Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (10)
Raspunsuri - Pagina 19
maya71 spune:
zozela, chiar vroiam sa te intreb cum de ai aflat asa de repede (glumesc) emotiile sunt de vina... si hormoniiii. vreau si eu hormoni dastia, asa din plin, sa alerge, sa/si faca de cap, sa zburde ei in locul meu...
onnn mamicilor (asta e 'oftat'de admiratie ptr voi, nu mai vreau sa zic 'off')daca ati stii cat va fericesc ptr ce traiti voi. de aceea nu ma dau batuta si vreau cu si mai mare ardoare si incredere in DD sa fiu iar burticuticuta draguta... asa ca voi. multi, multi... si mai multi acum 
flori.de.mai spune:
Pentru Anca Micaela
Nu te lasa daramata! Ce la om poate parea a fi cu neputinta, pentru Dumnezeu este un lucru mic. Crede cu tarie si roaga-te Sf. Stelian ocrotitorul copiilor si Maicii Domnului... pentru ca ce poate Dumnezeu cu puterea, ea poate cu rugaciunea... atata este de mare! Mai fa o data analizele inainte de a te programa pentru avort. Roaga-te mult si apoi sa fie voia Domnului!
O sa ne rugam pentru tine!
Te imbratisez cu drag >:D<
Nerantula spune:
Zozela, imi pare rau ca e atat de greu pentru tine acum, cu alaptatul
. Si eu am mai pierdut o sarcina acum 9 luni, doctorita care ma supraveghea atunci nu a putut sa-mi spuna de ce, dar mi-a sugerat sa nu mai raman insarcinata cat alaptez. Sunt sigura ca nu a avut nici o legatura, a fost selectie naturala, s-a oprit in evolutie la 6 saptamani, la 5 saptamani se vazuse la eco o mica dezlipire de placenta. Acum, eu nu am probleme cu contractiile, nu am avut nici cu Gruia si sunt convinsa ca vreau sa merg asa inainte, in ciuda tuturor care fac presiuni sa intarc (din acest motiv inca nici nu m-am hotarat la ce medic sa merg, deocamdata toate analizele, eco si consulturile le fac la Medicover, unde am abonament de firma, dar fara sa am o relatie speciala cu nici un doctor). Chiar ieri, la consultatie, doctorita mi-a spus ca trebuie sa intarc, cand am intrebat de ce, a ridicat din umeri si a zis ca din cauza hormonilor. Procentul de hormoni care trec in lapte este foarte redus.
Nu stiu ce as face in locul tau, insa daca zici ca si la Mihai ai avut probleme (cu contractiile?) e posibil sa nu fie nici o diferenta daca intarci ... sau macar nu una semnificativa? Daca iei cat de multe no-spa nu ajuta?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
6+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Otilia,am mai pierdut o sarcina,la Mihai am avut probleme,bag progesteron in mine(oral),clar-suptul imi contracta uterul.. Nu stiu..adevarul e ca si mie mi-e teama.Mihai a supt acum mai bine de 4 ore si pe mine ma doare ca naiba,dureri asemanatoare cu cele de la CM.Sunt confuza,mi-e frica sa nu pierd si sarcina asta,mor de mila Mhaiului.. Chiar nu stiu ce sa fac!Sunt intru totul pro alaptare pe perioada cat mai lunga.Am trecut prin chinuri ingrozitoare,sa reusesc sa obtin laptele asta,m-am luptat cu toti sfatuitorii,ador sa-l alaptez,ma scot din sarite mamicile care spun ca ele n-au avut lapte ,dar..il iubesc la nebunie si pe samburel Ma simt pusa la zid si mie imi urla sufletul in mine,imi crapa inima de dragoste si de durere-si pentru Mih si pentru samburel Zi si tu acum,ce sa fac?!Edit: nospa-ul nu ma ajuta.. Edit2: am continuat alaptarea,desi hemoglobina mea era 7(in Dec.),am mers zilnic la spital pt.perfuzii,dar nu am intrerupt.Nimic nu m-ar fi facut sa ma opresc.. Ela, sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |
Zozela, tu vrei sa ma faci sa pland...pai mi se rupe mie sufletul de ceea ce spui... daramite tie . hai sa te iau in brate (acum sunt mamica ta) si poate iti trece putin.
Nerantula spune:
OtiliaV, tu esti insarcinata din nou acum? In Romania eu nu am auzit de vreun ginecolog care sa sustina alaptatul in timpul sarcinii, cel mult sunt indiferenti pe subiect, mirandu-se de ce mamicile tin atat de mult sa alapteze copii care, dupa mintea lor (si a multor pediatri chiar!) sunt de mult peste varsta suptului la san. ca laptele 'nu mai e bun'. No comment!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
6+
alinaa80 spune:
Daca pana acum vroiam sa fac ecograful cat mai repede, acum astept cu frica ziua de 26 feb.Sper ca bebe e k ,acum sarcina e mica am 4 s 6 z.Simptome nu prea am, de vomitat nici pomeneala, doar dureri de spate si de burta dar iau cate un nospa si incerc sa ma odihnesc.Ma rog sa nu fie ca si la prima sarcina cu dureri groaznice de spate, de a trebuit sa stau in concediu medical de pe la 16 sapt.Desi la cum ma durut spatele in seara asta nu cred.Am fost in vizita la cineva si dupa 2 ore de stat pe scaun abia asteptam sa plec acasa ca sa ma intind in pat.
Anca imi pare sincer rau pt tine
zozela spune:
Nerantula,iau nospa de 80mg.,cam 4-5/zi..
Nu stiu mai fetelor ce sa fac..Pe o parte,parca au dreptate si randunicile mele-Mihai e cel care ma tot refuza de 3 zile,nu il intarc eu.
Pe 1 Martie,merg la serviciu(Vineri implineste 2 ani,puiul meu
).Ma gandesc sa-i ofer sanul in continuare,poate ramanem la 1 supt/zi,macar.
Acum..ma rog,pana acum,sugea de minim 3x/zi.Poate daca as lua nospa cu o ora inainte sa-i dau tzi,si as mai lua unul dupa o ora de la supt,ar fi bine..Nu stiu,v-am spus,tare confuza sunt!
Si cel mai tare ma zdruncina refuzul lui
Edit:daaa,perfect de acord-nimeni nu te incurajeaza sa alaptezi in sarcina
Majoritatea se mira cand aud ca alaptezi peste 1 an.Endocrinologul isi facea cruce si mai ca nu m-a dat afara din cabinet,atunci cand m-am dus cu sanii beton,la 1,3 ani ai lui Mihai.Cand i-am spus ca n-am de gand sa renunt si ca am venit sa-i cer ajutorul sa continui,sa scap de pietre,cand i-am mai spus ca dusurile calde ma calmeaza..cred ca-i venea sa ma ia la palme.M-a trimis acasa cu promisiunea ca o sa ajung la cutit
M-am salvat singura,cu dusurile mele calde,cu alaptari dese si cu Mihai pozitionat cu nasul spre zona dureroasa si cu frunze de varza zdrobite
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!