Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(22)
Raspunsuri - Pagina 4
kriss79 spune:
La Multi Ani, o primavara frumoasa si calda va doresc! cu intarziere..
noi suntem bine, am iesit duminica cu fetele de la iasi/mamici intre noi si azi ies la o pizza cu colegele mele mai apropiate si dragi.
si aici e frig, a nins samb si duminica.abia astept sa se incalzeasca sa mai iesim si in parc ca m-am cam saturat de statul la mansarda la tv, calc, jucarii..:)
aveti aici poze de la intalneala de duminica unde apar si eu..
anaun pupic si de la Ale pt. Razvan
lora, pupam burtica si mamica
cu angela ne mai "intalnim" pe facebook..
de martie stia Angela cate ceva ca au mai vb, din ce am inteles eu..am inteles doar ca e fericita acum.alte detalii poate le da ea :)stiti voi, fiecare cu ale lui probleme..insa ma bucur sa o stiu fericita.
clau, felicitari pt.primii pasi!
Cristina si Alessia Stefana
angelapriboi spune:
Dragele mele,
Am primit astazi un e-mail cu cei 2% pe care-i putem redirectiona catre diverse ONG-uri.Si ghiciti la ce m-am gandit?
Sa infiintam ONG-ul Dura Lex, Sed Lex sau DC.
Ong-ul nostru sa-i ajute pe toti cei care au probleme pe DC.
Daca 50% din membrii DC isi vor redirectiona cei 2% catre ONG-ul nostru ( eu personal as putea strange formulare de la cel putin 10 colege, care sa redirectioneze cei 2% catre ONG-ul indicat de mine),poate am reusi sa facem mult mai multe pentru cazurile de la Ajutor Umanitar.
Aveti tema de gandire!
Daca stiti cumva de existenta unui astfel de ONG va rog sa-mi comunicati.Eu vreau sa directionez cei 2% catre o organizatie pe care o cunosc.
pupici,
Angela
ana_micu83 spune:
Superrr idee! Vreau Vreau Vreau
Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Angela, e foarte buna ideea ta, dar cred ca ar trebui intrebati intai adminii - mi se pare ca a mai fost o discutie in legatura cu asta odata ori poate ma insel eu...mai bine ii trimiti un mail Mirelei sa o intrebi, sa nu fim acuzati ca luam decizii in numele forumului. Daca se poate, eu sunt de acord, bineinteles.
Kriss, am vazut pozele, arati f. bine! Bravo voua ca ati iesit de 8 martie!
Ana, Claudela, Mathilda, pupati buburuzele mici!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina si 15+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Neata,
Lora multumim pentru cafea. Eu nu cunosc adminii, asa ca te rog pe tine dac-i cunosti sa le trimiti un e-mail.
O zi buna
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelapriboi Neata, Lora multumim pentru cafea. Eu nu cunosc adminii, asa ca te rog pe tine dac-i cunosti sa le trimiti un e-mail. O zi buna ANGELA |
Angela, nici eu nu-i cunosc, dar stiu ca trebuie consultati.
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelapriboi Lora am trimis un PM catre ADMIN. Sa vedem ce o sa raspunda. PUpici, Angela ANGELA |
Angela, ai primit vreun raspuns? Chiar discutam cu cineva ieri si zicea ca ar trebui sa se ocupe cineva numai de ONG ca sa strangem ceva mai multi bani, ca numai din aia 2% cat credem noi ca strangem??? Cateva milioane? Cateva zeci de milioane in cel mai fericit caz???! Ar trebui proiecte, sponsorizari...si are dreptate, dar ar merita incercat daca cineva ar avea timp sa se ocupe, nu?
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
angelapriboi spune:
Lora nu am primit niciun raspuns de la Admin.
Intre timp i-am scris si Doinei Bita si a zis ca daca cineva o indruma cu ce are de facut, ea s-ar ocupa de Asociatie
O sa stau in weekend sa studiez problema.Va rog si pe voi sa studiati de ce acte este nevoie, cat dureaza procedura etc si poate reusim sa facem ceva.E pacat ca cele 200-300 Ron cat s-ar strange lunar sa nu poata merge catre cei pe care ii cunoastem.
angelapriboi spune:
Neata,
Va invit la o cafea si la rugamintea de a semna petitia pentru unificarea profesiilor de avocat si consilier juridic:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p23575051.html