PRIETENE FARA TITLU (61)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
DANIELA mi-ai amintit de PC-urile de la faculta de prin '94 - 95 ,nu stiu ce rami aveau dar era ceva windows vechi cu "program manager" . La faculta jucam doar solitaire.Acasa mi-am luat unul doar in 97 sau 98 parca.Net evident ca am avut mai tarziu.Stiu ca in 2005 cand ma inscrisesem pe forum habar nu aveam nici macar ce e ala mess,io doar bantuiam la citit pe diverse site-uri si foloseam numai mail-ul si-ala rar ca f. putina lume cunoscuta avea PC sau net atunci.Alte vremuri.
WOW dar care din voi va mai amintiti cum era viata inanite de telefoanele mobile de exemplu ???
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
marchplayer spune:
Monica pai de-aia te intreba-si cate camere au rudele tale. Ai noroc tu cu ei ca altfel nu stiu unde puneai toate lucrurile alea. Intr-adevar m-am gandit ca poate vrei sa faci schimb de apartament cu mama ta pentru o camera in plus. In curand va merge Diana la scoala si va avea nevoie de un spatiu al ei...zic si eu...ca ai posibilitatea, daca n-ai fi avut nu deschideam gura.
Moni, pai nici nu prea aveai ce face pe net pe atunci daca nu parlai lingue straniere, site-uri romanesti nici nu existau!!! Poate cateva ziare..si altele dar putine rau. Asa ca daca nu stiai cat de cat engleza....sau alte limbi straine...
La noi plictiseala mare.
Eu n-am pus gresie in toata bucataria. este urat. mai bine dau cu var odata pe an decat sa stau ca-n baie sau ca in piscina. Oricum se murdareste atunci cand ai copii. Mie mi se cam rupe de ce zice lumea. Eu o trimiteam rapid la plimbare pe mama cu sfaturile ei.
monica70 spune:
Buna fetele.Io n-am niciun chef de nimic deci nici de scris,iar dorm in papuci ca n-am baut decat o cafea si un cappucino,iar azi noapte am dormit putin.la 5 s-a trezit Diana zicand ca are febra,pe ala de frunte nu se vedea,dar se simtea calda,deci i-am dat nurofen.S-a invartit vreo ora in pat pana a readormit.Intre timp s-a trezit si Tudor,san n-a vrut,a inceput iar sa miorlaia,asa ca l-am adus in camera de zi l-am servit cu laptic la bibe muls aseara,dupa care l-am readormit si m-am dus si io in pat.Era deja ora 7. Am pus ceasul sa sune la 8,30 in loc de 7,40 ,ca in caz ca e Diana relativ ok sa o trimit la gradi.Cum a sunat ceasul, cum a si sarit vioaie din pat ca ea merge la gradi.Am trimis-o dupa ce i-am dat nurofen si vibrocil (nasul ii e tot infundat-curgator) si i-am dat la ea si sticluta cu panadol.Am sunat educatoarea ca in caz ca face iar febra sa ii dea la amiaza,sau sa ne sune sa mergem dupa ea daca nu se simte ok.Dar nu i-au dat,i-a dat taica-su cand a scos-o ca s-a plans dupa ce s-a trezit, ca o doare capul.Si deja iar avea o usoara febra.Am sunat pediatra,ea zice ca daca tot o doare in frunte cum s-a mai plans si datile trecute ,ar trebui mers la ORL sa nu aiba cumva sinusita.Io zic ca o doare capul si ca nu poate respira bine,si deci e cam neoxigenata ... Acum ca sa o ocup am adus din camara un sac cu jucarii puse deoparte.Scotoceste de zor printre ele si face pe planuri pe care din ele le va duce la mare pentru Tudor (pistol de apa si alte aiureli)
Tudor a atipit de-aia is libera Sa va zic cu Deci la prima ora n-a vrut,dar pe la 9 cand s-a trezit l-am schimbat si pus in patut sa se destrabaleze pe-acolo si dupa ce s-a obosit en gros,a inceput sa ma strige de zor ca vrea tzatza - nu radeti,ca are un stil clar de vorbit-scancit cand vrea asa ceva L-am luat langa mine si ba aproape ca voia sa apuce sanul,ba izbucnea in plans,pana mi-a venit ideea sa ii aplic pe gingii niste dentinox si imediat in timp ce se lingea de zor sa ii var chestiunea in gura Si-asa s-a apucat dumnealui de papat ! La sanul celalalt la fel ... Pe Diana stiu ca o mai prosteam asa cu suzeta,dar el nici p-aia n-o voia.Si de-atunci iar n-a mai servit deloc laptic,desi am mai incercat sa ii ofer de vreo doua ori.N-are decat,asa ca si-a mancat piureurile.
