*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (376)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cata,ai mare dreptate.imi trebuie multa rabdare ,dar nu stiu daca mai am..Sam ma dispera cu plansetul fara rost,numai ca nu il iau in brate cand vrea el...ei,poate nu va dura asa mult.sper
Vali,Sam nu are problema asta

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

A prins crema de galbenele si s-a dat pe toata fata. Luceste ca un bec...

Tuchi, si cum ati scapat de bestie? ( Gecko, fara apropo)

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF TEODOR!!!!
am vazut pozicile cu toate bunatatile,cu jucarii misto,cu bebe MICU

cata pentru

giani sa va traiasca frumusetea mica

MIHUTZA si andrei pentri lula...mai cu pampersul nici eu nu ma stresez..am luat olita sa vad cum reactioneaza,a fost incantat de ea primele 2-3 zile apoi n-a mai vrut sa faca nici pipi nici kk..nu insisit ca nu are rost il las pe el sa decida cand e pregatit pt asta

zoze pentru samburel..ce-mi place semnatura ta

luny eu folosesc numai detergent ariel...

vali oofff un mare pentru mateias f frumoase pozele...sa-ti aspund si la intrebari:
1.merge cu mine la baie pentru ca nu-l pot lasa singur in camera..dus sau baie generala nu pentru ca le fac tot timpul dupa ce il culc pe el,adica dupa ora 23...dar nu ma feresc de el...ma spal in fata lui si cand ma vede dezbracata zice titza ,e asa haios..am incercat sa-l las singur in camera, sta ce sta si tzopp pe usa...

2.nu,andru sta si in picioare si in fundulet sau pe spate pltuind desupra apei,bineintels tinut de mine
3.mai de balit nu mai baleste dar de la un timp nu stiu ce are ca a inceput sa scuipe problema eca nu stiu unde a vazut i-am tot zis ca nu-i frumos dar degeaba..

alice andru e asa si-asa...tot mucios,un picutz si tusicios...am fost la medic aseara si urmam un tratament..mai nasol e ca ma cam incearca si pe mine,ma ustura putin gatul ..sper sa nu ma imbolnavesc si eu.. pentru thea

si noi am fost afara..f frumos,abia astept sa vina primvara ,vara..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Vali, cu antibiotic am scapat!
Dupa antibiograma, of course!

Ramonica, cat de harnicuta ai fost azi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Ramonica, cat de harnicuta ai fost azi?

Catalina, mami de si

pai cu ce sa incep..n-am facut absolut nimic,decat am hranit si plimbat copilul ..in rest nimic nimic...off si cata treaba am dar mai e si maine o zi..am si de calcat,si de gatit ,si de aspirat si sters praful dar n-am chef de nimic....

edit..cred ca-s un pic cam dusa ..ma intrebai sau semnul '?'
e greseala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cat poate sa stea cu mancarea in gura copilul meu!!! inghite din gura in 10 minute, mor langa el

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, stiu ca-i naspa, asa face si Luca cand nu are chef de mancare sau cand e satul sau cand nu are pofta de carne. norocul meu e ca nu se intampla des. stiu ca nu e cazul lui Matei, ca el e cu alte metehne, doar voiam sa-ti dau un , ca stiu ca ti-e greu.

tehnica sa ma relaxez cand ajung de la serviciu acasa... ca tot e ora mesei ii pun mancarea in farfurie, il pun in scaunul lui si-l las in pace. dureaza si 30-40 de minute, dar am si eu timp sa ma schimb, sa ma linistesc

vali, parca tu ziceai de Ponta. NU sunt psd-ista, dar azi m-am uitat si eu pe realitatea, ca-mi pare o solutie buna ponta. si ma distreaza ce fata are geoana. mai are un pic si plange
ce relaxat e Luca mic! un dulce

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

cat poate sa stea cu mancarea in gura copilul meu!!! inghite din gura in 10 minute, mor langa el

nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti cand e vorba de masa...saraca de tine si o imbratisare...si andru meu mai face nazuri dar sa stea 10 minute pana inghite, niciodata..daca nu-i place scoate afara ,daca nu vrea sa manance nici nu pune gura sa vada ce gust are sau oracaie sa vomite daca vede ca insist ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, ratasem pozele! CE frumosi sunt copiii tai!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Miha, Ramo
..asa face frecvent, dar tot ma ia nebunia..trebuie sa-mi facv de lucru intre timp..spal vase, intind rufe, forumesc, sa nu ma enervez.. daca nu-i plece, scoate si el din gura.. deci nu e cazul. Acum macar sta in scaun la el, cu pusculita cu monede de 5 bani a lu' ta-su, le scote, le baga la loc, tot asa tot e bine, decat alergat.. dar nu stiu cat mai tine..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput