti le-a starnit tragedia asta. Imi pare tare rau. Eu stiu cumva, ca exista ceea ce povestesti tu, dar sincer mi-e greu sa cred ca oamenii pot fi atat de rai incat sa apeleze la asemenea practici! Despre gradi, sper sa rezolvi. Chiar ma miram cand auzeam la TV ca in Iasi se inchid scoli si gradinite care au sub 200 de elevi. Or fi alea periferice. EU chestia cu gradinita centrala, cand tu stai mai la periferie, n-o inteleg. La copii atat de mici, criteriul de baza ar trebui sa fie proximiteatea (de casa sau de job-ul unuia din parinti). Restul motivelor... Mie mi se pare exagerat sa mizezi prea mult rolul unei gradinite bune in educatia copilului tau. EU una o s-o las in sat pana in clasa a 5-a, apoi mai vedem.
Daniela, simpatica Ana ta cu etajul. Sa-l vezi pe Razvi al meu cum doarme la "pranz" pana la 7! Casa cu etaj vrea fata? Aveti de muncit!
Moni, mi-a placut girafa! Cool! Capul inapoi si ochiul ala! Tb sa aiba o semnificatie chestia. Cum e cu dintii? Dureri ceva? Eu musai tb sa vad cu Razvi un stomatolog. Copilul se tot plange. Ultimele masele, care tb sa iasa, iar il inebunesc. O sa mor cu el.
Ingrid, Brador? De unde? Mie mi se fare fascinant sa vezi cum le umbla mintea lor de copilasi inca nepervertiti. Wow ce de ani cu sotul tau. Mlti inainte. Ati fost foarte norocosi! Ce ziceai tu de inteligenta sociala, e adevarat. Sa vad pe cine sa semene sociabila, ca noi........suntem cam salbatici (si ne salbaticim pe zi ce trece). Sincer mi se pare un efort groaznic sa intretin niste relatii sociale.
Noi? Copiii usor raciti. Chiar si Tavi tuseste (de data asta n-am luat eu raceala sa-l imunizez).
Noapte buna!

www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2

Mergi la inceput

Buna seara.Si eu p-aici,cu bramburel cel mic,il leagan ca maraie.L-am lasat pe Ghita sa o stearga si sa ii usuce parul Dianei si am venit la el ca nu-l mai biruia ... n-are deloc chef de somn vad
La nasa am fost doar eu cu Diana,Ghita a ramas sa se uite la Tv la meci ca juca echipa favorita - Craiova,iar de Tudor s-a ocupat mami,a venit ea incoace.In vizita Diana iar a facut fitze la inceput n-a salutat,n-a bagat-o in seama pe nasa si nici cadourile de la ea La plecare insa abia am luat-o de-acolo, ca dansa de zor imbracata in hainele primite - o fusta roz ciclam,o bluza alba si o jacheta subtire de primavara tot roz-ciclam - m-am scos cu hainele de Pasti desi astea erau cadou de ziua ei,dar n-a mai apucat nasa sa vina incoace ce ele - e ocupata si ea pana peste cap cu afacerile.
Am luat puradelul in brate ,asa la PC nu mai miorlaie
BRANDUSA intrebai de dintii Dianei ... a durut-o azi dar stii cum ???
- La mami cand sa o puna la culcare de amiaza imediat a inceput sa o doara,a fugit si s-a servit singura cu nurofen - stie si doza - dupa care brusc i-a trecut culmea
- La nasa cand am ajuns s-a plans ca o doare,dar cand a fost intrebata daca vrea sa manance ceva si ne-am dus in bucatarie a mancat si iar n-a mai durut-o deloc
- Acum seara iar a inceput sa se smiorcaie,dar cand i-am oferit o napolitana Kinder a mancat-o rapid si iar n-a mai durut-o deloc !!!
Deci ce sa mai inteleg? O cred ca o mai doare putin cand si cand,dar deja devine cam dubioasa cu fazele astea.Rezolvam noi maine sper.
IRINA aiuritoare poveste Poate ne mai dai amanunte can ai chef.
DANIELO ai tai dorm? ca ai mei nu niciunul si nici nu par doritori iar Diana nici n-a dormit deloc la amiaza si trebuie sa si mearga la gradi maine dimineata.Gata si-a terminat laptele,merg macar pe ea sa o rezolv cumva.
Revin mai incolo cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helou ,
Clara mea azi a dezertat rapid in 5 min a adormit . Are un nas curgator .... ca un robinet . Asa ca maine sta acasa . Sunt sigura ca a racit ieri dimineata, ca ea sambata o apuca trezitul inainte de 8 , ca in rest in timpul saptamanii doarme pana aproape de 8 jumate si atunci trebuie trezita, ei , in wekend nci vorba , zici ca are un ceas in fundulet . Ei asa , si s-a trezit ieri pe la 7,30 si cum toata lumea dormea , ea si-a facut de cap a tot iesit si pe hol, si in camera de zi , in pijama fiind , acolo nu era cald si sigur a racit , ca era rece ca o broasac cand a venit dupa vreo ora sa ma trezeasca iar . asa ma enerveaza ca i-am cumparat vreo 3perechi de botosei dar cu nici unul nu se incalta si pe gresie .
In rest nimic nou , maine incepe o noua saptamna . Eu sut de 5 zile fara dulciuri si cred ca ma catar pe pereti acusi

Mergi la inceput