Hidrosalpinx 8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hopeful.imi pare rau ca randurile la hidro..se ingroasa...

e un diagnostic fff dur...

dar mai bine scap de trompe....si apoi treci la FIV....

cu hidro sansele sa reusesti sunt undeva la 2%

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hopefull

In afara de asta am endometrioza de 10 ani, mi s-au cauterizat focarele acum 5 ani, laparoscopic...a doua oara....si cu toate ca de atunci se vedea pe HSG ca am hidrosalpinx, medicul de la Giulesti la care mergeam nu mi-a zis ca as avea asa ceva......povestea e mult mai lunga.....asadar sunt contratimp din cauza rezervei ovariene reduse, momentan am de luat tratament 2 saptamani pentru Streptococ hemolitic de tip B si E-coli, dupa care ma voi programa cat mai repede pentru Salpingectomie, iar apoi voi incepe stimularea pt FIV. Daca nu obtin nimic la stimulare voi trece la FIV cu donatoare de ovule. Nu stiu insa unde sa fac FIV....ca la Medlife ma costa 180 mil!!!! Ma gandeam sa merg in Ungaria....dar nu stiu nimic despre acest subiect....de aceea m-am alaturat voua....sper sa ma primiti si pe mine in familia voastra virtuala! Scuze daca sunt incoerenta....sunt multe de spus siincerc sa le spun pe scurt!

cum sa te coste 180 mil????
cine ti a spus asemenea minciuna???
FIV+ICSI costa 7878 lei la care se adauga 730 lei monitorizarea si progesteronul care ti l face in ziua punctiei.
in afara de asta platesti medicamentele...si impreuna, in mare vorbind, o sa ajungi pana la 100 mil.
dr Albu face stimulare cu diphereline care costa 130 lei o cutie cu 7 fiole si merional care costa 750 o cutie cu 7 fiole.

nu stiu....eu am facut fiv si in Ungaria....doua la nr.....procedura costa 1650 euro la szeged la budapesta 2000 euro.....la care adaugi medicatia, transport, cazare, drum...ce mai cumperi..;ca deh.....

acum tu faci cum crezi
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristal1995

Anca: eu am facut prima laparo la Filantropia cu dr Calciu. A fost super!!!! Spitalul extraordinar si medicul- un OM adevarat! Pupici si bafta multa surorii tale!
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mersi mult .Cam cat cost o laparo acolo?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Mirela atat mi-a zis dr. Albu ca ma costa......nu stiu ce sa zic.....e asa de nasol sa fii presat de timp si sa nu stii incotro sa o iei.....as merge si eu in Ungaria, dar.......nu stiu de unde sa incep! Si mai am o dilema: sa fac operatia in tara sau sa merg in Ungaria cu tot?
Sunt intr-o situatie disperata dar cu toate astea inca sunt lucida, relativ calma....m-a luat ca din oala vestea ca ma paste menopauza.....cu toate ca banuiam eu ceva....aveam planuri sa merg la vara in Ungaria.....in vacanta, ca lucrez in invatamant! Toate planurile mele sunt date peste cap!
Va multumesc pentru raspunsuri......sper sa aflu mai multe de la voi si sa ma ajutati sa-mi fac un plan de bataie!

Mergi la inceput

hopeful...sfatul meu este sa sa te programezi al operatie acum.pana la vacanta..si spoi sa lasi sa treca 2 luni si apoi fuga la FIV..daca vrei la budapesta...
eu acum in mai ma duc sami scot tromepele si apoi astept sa treaca 2 luni, timp in care imi fac tot setul de analize si apoi la BUDAPESTA ptr FIV

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ANGIE sper sa citesti mesajul.
Ca sa-ti pot raspunde ,activeaza-ti PM-ul
pupici la toate fetele.

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

fetelor..voi ati patit sa va doara trompele ..cu hidro?????????/

eu dupa 15 mai ma operez..si pana atunci..nu stiu cat mai rezist
de vreo 4 zile..ma dor asa de tare demi vine sa urlu de duerere
ma ia in reprize...

si mai ales in partea dreapta cea care e cea mai infectatat cu hidrooo
nu sunt in perioada de ovulatie..sunt in ziua 23 ..deci trecut ovulatia.....

si acum cand va scriu o durere surda acolo..dar este

ma imbrac bine..deci nu am racit
miam pus de 2 zile supozitiare..indometacin si diclofenac..imi trece putin..dar apoi ma ia iar

acum 2 ani inainte de a ma opera la fel am patit...durerei cumplite aveam

voi ati patit la fel????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977
voi ati patit la fel????????????????

eu nu! o eco pt vizuallizarea ovarelor ai facut? poate te dor ovarele si nu localizezi bine durerea. pana la operatie, mergi sa te vada un dr.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

nu am facut eco acuma..
ultimul eco lam facut pe 15 martie..si mia spus atunci ca sunt trompele pline cu hidro..in rest ok

Mergi la inceput

tamy,....cand faci beta?????????????????????//
team urmarit pas cu passs

astept vesti bune de la tine

Mergi la inceput