BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

NEATZA!
Intrasem sa va dau vestea despre Lalitica dar am gasit-o postata deja!
Multumim Amo si Adina!
Da Doamne sa se faca sanatos bebe David si sa vina casa mai repede!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari echipei de la Oradea pentru prima saptamana fara tati! Bravo luptatorilor!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

multumim frumos

mai avem vreo 5-6 luni asa......va mai veni buni din cand in cand...

sau voi ajunge la 80 de kg sau ma voi transforma intr-o silfida...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

NEATZA!
Intrasem sa va dau vestea despre Lalitica dar am gasit-o postata deja!
Multumim Amo si Adina!
Da Doamne sa se faca sanatos bebe David si sa vina casa mai repede!

_

Adina??? Ce face? Ai primit vestile de la Lalitica prin ea?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Bravo lalitica! Bine ai venit pe lume bb David! Sa papi lapticu lu'mami ca sa te faci mare!

Tinem pumnii sa fiti ok pe drumul ce urmeaza!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Da, Adina mi-a trimis SMS diminetza dar nu mi-a spus nimic inafara de faptul ca a nascut Lalitica si ca trimite detalii mai tarziu!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Felicitari Lalitica !!! Sa traiasca bebe, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de momentele minunate ce vor urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

salut, fetele...
suntem si noi pe aici cu ceva dulce bun bun, napolitane umplute cu caramel cu alune prajite...
greu reusesc sa va ajung din urma, mai ales ca soacra mea, dintr-un inger la inceput, s-a transformat intr-un diavol, care vrea sa ne controleze vietile, e posesiva cu copilul MEU!!!, nimic nu ii convine, si ma critica intr-una pe la spate la socru, cumnata, si mai ales la sot...
sotul se bazeaza pe rationamentul ca e sunt mai desteapta, si deci eu trebuie sa cedez si sa nu o bag in seama, si sa nu ma oftic, dar uneori e imposibil...
ce usor se transforma un inger intr-o soacra care stie numai sa critice si sa comenteze...
abia acum va invdiez pe cele care aveti cuibusorul vostru...

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Lariselmerci pt sfat...am mai incercat si doar tinuta in sus...uneori functioneaza, alteori nu...
Feletlor, am o problema care ma streseaza...bb-lina mea sughite....dupa ce mananca, cam la 15-60 min dupa masa...O tin in sus, dar nu prea are efect...nici lamaia nu ofera linistea necesara....daca ne mutam in alta camera, si tinuta in sus....am observat ca nu mai sughite...in camera in care sta, este foarte cald(25 grade)neavand posibilitatea sa facem mai racoare...noi avem centrala, iar caloriferul din camera este inchis complet.
BB-ii vostri sughita?Cam ce frecventa a sughitului aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Felicitari Lalitica si bebe David sa fie sanatos, mancacios si un luptator!

Am reusit sa uploadez pe youtube si filmuletzul cu baia si masajul:
www.youtube.com/watch?v=FWYP-pHxstU" target="_blank"> Link baia si masajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

'Neata si de la noi! Buni plimba gagalicea prin casa, asa ca noi avem timp de forumeala.
Ma intrebam, fetele care va plangeti de uratii de colici, ce se intampla de nu reusiti sa scapati de ei, ca banuiesc ca folositi totusi ceva. Si la mine a avut de cateva ori, dar i-am dat SabSimplex de doua ori si de atunci n-am mai avut probleme. Noi in schimb ne confruntam cu problema acneei...i-au aparut niste bubite mici pe fata...o spal cu musetel si atat, sper sa-i treaca repede ca am tot citit despre asta si cica e normal sa mai apara asa ceva, numai ca noua nu ne place deloc, mai ales ca aveam o fatzuca asa finuta. Dar, na...sa fie asta singura noastra problema...
Cu kilele ma lupt si eu...am pus in sarcina 15 kile, de la 55 am ajuns la 70, iar dupa nastere am venit acasa cu 60, dar tinta mea finala e undeva la 50 sau chiar sub ca io-s cam micuta de statura, am abia 1,58 inaltime.
A...si mai vroiam sa intreb, ca am vazut ca vorbiti despre papica lui bebe in cantitati clare gen "nshpe ml"...le dati cu biberonul sau cum va dati seama cati ml mananca? Ca io una o tin la san pana adoarme sau vad ca sta linistita si fara sa caute tzitzi, iar durata difera...noaptea suge cel mai mult, la ambii sani, iar in total dureaza cam 30-45 min, odata la 2-3 ore...in schimb ziua, nici o masa nu dureaza mai mult de 15 min. ca se satura, dar mananca mai des.

Ma duc sa-mi fac si eu un sandvish de acum ca din pat direct la net am venit, nici n-am mancat. Apropos de mancare, io mananc cam de toate...bineinteles fara restrictiile pentru colici, dar in rest nu ma prea pot abtine...bine, ca asa am facut dintotdeauna, nu am tinut niciodata un regim special si totusi am reusit sa-mi mentin greutatea constanta la 50 de kile...acuma sa vedem daca reusim tot asa si de acum inainte.

Inainte de a iesi o felicit si eu pe Lalitica si ii urez bun venit si multa, multa, multa sanatate lui bebe David.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput