Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(22)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_micu83 spune:
Neata si de la noi!
La Sibiu a venit primavara si prin urmare "casa noastra" de peste zi este curtea, parcul si imprejurimile...mai fentez eu programul cand imi mai ajunge cate un colet ca m-am facut "mare precupeata"(dupa cum imi zice tati)...
In rest, suntem mari si smecherosi..avem 9 luni , 6 zile si un dintisor (credeam ca zana maseluta ne-a uitat..dar cred ca nu stia saraca cum sa ajunga la noi)
Lora, pupam burtica si pitica Iustinica din dotare!
kris, transmitem catre voi raze de soare care sa ajunga atat in suflet ca si afara! pupici pentru Ale
Angela, imbratisari si pentru voi, toate cele bune si sa dati semn ca sa ne aliniem pentru "start" la invatat ..ca indata trece timpul. (m-a speriat procentul de promovabilitate de anul asta).
Martie, nu stiu daca ne citesti..dar tare mult ne-ar placea sa te mai avem in preajma (atat aici) cat si la "Nasterea in apa"...La multi ani pentru Sara!!!
Claudela, ce-ti face minunea? La voi a inceput numaratoarea inversa...o sa masurati timpul in ani si nu in lunite. Va transmitem multi pupici si floricele!
Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute
angelapriboi spune:
Neata!
poftiti la o cafea!
Ana ar trebui sa ne apucam de invatat, dar vremea asta si toate celelalte treburi ... mie personal mi-ar trebui un sut in partea dorsala.Poate asa imi vine cheful de invatat.
De aceea se spune ca trebuie sa faci totul la timpul lor.
Pupici
LoraG76 spune:
'Neata!
Angela, multumim pentru cafea! Noroc de tine ca ne mai trezesti..eu, una, as dormi pana pe la 10, asa...
Noroc c-a venit primavara si parca am alt chef de viata.
O zi cat mai buna va doresc!
Lora, mami de Iustina si 16+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_micu83 spune:
La multi ani, printesa Miruna! Sa fii sanatoasa, norocoasa si voioasa!
Mami Claudela sa va bucurati de minunea voastra si Doamne Doamne sa va fie aproape la tot pasul!
LoraG76 spune:
Claudela, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa si vesela! LA MULTI ANI, MIRUNA!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ana_micu83 spune:
Lora, cum te mai simti? Ce iti face burtica, ai inceput sa simti miscarile bebelinei? Ce zice Iustina de sister?
Cumnata mea are o fetita de aproape 6 ani si in 16martie a adus pe lume bb2 , un Stefan-Alexandru de 4 kg , buflacios si pufos. Acum cea mare deja este geloasa...nu este de acord cu nimic, plange si cere atentie mult mai mare decat pana acum...
Eu din vara vreau sa concep bb2...deja incep sa am incertitudini daca o sa fac pasul cel mare sau nu.
LoraG76 spune:
Ana, iti faci griji degeaba, cred eu. Depinde foarte mult de copil si de parinti, de cum stiu sa-i explice dinainte ce ins. un frate...nu stiu....poate vorbesc si eu din carti, dar Iustina e f. incantata de viitoarea surioara, abia asteapta sa vina pe lume, vorbeste deja cu ea, ii pastreaza jucarii, ieri de ex., nu voia sa iasa dintr-un magazin ca sa-i luam ceva bebelusei - bine, voia carut, patut si o rochita... Eu cred si sper macar sa nu am probleme. Oricum, daca mai intervin si scene de gelozie nu-i bai, eu cred ca sunt normale si astea, daca nu-s dese si in limita...
Da, simt deja bebelusa, face tumbe des, e matinala... si eu ma simt bine, nu am probleme.
Ma bucur pt. voi ca v-ati hotarat pt. bb2, bafta!
Si o intrebare care ma macina: ce fel de carut imi recomanzi sa iau? Ca nu stiu ce sa aleg...
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ana_micu83 spune:
Referitor la nepotica, si pe noi ne-a socat un pic schimbarea ei...pana sa se nasca bebe pupa burtica zi de zi, ii facea desene , ii canta , si-a eliberat un raft de jucarii si a zis ca acolo sa puna bebe masinutele lui etc...Era foarte foarte incantata de aparitia lui, acum s-a trezit deodata ca intreaga atentie nu i se atribuie doar ei si...hop gelozia...
Adevarul este ca..nu stiu 100% ce comportament au si cei din jur cu ea..tuturor li se pare ca totul e ok, dar poate in mintea si inimioara ei de copil lucrurile stau altfel.
Bestiala faza cu jucarii pentru bebelina! Sper din tot sufletul ca in Iustina sa ai un real ajutor cu bebelina!
La capitolul carucior eu am primit ditamai tancul tocmai din Anglia(ales de mine) ..ceea ce nu recomand..daca apar probleme de service si garantie nu ai unde merge cu el. La noi lipsea o bucsa de la o roata..am umblat 2 sapt pe la firmele care comercializau carucioare pana s-a indurat un nene de noi si ne-a dat adresa unui service specializat in asa ceva.
Caruciorul meu e d`ala 3 in unu, are roti de cauciuc care se umfla...roti pe fata pivotante, e fain asa..n-am ce vine sa-i bag..numai ca are vreo 20 de kg de plangi pe langa el.Eu il tin la parter..si am de urcat vreo 8 trepte si ma taie toate apele.
Concluzia: un carucior multifunctional(adica sa-l poti folosi ca si carucior sport si dupa un an), roti pivotante se aiba pe fata, sau cu 3 roti (sotul meu nu a vrut asa ceva), sa se plieze usor si sa aiba maxim 10 kg. Eu sunt fan Quinny, Abc Design, stokke...da n-a fost sa fie.
Multi pupici!
angelapriboi spune:
La multi ani ! Miruna sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa.
Eu nu am avut probleme cu Sergiu.Avea 5 ani cand a venit Stefania pe lume.
Dar l-am implicat in toate activitatile: spre ex il puneam pe el sa o spele pe picioruse si eu pe restul corpului.
Cand o schimbam de pamper el pregatea totul, il rugam asa de pamplezie sa o tina pe picioare, sa impinga caruciorul, sa stea cu ea si sa-i arate jucariile etc.
S-a atasat foarte mult de ea, atat de mult incat la 6 luni cand i-am facut vaccinul si el bineinteles ca a fost cu mine, cand a auzit-o ca plange a inceput sa bata incet din palme si sa spuna:"Taci cu mami!"
Am plans si eu dar si doctora.
Acum tot timpul sta dupa ea si ii spune ce are voie, ce nu are voie.
Totul sta in implicare!