DANIELA va sa zica te plictisesti.N-ai zis cum e Rares acasa fara Ioana.Sau de fapt e prea putin fara ea ... cate ore o lasi acum,tot asa 2-3 ore doar?
Legat de faianta (cred ca la aia te refereai,ca gresia pe jos se pune,nu?) una e la casa si alta la bloc,unde-s bucatarii mici si se freaca toata ziua scaunele sau chiar persoanele de pereti.La mine nu e cazul ca e bloc mai nou cu camere ceva mai spatioase,dar mami are o bucatarie lunga si ingusta si a ei e mare,fata de cum sunt la alte blocuri .Deci acolo cel mai practica e faianta la pereti.
Bee spune:
Buna fetele.
Eu cu bb3 marait la purtator. Asa ca am libera pt scris doar mana dreapta.
Cu Net-ul v-am luat, io din 2002 l-am folosit la gasit prieteni. Adica si pe sotzul, tot pe net l-am agatzat.
Daniela, sunt ingrozita de ce povestesti cu jocurlie pe pc. Si al meu e obsedat maniac..... Cu dezastrul facut de copii, stim, avem si noi! Deseneaza, picteaza pe pereti. Urme de ghete pe pereti, plastelina pe covor, etc. O sa renovam, cand va fi Tavi cat Ana.
Moni, il intarci vad. Eu il cam chinui stiu, ca bag o dieta mai drastica si nu mai am nici ceai pt lactatie.
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
monica70 spune:
S-a trezit si Tudor.Diana deseneaza acum.A venit sa ma intrebe cum se deseneaa o pruna A desenat niste flori,niste pomi si in pomi in unul mere in altul prune.E mare figura,a fost odata la wc sa faca kk,dupa care a fugit iar si-mi striga de-acolo miorlaitoare ca a facut diaree Nu prea face ea asa ceva si i se pare ceva tare grav cand o apuca.I-am propus sa manance o banana,ca atunci ii dau si ciocolata calda pe care mi-o tot cere cu argumente fortzoase ca cica e buna la gat ca e calda .
Vorbiti de dependenti de jocuri pe PC.Lasa ca nici al meu nu-i mai bun,doar ca el e dependent de filme.Si nu m-ar deranja daca nu si-ar aduce si viziona inclusiv prostii de thrilleruri sau d-alea de groaza Turbez de nervi cand aud zogomote de asa gen la TV !
INGRID mergi si tu cu Genu la meci azi? Ghita era cat p-aci sa vina,daca mergea si frate-meu,dar el nu vrea sa iasa cu masina din oras pana nu ii schimba ceva piesa zilele astea si nici prietenii lui microbisti nu s-au inghesuit, asa ca a picat treaba ca singur nu a avut chef sa mearga.
monica70 spune:
BRANDUSA de ce e marait Tavi de la dinti? Bine ca sta macar in brate,ca al meu deloc.Doar la PC si atunci tot nu sta locuui ca inhata tot ce poate de pe birou.Si daca n-are ce se intinde sau se zbate pana il las liber.Pe jos ... Sau mai sta in brate dar cum va mai ziceam sa il ajut sa salte in sus in picioare.Ieri a mai stat si in port bebe o vreme,dar e greeeu.Acum e lux ca e Diana acasa,ca sta legat in bouncer in pozitie ridicata si se intretine cu ea,el bodogane,ea tzipa,el rade etc. Dar cand nu e ea acasa sa te ti frate.Ai azi a fost cam racoare afara,nu m-am riscat sa ies cu el ca si lui ii cam curge nasul putin de ieri.
monica70 spune:
Help! Ce lapte praf imi recomandati sa cumpar? Ca de maine asta cred ca urmeaza.Nici in seara asta n-a servit Tudor laptic,decat f.putin ... din canita cu cioc,cat apucasem sa ma mulg pe fuga.Dar nici nu iesea mare lucru si nici nu parea dornic de mai mult.De adormit ceva de groaza,niciunde nu era bine pana la urma s-a calmat doar in brate ... dar in fata PC,unde am pus o melodie de leagan de-a lui Celin Dion.Cand l-am vazut ca e deja caaalm,abia atunci l-am pus in bouncer sa il legan (inainte urla si-acolo) si a adormit rapid.
Am scos aseara si de la congelator un pahar cu lapte,dar l-am aruncat.Nu arata a stricat,dar parca are un miros ciudat.Am si inmuiat limba si n-are niciun gust,in timp ce asta proaspat are gust dulce.Deci n-am curaj sa ii dau ala din congelator,sau oare sa incerc totusi maine sa vad daca l-ar bea? Cica e valabil 6 luni tinut la congelator,deci e cam la limita.Speram sa o duc macar pana pe la 9-10 luni ca la Diana si sa trec iar direct la lapte de vaca.Sper ca macar el sa vrea lapte praf,ca daca nu il bag pe kefir ca tot ii place .
