Leoaicele DC **(49)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

Katty , mmmm ce delicios Din pacate linkul e considerat reclama ilegala si nu pot vedea reteta ....
Tu cum stai cu pregatirile?

Bricolam

N-am stiut ca retetele Monicai-Elizabet sunt considerate reclama, am editat, asta e...
Scriu exact reteta muschiuletului umplut cu legume, poze, vezi cum arata la mine in poze, plus in cele din directorul Papa Bun al meu de pe picasa:

Deci: Un muschiulet pe care-l despicam cu grija. Il saram, punem piper si il batem putin cu ciocanul!
Umplutura: se caleste o ceapa, putin ardei (eu am pus pastai congelate) si am pus ciuperci, putina vegeta (n-am pus), piper si patrunjel (eu am pus marar)
Compozitia o distribuim peste carnea batuta, se pun bucatele de cascaval (eu am si ras pe razatoarea mare si am pus si cubulete marunte de cascaval). Rulam carnea, si o prindem din loc in loc cu scobitori.
O punem in tava, punem putin ulei (eu am pus si o jumatate de cana de apa) si la cuptor cu ea, acoperita cu folie pentru inceput. Dupa 45 min luam folia si o mai lasam la cuptor pana se rumeneste, eu am turnat putin suc de rosii. La sfarsit se poate adauga vin, am pus si un pahar de vin. Am uitat sa zic ca inainte de a o da in cuptor am presarat si cimbru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , am notat reteta iar intre timp am si la pozele cu rulada, muschiulet umplut si cozonaci Cozonacii in framanti tu sau la masina? Trebuie neaparat sa incerc si eu sa fac intr-o zi ca nu se mai poate!

Mergi la inceput

Catutza, eu am framantat cozonacii, n-am masina de paine, dar Monica pe site-ul ei scrie ca ea ii face la masina de paine. Eu ii framant cam 30 de minute cu totul pana se omogenizeaza aluatul si are consistenta de framantat!

Mergi la inceput

Katty , deci trebuie sa-mi rup mainile framantand dar nu ma las si tot incerc si eu odata sa fac!
Da-mi si mie site-ul Monicai te rog sa il salvez la favorite, merci
Va duceti la Inviere? Noi nu ca Mihai lucreaza si doar eu cu fata nu ma incumet

P.S. vad ca numai noi doua bantuim pe aici...

Annie , cum a iesit tortul?

Gabi , voi nu mai spuneti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna seara si bine v-am regasit!

Bantui pe net ,astept sa treaca timpul,sa plecam la biserica ,apoi la tata socru sa ciocnim un ou apoi sa dormim la casuta.
Prima noapte in casa noua..:),vom sta acolo maine si vom primi musafirii care vor vrea sa ne calce pragul.

Bunatati nu am prea facut,n-am avut chef deloc,cu umblatul prin spital(fratele meu a suferit un infarct miocardic marti dimineata-acum e bine,speram) si alte probleme,nu mi-a mai ars de nik.

Am cozonaci si pasca cu branza si cu nuca(coapte ieri in cuptorul nou!!),oute colorate de Catalina de nu le mai cunoaste nici mama gainii..,stufat de miel facut de sot,drob ,cas,ceapa,legume,salata verde si spanac si maine la casa vom face o pulpa de miel la rotisor si doi trei pui..depinde cati vom fi.

Vreau sa va trimit o calda urare de "Paste fericit!" si fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa lumineze din plin viata tuturor si inima fiecaruia!

Mergi la inceput

Adriana , multa sanatate fratelui tau!
Sa inteleg ca va mutati in casuta? Sa fie intr-un ceas bun! Sa aveti parte numai de bucurii acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

HRISTOS A INVIAT

Fie ca lumina sfanta a Pastilor sa va aduca numai bucurii, fericire sanatate intelepciune si putere

Adi sanatate multa fratelui si recuperare rapida si usoara

cum am ratat tortul, eh am vrut sa fac un blat combinat din alte 3 retete, aveam umai 6 oo in casa, si cum reteta cu 6 era suspicioasa, am combinat .... bine si lenea sa nu ies din casa sa mai iau oo.... asa ca dupa rateu am iesit, luat oo, si un plic cu "blat de tort, am mai bagat oo, apa, si gata blatul... a iesit fain ...sper ca si gustos, dar tot imi dispar oo lele de pe el... oare cine ??? e ornat cu outze de cioco

Cata, ce-a adus iepurasul ?

lui clau ia adus 2 jocuri... whoa supr super incantat ... mie niste baniti, dar am impresia ca totusi sunt pt consum casnic si nu personal

noi azi stam acosica, pe dupamasa mergem la pretini

sarbatori fericite si o zi plina de rasete!

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

HRISTOS A INVIAT!!! Sau ADEVARAT A INVIAT! Pt. cine a urat deja!
Va dorim sa aveti o zi linistita alaturi de cei dragi cu bucurii mici sau mari cu lumina si bucate pe masa!
toate felinele si pe bebelaci mai mari sau mai mititei!

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!!!
...
si
...
ADEVARAT A INVIAT!!!

Multumim de urari tuturor, la fel va urez si eu voua!
Sper ca ati petrecut cu bine, la noi asa a fost, relaxant, in familie!
Maine avem invitati finii cu finuta, asa ca maine voi avea rol de gazda!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

ADEVARAT A INVIAT!

Am fost la mama sa o vedem, asa dor imi era de ea....din ianuarie nu ne-am mai vazut! A fost o zi frumoasa, a fost si placut afara si sunt foarte fericita ca am fost cu Bia a cimitir la tata si a vrut sa mearga, nu i-a fost frica!

Annie , la Bia a adus iepurasul Casuta Piticilor...o imensitate de casa cu 7 patuturi, masa, 7 scaune si divese alte chestii(cani, farfurii, cesti, tacamuri...) acum troneaza in mijlocul sufrageriei

Katty , cum a fost cu finii?

Gabi , ati fost plecati la ai parinti?

Daria , macar ne mai citesti?

Danny , ce face printul mic?

va pe toate cu drag

Mergi la inceput