3 ani- filme dublate sau titrate in lb romana?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Maraki, eu nu am pus nici un link, nu stiu ce era, imi pare rau. Poate pusese altcineva si l-a sters.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catrinel_17

ESEEA, ce filme ai luat? Si eu cand vin in Ro tot caut filme dublate in Romana. Am luat toata seria Thomas, am un DVD Noddy de la cineva (mai sunt si altele?). nu rezista la filme lungi, maximul la ea e de o ora. Cel mai potrivite mi se par filmele pe episoade de 10 min gen Thomas si Noddy.

Multumesc

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Eu iti recomand cu mare caldura Cartile Junglei. Sunt dublate cu actori mari, e si Arsinel (ursul Baloo), Baghera este interpretata de Gheorghe Visu, Shere Kan de Mihai Dinvale. E taaare dragut, si eu l-am revazut cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

va multumesc tuturor pt raspunsuri. Am ales vreo 40 de filme , majoritatea dublate in lb romana si cateva doar in engleza. Sper sa le placa ambilor...cativa ani

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Pai de unde ai ales filmele?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

multumesc Lali! o sa i-l iau cand vin in Ro. am vazut ca clasicele Disney sunt multe sincronizate, asa e? am vazut pe www.carturesti.ro , sper ca am citit bine.

MARAKI, uita-te si tu la carturesti. ro, ca sunt cateva. Dar as vrea si filmuletze cu epidoade, de ex Angelina Ballerina, si cred ca alta solutie nu am, decat sa inregistreze careva pt mine de la TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Maine seara pe Prima Tv e Pocahontas dublat in romana... parca sunt un copil, de-abia astept sa-l vad.

Dar de unde fac rost de Cartile junglei dublat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Andruskandu, eu le am de pe filelist.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Eu sint 100% pro filme dublate in romana. Nu cred ca pot invata engleza urmarind filmele astea nedublate, se frustreaza doar ca nu pricep nimic. Un film lung il privesc pentru poveste si invata alte lucruri (si bune, si rele). Dar un exercitiu frumos e ca dupa film sa discutati cu ei despre intimplare, personaje, sentimentele eroilor etc. Cu Tudor functioneaza, ii place sa povesteasca si ca sa l stirnesc ma prefac ca nu am inteles actiunea. Ex: Baloo nu era prieten cu Mowgli, nu i asa? Si atunci sa te tii! :)
Pentru limba engleza, trebuie inceput cu lucruri simple, cuvinte, joculete...
Un site extraordinar descoperit de noi acum citeva luni este boowakoala.com, are varianta in engleza si franceza, jocuri simple, frumoase care ii acapareaza, inclusiv unele in care invata cuvinte in limba respectiva.
Noi am luat filme de la un domn care cu asta se ocupa, la aprox 6 lei DVD ul, le am ales pe cele dublate, de la Madagascar, Cartile Junglei, Cars la Dalmatieni etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

http://boowakwala.com/
Asta e adresa corecta, scuze!

Mergi la inceput