*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (376)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut ..va invit la o cu lapte si placinta cu mere...

LA MULTI ANI ANDREW!!!

LA MULTI ANI STELA!!!

LA MULTI ANI RIRIAN!!!!

nico f misto pozele,iar checuletul arata f bine

maia ma bucur ca e mai bine putza

eu azi am bucatarit,am facut si curatenie dar doar la andru in camera,restul casei cand mai am chef..azi am avut chef de bucatareala ,am facut ciorbitza de perisoare,chiftelute,salata de vinete,2 checuri aperitiv si placinta cu mere...

randunoiul a plecat la tenis ,andru doarme iar eu ma relaxez...afara e urat,bate vantul f rau ,pe andru nu l-am scos deloc afara...e mai bine ,mucisorii au cam disparut ,mai tuseste dar rar...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=RTvEJ5uZ098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, STELA!!! SA FII FERICITA SI SENINA!!!

LA MULTI ANI, RIRIAN! LA MULTI ANI, JOHN!

hai sa scriu si eu repejor si apoi iar la munca .
vali, eu nu am nicio treaba cu picii mei, fac baie sau dush cu amandoi, intra peste mine in baie, nu ma stresez. tat'su se acopera fatza de alex , probabil ca si eu o voi face fatza de teo cand va mai creste. as vrea sa-i invat sa nu le fie rusine de corpul omenesc, sa accepte ca sanii sunt o parte cat se poate de fireasca a corpului.

nico, ce de dihanii acolo!!! brrrr. recunosc, am oroare la aratarile preistorice. chiar mi-ai dat idee sa-l duc si eu pe teo la antipa...poate il amuza si pe el. cu alex am fost cand avea 2 ani si se distra alergand pe holuri , apoi, deja la 3, 4, 5 s-a schimbat treaba.

zozelici, , mersi ca intrebi de viata mea. sunt prin zona, ocupata cu comezi, dar e minunattttttt!!!! ieri, in timp ce trageam chiulul de acasa si de la munca, am primit o comandoaie de 16 milioane, asa ca, viata de viata

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

aricel la cat mai multe comenzi si spor la treabaam intrat in posesia trebusoarelor,imi plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani STELA! Sanatate si tot ce iti doresti!

Raportez o Antonie cu ochiul perfect normal, diseara e ultima doza de antibiotic, scoatem branula . Mai fetelor, daca ati fi vazut ce fata cuminte si intelegatoare am? Sa nu planga ea cand ii fac injectia? Dar cu o singura conditie :"mami, mami"...asa ca d-na asistenta pregatea seringa, o baga in branula, timp in care ea protesta si zicea continuu "mami", iar mami impingea serul usor, usor cu mila. Nu-i purta pica asistentei deloc, de cand o vedea venea supusa langa ea si atat zicea "mami, mami", iar dupa ce terminam ii arata cum se face puzzle si discuta cu ea .

Partea nasoala e ca avem muci la greu, iar de aseara tuseste de la muci cred si vreo 3 ore n-a putut sa doarma saracuta pana nu a varsat secretiile alea...asteptam sa-i treaca..

Alexia are zi ea 7 zile de antibiotic, am terminat , dar tot nu e vindecata, asa ca nu cred ca o duc nici maine la gradi...si asa rau imi pare ca au facut poze saptamana trecuta pt 1 martie si ea le-a ratat...

Am vazut baieti frumosi de Vali , unul a lui mami (cel mare), iar piticul al lui tati- frumoasa familie Vali!

Mai Anca , e ceva Mufa asta - circant il faceti!

Am vazut si orataniile de la muzeul din Viena , pe Nico cu cactusii-n dos - ce tare a fost Misha -ce imaginatie!

Ca tot vb de copii care intra peste voi in baie, raportez si eu Antonia curioasa foc,dar de obicei fac baie dupa ce se culca ea...

Eu am dormit un pic dupa amiaza si m-am trezit cu o pofta de fidea cu lapte, asa ca tocmai am infulecat un castron..

Ma duc la bloc, ca am fetele la mama..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Zoze eu te admir foarte mult, esti una din putinele mamici-randunici care au reusit sa-si alapteze copilul pana la 2 ani! Bravo mamico! Cred ca ti-e greu sa renunti , dar daca sufletelul a hotarat ca nu mai vrea si tanand cont ca te vei putea bucura de acest sentiment atat de important pt tine si la al doilea bebe, eu zic ca esti o norocoasa!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

LA MULTI ANI DRAGA STELA, SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA, BOGATA,IMPLINITA, SA FII PLINA DE RABDARE , SA AI NOROC CU CARUL SI VISELE SA-TI DEVINA REALITATE!LA MULTI ANI INCA O DATA

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ei,am scris un mesaj lung,v-am zis cate ceva fiecareia,v-am pupacit si laudat(Muff),v-am urat de sanatate si multi bani..si..l-am pierdut!Am apasat din greseala pe horoscopul dragosteisi pa mesaj!!

Va mai spun doar ca mi-am facut un nou bun prieten-de nedespartit chiar!!-Vasul de toaleta!! Nu credeam ca vom fi atat de intimi,vreodata!!

Va pup!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Mimo,fa ce faci si pregateste-te de casa noua!Fug sa-l fac pe 377!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

377

Mergi la inceput