Dura lex, sed lex(Clubul Juristilor)(22)
Raspunsuri - Pagina 10
claudela spune:
Va urez si eu din tot sufletul sanatate, fericire si multa lumina de acum inainte!
Sa aveti parte de tot ce e bun si frumos in viata!
Si va invit la o cafeluta sa ne revenim dupa atatea zile...de poveste!
POVESTEA MIRUNEI
angelapriboi spune:
Cafea pentru toata lumea.
Eu inca nu-mi revin dupa sarbatori, asa ca am nevoie de foarte multa cafea.
claudela spune:
Multumim Angela de cafea, e foarte buna!
Eu sunt la servici, cu o gramada de treaba..Astept sa iasa soarele ca mi s-a luat de vremea asta asa schimbatoare...Nu mai stiu nici cum sa ma mai imbrac, dimineata ma apuca toti nervii pana reusesc sa gasesc ce imi convine...
POVESTEA MIRUNEI
angelapriboi spune:
Claudela si eu sunt in aceeasi situatie cu hainele.
Din pacate in weekend vremea se va strica
claudela spune:
Neatza!Inca o zi de scarbici...E bine ca am program pana la ora doua...Asa ca hai sa servim o sa ne energizam pentru weekendul ce bate la poarta!
POVESTEA MIRUNEI
angelapriboi spune:
Neata,
Claudela, multumim pentru cafea! Ce bine ca ai program scurt vinerea.Si noi avem vinerea scurta, dar numai in lunile de vara si de la ora 15 .
Va pup
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelapriboi Neata, Claudela, multumim pentru cafea! Ce bine ca ai program scurt vinerea.Si noi avem vinerea scurta, dar numai in lunile de vara si de la ora 15 . Va pup ANGELA |
Daca insistam, mai aveam un an program redus...Asa trebuie sa rabd program pana la 16,30 de luni pana joi, si vinerea pana la 14...
Si treaba e ca e cam compromisa odihna mea, ca urmatoarele weekenduri se anunta cu evenimente...la care trebuie sa facem act de prezenta obligatoriu...
POVESTEA MIRUNEI
ana_micu83 spune:
Neata si de la noi! Super buna cafeaua!
Milioane de pupici!
Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute
claudela spune:
Sunt recunoscuta ca maestra in prepararea cafelutei!
Eu tot sper sa ademenesc cat mai multe fete sa o savureze alaturi de noi...cele matinale...
POVESTEA MIRUNEI