cit adevar poate fi
Raspunsuri - Pagina 6
mimika spune:
Buna seara! unombun, la noi la dovlecei nu ai scris niciodata un mesaj asa lung. Nici nu ne-ai salutat vreodata, desi ti s-a sugerat respectuos. Nu mai zic de intrebat de sanatate sau de bucurat/intristat alaturi de noi. Cu toate acestea, fetele ti-au raspuns la intrebari dupa cum s-au priceput, si-au exprimat parerile de rau cu privire la starea ta de sanatate. Ne-ai trimist si PM cu intrebari, sa fii sigura ca iti raspundem toate (cu bagajul pentru spital, daca iti mai amintesti). Sa iti mai amintim ca ai dat parola de la e-mail la "liber", ai strigat-o in gura mare pe forum?!, de a trebuit sa o schimbam. OK, poate ai avut o clipa de ratacire, insa nu ti-ai cerut scuze nici pana in ziua de azi. Poate ma insel, dar nu cred. Si acum nu ai curajul sa postezi la "dovlecei" uimirile tale. Ghinion! fetele citesc si pe unde postezi tu Nu ma apuc sa demontez afirmatiile tale, ca au zis fetele foarte bine. Si mi-e ciuda ca in loc sa scriu un mesaj la dovlecei, mi-am ocupat timpul cu asta. Spre binele tau: nu te uita in curtea vecinului, ca nu e sanatos pentru psihic. Fug, ca trebuie sa ii dau lui Luca un castravete, cica ii este greata dupa sorici. Matei joaca ping-pong cu tac-so, cica mananca mai incolo.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
madalina84 spune:
Eu spun ca daca tot ai atata timp, sa ne cauti si noua pasajale in care spune vreuna dintre noi ca baiatul sau fata ei mananca mamaliga.Cred ca noi ar trebui sa ne punem un semn de intrebare asupra ta caci niciodata nu am vazut o poza cu tine sau cu bebelusul tau.
Referitor la gadgeturi nu inteleg sensul intrebari,vrei sa afli de unde avem bani?pai uite eu dintr-o pensie de handicap,am preferat sa nu mai imi cumpar pt mine nimic 3 luni si sa-i cumpar lui fii-mio jumper...esti multumita acum?
Oare ce vrei de fapt de la acest topic?
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
andraiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe eu i-am dat cinci stele dupa prima pagina subiectului, luat ca gluma si privit cu duiosie (pentru ca da, exista destule mame exagerate-eu m-am simtit prima- la adresa odoarelor) si legat de raspunsurile simpatice a le lui Marius; ca ne amuzam pe exagerarea unor mame mindre de puii lor-in general- nu vad nici un motiv de rusine, bla bla si cuvinte grele care au plouat pe aici in ultimele pagini. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ana, din pacate ea nu a glumit. Nu merita vorbe grele, dar nici aplauze.
ruxij spune:
Eu zic ca adevarul e pe la mijloc. Unii mai exagereaza, altii chiar spun adevarul, dar cei care aud si ai caror bbi nu fac chestia respectiva se reped sa nu creada si sa se oftice.
De ex. al meu nu a stat in fund la 4-5 luni, ci pe la 6-7, n-a mers la 9 luni, ci la 11, n-a vorbit in propozitii inainte de un an, ci la 1 an si 8 luni. Dar s-au intamplat si "povesti pescaresti" si la noi. Intr-adevar, a dormit 8h/noapte de la 3 saptamani, si asta pt ca a fost un bb mare si i-am dat completare din biberon tocmai in acest scop. Cine vrea sa alapteze exclusiv normal ca nu doarme copilul toata noaptea, sau copiii mai mici nu pot lua atata lapte deodata., adica stia literele, cifrele, culorile de la 1 an jumate si a citit la 4 ani jumate, nici nu e prea devreme, dar pana in 4 ani n-a vorbit engleza, asa ca fuse totusi destul de devreme. Cand zisei asa naiv, fara sa ma gandesc ca ofensez, ca a inceput plodu' sa citeasca mi-a sarit juma' de forum in cap, mi-au explicat ca e imposibil, ca sa vezi, la varsta asta copiii doar fotografiaza cuvinte, nu citesc bla bla bla. Da' uite ca asa a fost, chiar a citit pe bune, cati n-au zis ca mint....
Eu acum incerc cat pot sa nu ma laud cu fi-miu, prefer sa tac, oricum, el e un copil normal, nu un geniu, are si defectele lui, nu-i perfect, dar asa cum are defecte sau parti mai slabe decat altii (scrie urat, e antitalent la desen, nu e atent, nu lureaza cu acuratete), are si el ale lui bune, cum altii au altele bune. Chestia e ca enerveaza dc. iti lauzi copilul cu vreo chestie, asa ca mai bine taci. Zisei ca incerc, da' tot ma mai scap, acu' ar tb sa nu mai vb nimic de copii sa nu se simta altii ofensati, ori copiii sunt f. importanti in viata noastra si dc. ne bucuram de vreo achizitie, tentatia sa spui lumii intregi este destul de mare. Numa' ca lumea intreaga se oftica nene.:)) Eu nu ma oftic deloc ca altii au mers la 9 luni si au vorbit in propozitii la 1 an si 3 luni, nu vad de ce. Al meu a facut altele, nu sunt toti identici.
columbiana spune:
am inteles ; eu nu i-am corelat spusele de nici o odisee (al meu copil e mare).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
andraiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe am inteles ; eu nu i-am corelat spusele de nici o odisee (al meu copil e mare). http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Sa-ti traiasca puiul!
marius spune:
Topic inchis la solicitarea intitiatoarei.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa