Sezatoarea canadiana (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Vreau sa va trimit un martisor din Romania; e o primavara frumoasa aici, mi-a fost dor de aerul asta; si sa va multumesc pentru gindurile bune ;
despre restul, asa-zisi medici cu comportament de macelari, lipsa totala a oricarui sistem de ingrijire paliativa in Romania si tratarea bolnavilor terminali drept rebuturi sau balasturi am sa deschid un subiect separat, cind am sa-mi revin dupa sirul de nopti albe de aici; pe tata l-au externat, i-au recomandat doar, citez caldura sufleteasca si alte nemernicii cu specificatia ca nu-l mai primesc in spitalele romanesti (inca un pic si ne-ar fi recomandat eutanasia ); nu va povestesc despre ce-a urmat si cum ingrijesti acasa un bolnav cu dureri care se stinge incet cind n-ai nici o cunostinta in domeniu si nici o colaborare sau sprijin din partea unui sistem medical de nivel de ev mediu barbar si inuman;
Noi am scapat dar ei ramin aici in infernul asta;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ana curaj! E inuman ce se intampla! Of! sa fii bolnav e un lux...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Revin caci am fost si m-am delectat cu pozele de la intalneala! sunteti faine tare si se vede ca v-ati simtit bine!

Pot sa spun ca vreau si eu? Intr-o buna zi!

MQQM tare ti-a priit Pepitel! Aici te-am vazut asa mai pe indelete(in poze). E adevarata zicala cu "un copil te intinereste"!

Si mi-a parut bine de cunostinta! Pt. noile alaturate grupului de intalneala Toronto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Desi afara e o vreme mohorata, fara soare iar primavara pare asa departe eu tot va trimit o urare de martisor:

"Lasati primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire! Va doresc o primavara de impliniri!… "

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Va trimitem si noi un martisor si o urare pentru o primavara cat mai frumoasa !!

A, si vacanta placuta la scolarei si mamici.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, iti si va doresc la toti din familie, mai ales celor care ramin acolo, sa fie plini de acea caldura sufleteasca recomandata de cei din spital si multa, multa tarie.

Nu stiu ce altceva sa-ti spun cum nu stiam nici sora-mii, care a avut doi... soacra si sot si s-au chinuit, toti, mai mult de doi ani... si stiu de la ea prin ce a trecut, exact ce spui tu acolo. Numai ca cei care traiesc acolo nu au aceeasi viziune, adica se revolta pentru ca e vorba de cei dragi lor, dar, in final, pentru ei asta e normalul in care traiesc si il iau mai usor ca noi asa cum este... si fac ce pot!

O primavara frumoasa va doresc si eu!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

O primavara frumoasa! sa speram ca nu se va lasa asteptata la noi!

Ana off, imi pare asa rau! Mi-e groaza de sistemul medical de la noi, cat de mult astepti aici, totusi cand esti bolnav grav, se pune toata lumea in miscare. Eu am simtit cand am stat 3 zile cu apa rupta, nu stiau ce sa-mi mai faca. Voiau sa vina sa ma spele, sa ma pieptene, nu aveam voie sa ma ridic la baie, asa ca ma ajutau cu olita, ce sa zic, jos palaria, n-am avut a ma plange. Dar in Romania e cumplit. Cred ca asta e diferenta principala intre Romania si Canada, aici efectiv simt ca sunt important ca om, ca viata si persoana mea sunt unice si conteaza.

Si eu am tot bocit ieri la tv, sunt tare bucuroasa pentru canadieni, stiu ca mananca hockey pe paine. Puteau sa castige toate medaliile din lume, asta era cea mai importanta pentru ei. Iar Sidney Crosby e super-cute! Inteleg adolescentele, si eu mi-as fi pus un poster pe usa cu el la 15 ani.

Ma duc si eu sa ma uit la pozici...

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Va urez la toate primavara vesnica in suflete!

Ana, multa putere!

Fetele din Toronto, nici nu stiti cat m-am ofticat ca nu pot sa vin la intalnire (care culmea, mai era si la 10 min de casa mea:))
Am stat la pat tot weekendul, si nici azi nu ma simt bine, drept urmare sunt acasa. Am gripa, cu temperatura, sureri de cap, toate cele.
Nici Laura nu e prea bine, ea are ceva la stomac, sper sa nu ne dam una la alta nimic, ca ar fi terminare!

Mergi la inceput

Gata, am vazut pozicile, sunt superbe! Ce copii frumosi si mamici asemenea, mi-era tare dor de Try, chiar voiam sa va intreb de ce nu mai scrie. Bravo fetelor pentru surpriza facuta Magdei!

"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Ati auzit azi in Franta e un protest colectiv al imigrantilor, 24 heures sans nous. Cica toti emigrantii refuza sa mearga la servici sau la magazine. Acum nu stiu daca chiar asa a fost.

Mergi la inceput