Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(22)
Raspunsuri - Pagina 7
kriss79 spune:
MIRUNICA, LA MULTI ANISORI!! SA FII SANATOASA!
Bafta la conceperi!
Prietena mea a aflat ca va avea gemeni identicia stat ea ce a stat pe tusa dar si cand a ramas au facut-o de pomina
Lora,eu vind caruciorul alessiei daca te intereseaza..:)
al meu e abc design si are si portbebe si se transforma si in sport.daca te intereseaza iti trimit poze.eu l-am luat cu vreo 1400 lei, am pus pe forum candva ca il dau cu 900, insa mai putem negocia
Cristina, mamica de Alessia Stefana
mathilda spune:
nici Klara nu e geloasa dar o implic in toate, adica vrea ea. si odata i-a spus o tipa ca-l ia be baby brother la ea acasa si a inceput sa planga. daca il las pe bb acasa cu tati imi zice: ooo mami l-ai uitat pe baby brother. il iubeste mult . dar klara e si o fire f independenta nu tb sa-i acorzi extrem de multa atentie. cred ca sunt copilasi care au nevoie de multa atentie iar cu bb e mai dificil sa-i acorzi atata atentie ca atunci cand era sg si de aici poate gelozie. de obicei gelozie apare la copilasi de 1,2,3 anisori nu la cei marisori.
claudela spune:
Angela, multumim de cafeluta!E binevenita!
va multumesc mult pentru urarile facute Mirunicai!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire din plin!
A trecut anisorul...Am intrat si noi in randul oamenilor seriosi...Numaram in ani de acum inainte!
POVESTEA MIRUNEI
LoraG76 spune:
'Neata!
Angela, multumim pentru cafea!
Cica azi si maine va fi f. cald si frumos! Noi avem serbare la gradi astazi, carnavalul primaverii..abia astept!
O zi frumoasa va doresc!
Lora, mami de Iustina si 17+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
'Neata!
Va invit la un ceai!
Cum v-am spus, am avut ieri serbare...f. frumos a fost, chiar o serbare reusita.
Daca aveti timp si chef, avem poze (cateva, ca mai mult am filmat):
http://good-times.webshots.com/photo/2026115840099413604xdlViJ
O zi buna va doresc!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
angelapriboi spune:
Neata Lora,
Multumim pentru ceai, din pacate nu pot vedea pozele de la servici.
O zi buna
LoraG76 spune:
Salutare!
Poftiti la o cafea!
E cineva cu nume de floare prin zona?
Daca da, La multi ani!
Va doresc o zi cat mai placuta!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro