BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Aveti careva si wrap si marsupiu? Care e mai comod?

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

eu am marsupiu de care sunt f incantata....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

of io sunt la schimbul 3....daca il pun in pat....langa mine incepe foiala si scremutul...
acu sta cumva pe mine cu tzatza in gura...va adormi asa...dar mi-e frica sa dorm gu el asa...cine spunea...xela?

mama as da orice sa nu mai aiba crampe si sa nu sufere...park nik nu merge....

asa as dormi..

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Vin si eu la schimbul trei . A dormit de la 11 la 1 si GATA .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Dau eu cafeaua ca vad ca a fost o noapte cam sexy... so pentru toata lumea!

bAly, bine ai revenit! Felicitari micutului pentru insanatosirea rapida si tie pentru ca ai pastrat lapticul!

Eu o sa-mi iau marsupiu dar n-o sa-l pun deocamdata. De wrap mi-e teama...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

ms de cafea cristina... buuuna....am baut si io una mica..asa ca laxativ..dar nik...fetelor ma termina constipatia...si n u vreau sa ma obisnuiesc cu supozitoare..

acu se screme sracul....faza e urmatoarea..fie ca-i dau...diverse pt colici..gazele si kk le elimina dimi..dupa o noapte de chin...

ce sa zic..sa speram ca vom avea o zi mai buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

noi ne tratam in dimineatza asta cu un Red Bull

ieri am fost si noi la prima primbarica pe afara ca era asa frumosss si cand am venit acasa a ras 140 ml de lapte(niciodata nu a supt mai mult de 100-110 la masa) si apoi a picat....4 ore somn la greu....nene daca stiam ca solutia e asa de simpla ieseam mai devreme. Noi vad ca ne-am cam facut un program noaptea, ne trezim la 11...la 2-3 si dimineata la 5-6-7....mi-am intrat si eu oleaca in ritm ca eram chiauna cand se trezea noaptea greu mai adormeam (eu nu bebele) dar acum cred ca sunt prea obosita asa ca dupa papa bagam imediat amandoi

vroiam sa mai zic ceva dar am uitat...revin daca imi mai amintesc

-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

a da....mi-a atras cineva atentia ca sunt inca gravi asa ca am schimbat si semnatura...poate reusim si ceva poze sa punem azi, maine...dar imi e lene sa imi fac cont de poze...vedem

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

Nikole ai rezlvat cumva problema cu suptul fara aparatorile de silicon?

eu am (inca) niste ragade de toata frumusetea
tot am evitat aparatorile de silicon dar nu mai pot
nici vorba de placere,relaxare cand vine vorba de alaptat
pana acum am alaptat cu ochii pe ceas si cred ca maximum de rezistenta a fost de 45 min dar de obicei dureaza 30-35 min

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

raspund eu ca sunt in zona..citesc sa-mi amintesc cum a fost acum 11 luni pt mine:D

noi am folosit glicerina boraxata si a fost ok..am practicat modelul cu inmuiat in glicerina compresa si apoi infasurat in jurul degetului..a fost bine asa!

pt tudor a fost mai bun marsupiul, dar depind la ce-l folosesti..k eu nu l-am tinut niciodata in casa in marsupiu, doar in wrap daca a fost cazul, f rar..iar in marsupiu a stat de la 3 luni f comod:)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Multzumim pt raspunsuri. Ce scumpic e bb Tudor! Sa va traiasca!

amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Larisel a propos de semnatura ta, sorry ca intreb imi dau seama ca nu e frumos si nu e o fericire, dar vergeturile cand apar??? inca mi-e frica de ele....la mine deja s-a retras burta pielea arata ca sia revenit la normal ..deasupra cezarienei am niste...dungi roz vinetii da nu stu daca din cauza ca inca e amortita pielea acolo oricum nu sunt in relief dungile si sunt f mici si sunt pe verticala asa ca 3 fire de iarba care cresc din linia cezarienei daca intelegi...mi-e sa nu fie verge, pun ulei de migdale zilnic da nu am cum s ama apuc s trag d epiele cu masaj etc ptr ca-s chiar in cezariana....

de Yannis

Mie mi-au aparut in ultima luna de sarcina ... foarte multe pe toata burta (dar la mine a fost imensa spre deosebire de tine) si pe sholduri cateva. Si arata oribil, plus ca burta inca e mare ... . Eu toata sarcina m-am dat zilnic cu ulei de migdale si tot mi-au aparut vergeturi, deci profilaxia la mine nu a avut nici un efect. Mi se pare ciudat ca tu sa nu fii avut inainte si sa fii aparut dupa, poate doar sa nu le fi remarcat mai inainte. Oricum in timp din rosii devin sidefii si apoi albicioase... in toate stadiile arata groaznic. Si mai rau, nu se trateaza decat cu operatzie cica.

Mergi la inceput