In rest, maine la ora 16 incepe serbarea Dianei.Ea e parca mai binisor,sper ca maine sa fie si mai ok.
Bee spune:
Buna fetele.
Moni, eu as zice sa bagi tu niste ceai de lactatie si sa-l mai lasi cateva zile in pace. Asta-i riscul diversificarii in forta. Sau riscul de a avea un bb care mananca zdravan mancare solida, cum sunt ai nostri. Al meu nu prea mai suge nici el peste zi. Insa seara, noaptea e disperat. Da-i lapte inainte sa-i dai mesele de papa solida, peste zi. IO ametesc numai la gandul ca as da mai mult de 500 mii pe saptamana pe lapte praf. Da, atat de rau! Pai, mai bine ma duc sa iau un ceai de lactatie, care-i 3 lei. Eu una nu-l intarc nicicum. Azi are Diana serbare?
Daniela, super Rares cu scutecul. Al meu are scutec, dar cere la olita. Si el e la fel cu imbracatul, dezbracatul. MAi repede decat Ana, care e o printesa.
Ai mei sunt bolnavi in grup. Ana tuseste, Razvan face febra.Asta noapte cred ca a avut din nou 40. Tavi o sa faca in curand 2 saptamani de cand tuseste. Plus ca azi facem 4 ani de casatorie. SI sotul meu e tot in embargou. Nu ca ar fi foarte impresionat. Si pe bune, ca la noi nimic nu are legatura cu copiii, treburi casnice (m-am consolat de mult ca NIMIC inseamna absolut NIMIC), nimicuri.
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
monica70 spune:
Buna dimineata.iar is zombie ca de la 3 la 5 n-am dormit,ci m-am ocupat sa readorm strumful.Cum la san n-a servit a ramas suzeta si leaganul,care nu prea faceau mare branza ... De data asta cred ca s-a trezit nu din cauza dintilor ci din cauza racelii,ca haraia cam tare.I-am pus si ser si l-am bagat si la aspirat - in bucatarie sa nu trezesc poporul.Dar n-a iesit nimic Ca sa il calmez am inhatat o portocala de pe masa am stors-o cu o mana si i-am dat suc cu lingurita.Asa s-a potolit si dupa aia l-am adormit iar in bouncer,dar cum plecam de langa el iar se foia,se bloca pe burta in el si se trezea.In final cand era buimac tare l-am plasat in patutul lui si am mai dormit cu totii pana dimineata.Bine ca n-a trezit-o pe Diana.Ea nu a mai avut febra,nu ii mai e nasul infundat sau curgator,in schimb era cam ragusita si parca a si tusit de cateva ori Asta o fi evolutie sau involutie a bolii?
Acum peripetiile cu Tudor.S-a trezit si el pe la 8,evident ca nu voia laptic de la san,muls nu mai aveam asa ca m-am dus frumusel si i-am pus niste ceai caldut indulcit cu sirop de afine in bibe.S-a aruncat pe ala,a tras ce-a tras,dupa care car mar si ii arat sanul pe care surprise il inhata !!! Si da-i si bea frate,desi as fi jurat ca n-are ce ,dar s-au umplut instant "la cerere".Deci problema nu lactatia e ci "cererea" Si se pare ca momentan i se cere doar dimineata pe la 9 mami a zis sa il flamanzesc un pic.Cred ca fac altceva,ii bag la papa portii mai mici sa vedem daca nu isi reevalueaza dumnealui comportamentul.Nu m-ar deranja sa bea laptic si doar dimineata si seara,dar atunci sa bea nu sa faca nazuri ca acum.
BRANDUSA mai am o intrebare ,fierul ala supliment "preventiv" chiar i musai? Daca mananca bine legume si carne nu isi ia de-acolo suficient? Nu de alta dar de cand ii dau trage niste kk-reze negre si mai tari,plus ca de mai multe ori pe zi.Nu mai retin deloc daca i-am dat si Dianei ... dar ce stiu e ca ei i-am facut analiza sangelui luat din degetel pe la 8 luni si i-a iesit ok,ca nu era anemica.
Merg ca maraie,ar cam fi ora de piure de fructe,dar il mai las,poate mai vrea niste laptic intai
revin
monica70 spune:
Ei ce ora de piure ca a dormit maraila nemancat,ca doar nu si-a facut somnul cum trebuie azi noapte.Merg sa ma intind si eu ca degeaba am baut jumatate din cafea ... abia imi tin capul sus.
BRANDUSA uitam felicitari pentru aniversare
De-ar dormi macar o ora Tudor, sa zac si eu la