Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(22)
Raspunsuri - Pagina 16
claudela spune:
Sper din tot sufletul...Oricum, si daca plecam pe undeva nu mai e asa dificil cu Miruna.A mai crescut si nu mai e asa complicat.
Oricum, visez deja la apa, nisip si mult soare...Eu sunt semn de apa si trag inspre balti...
POVESTEA MIRUNEI
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
Cafea pentru toata lumea.Eu vreau sa dorm.Si din ce ma gandesc mai mult la somn, de aceea mi se face si mai mult somn.
claudela spune:
Buna dimineata!Va dau o cafeluta sa ne dezmeticim dupa weekendul asta..
POVESTEA MIRUNEI
LoraG76 spune:
'Neata!
Claudela, multumim pentru cafea! Pe mine nu cred ca m-ar trezi toate cafelele din lume...da-mi sare mie somnul cand apare bebelina...
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si 23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
claudela spune:
Lora, cu siguranta atunci cand va veni bebita adio somn pe saturate...Asa ca profita la maxim!!!
POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
Am reusit sa pun si eu niste pozici cu Mirunica mea...am tot promis...in sfarsit am si reusit...
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
elsels spune:
Salutare, fetelor!
Hop si eu la o gura de cafea. Eu sunt in CIC si am cam pierdut notiunea timpului ... nu mai stiu cand e weekend etc. Dar o cafelutza nu refuz niciodata ca sunt in urma rau cu somnul. Baietii mei inca se trezesc noaptea si cer "lala".
Lora, sarcina usoara si la termen! Profita cat poti de perioada asta ca sa te odihnesti.
Sa aveti o zi buna!
claudela spune:
Multumim Elena!Foarte buna cafeluta de la tine!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA