Sezatoarea canadiana (173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Anca multa tarie iti doresc, sa fii puternica si pentru mama ta! Da doamne sa fie doar o alarma falsa!

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ana,ma alatur fetelor.
un gand bun si multaaaa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana drum bun si-mi pare tare rau.

Zavalita, sa nu generalizam totusi...

Mergi la inceput

Dana, te referi la dor?

Voi ati facut COFI sau alte cursuri de franca?Puteti sa-mi recomandati ceva? mai ales pe timp de vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ana draga noastra, multa putere si drum bun

ange stii tu... merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, ma gandesc la tine si iti doresc sa ajungi cu bine in Ro si sa treceti cu bine peste toate.

Mama Sabinei, multa bafta cu jobul sau scoala.
Ati trecut voi prin multe hopuri, o sa treceti si de asta cu jobul.

Cred ca Sabina e cam de varsta Ancutei noastre, te-am citit si prin 2005. De cat timp sunteti in Ca ?
Noi suntem din 2007.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Fetelor am primit Martisoare din Ro! Sabina e foarte bucuroasa! Deja le poarta!Vrea sa ii duca si prietenei ei, Natalie, la gradi!

Joi avem la gradi Teddy Bear picnic si copiii merg in pijamele. Sabina se agita de 2 zile deja!

Cge, Cristina, multumesc de incurajari! Atata vreme cat copiii sunt sanatosi sigur o sa fie bine!

Eu am venit cu copiii in septembrie 2008, Florin, sotul a venit in mai 2008. Da fetele noastre sunt nascute in acelasi an, Sabina e nascut in ianuarie 2005. Cosmin, fii-miu in ianuarie 1997.

Multa sanatate tuturor!

Cristina, mama Sabinei
http://sabinac.netfirms.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Zavalita si ankalaura aveti un mesaj de la ramona75 (care-i inca moderata si ii apar mai tarziu mesajele):

Citat:
scuzati-mi insistenta - dar am mai trimis un mesaj si nu mi s-a raspuns.

am trimis un mail Zavalitei despre bagaje - si noi am aterizat cu BA si am luat bielete prin OIM - o rugam sa-l trimita si Ankai. nu stiu de ce nu le pot da PM-uri.

oricum - scrisesem ca noi am venit cu 10 bagaje si ce si cum am facut. daca vede cineva mesajul meu, stiu ca sunt moderata si nu-mi apar mesajele in timp real - sa-i transmita si Zavalitei sa-si citeasca mailurile.

merci tare mult.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

trimis ramona. merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ana, iti urez si eu alaturi de fete sa ajungi cu bine si multa putere sa treci de momentele astea grele.

Zavalita, mult succes in noul drum, nu are importanta ce oras alegi, tot pe teritoriul Canadei e ... Despre dictionar online eu folosesc atat eu cat si elevii mei www.wordreference.com pentru ca e user-friendly si are chiar si romana adaugata de ceva timp. Cred ca e mult mai bine financially-wise sa vii cu limba deja stiuta daca poti, fie ea franceza sau engleza, in loc sa faci aici cursuri. Daca le stii pe amandoua cu atat mai bine, bilingvismul e la putere si se simte si la buzunar.

Denisa, si eu am stat pana in miezul noptii sa urmaresc aseara Olympics, iar azi cine dormea in clasa?!

Crisflo, si domnisoara mea poarta martisorul la scoala. Le chiar si explica la scoala ce si cum...

V-am spus ca pana la urma micutul meu a avut double-ear infection?! Sa mai zica cineva ca astea se intampla doar in comunitate. Am fugit inapoi la datorie. See you gals on Sat

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput