BRAVO LALITICA!! Pufu ian-feb 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mesteacan Buna seara fetelor ! Vine bebe !!!! ![]() Eu am fost ieri la control si doctorita mi-a zis ca luni sa vin la internare. Eu aveam de cateva zile dureri ca niste intepaturi f puternice in dreptul colului ( mi-a confirmat ea) si a spus ca am dilatatie index ( de un deget) si colul coborat un cm parca ... Astazi am avut vreo 2 contractii, s-a intarit burta si ma durea asa, ca la ciclu, dar suportabil, adica f lejer, deocamdata. Voi tot asa ati simtit inainte de nastere, durerile astea ca intepaturi si contractii usoare? Dar nu tr sa pierd dopul? Nu mai inteleg !! Lamuriti-ma voi, please, daca aveti cum ! 39 sapt cu Matei- Alexandru |
contractii din astea am si eu de vreo luna si vad ca tot col gros si inchis am

dopul?? ce dop, nu cred ca apuc sa vad cum arata..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 38+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
Multumesc pt complimente Larisel, Cris.m, Cris.D, mamidepuiuti, ayanna, cristies, ioana 

Eu am fost la o prajitura (vorba vine...am mancat 3
) si apoi la o plimbarica scurta in parc, ca mi se pare ca am stat prea mult in pat zilele astea...
cum sa nasc mai repede ddaca stau in pat 
ayanna, ai o fetitza tare frumoasa si bolfoshica si ciufulici!
_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui emanuelle Fetelor va trimit niste linkuri interesante care mie personal mi-au folosit: www.youtube.com/watch?v=wW27GSSEV5I&feature=related" target="_blank">Link igiena ochilor www.youtube.com/watch?v=kZT0DPwuVmM&feature=related" target="_blank">Link igiena nasului www.youtube.com/watch?v=lTcREK3Acg4&feature=related" target="_blank">Link igiena gurii Sunt filmuletze demonstrative cu dr.Culcer. Il am si pe cel cu baitza pe calc. am sa incerc sa-l trimit pe mailul comun. Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010)poze |
multumim!

_
Bobitza
gratiana77 spune:
Fetelor, bebeii vostri regurgiteaza laptic in somn? La buburuza mea ii mai curge laptic din gura in timp ce doarme si n-as vrea sa ma impacientez daca nu e cazul.
poze
mitumac spune:
Si fetita mea mai regurciteaza in somn....gasesc prosopelul murdar...nu sunt cantitati "importante" asa ca eu am zis ca e normal, chiar si din ceea ce am citit.
Noua in schimb nu ne place sa ne batem pe spate pentru a scoate aerul...incepe sa maraie...si atunci o tin cu fata in sus pe pieptul meu...
larisel spune:
| citat din mesajul lui mesteacan Larisel,in farmacii si cele din oras si cele din spital, unde lucrez eu, exista glicerina simpla, o substanta ca o miere fluida, transparenta, care se prepara cu borax de obicei. Apoi i se adauga nistatin, adica se sfarama bine si se amesteca f bine cu glicerina boraxata. Dar daca pe reteta scrie Rp glicerina - 30 ml Nistatin - 2 cp se face din glicerina simpla. Acum, sigur nu stiu ce sa zic, in cartea Mama si copilul scria ca e toxic la sugari, desi s-a administrat pe vremuri, si acum, din cate vad. Si noi luam no-spa si altele in sarcina, poate peste 20, 30 de ani vom auzi ca au nu stiu ce efecte ![]() 39 sapt cu Matei- Alexandru |
Mersi

din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
larisel spune:
| citat din mesajul lui mitumac Si fetita mea mai regurciteaza in somn....gasesc prosopelul murdar...nu sunt cantitati "importante" asa ca eu am zis ca e normal, chiar si din ceea ce am citit. Noua in schimb nu ne place sa ne batem pe spate pentru a scoate aerul...incepe sa maraie...si atunci o tin cu fata in sus pe pieptul meu... Claudia Nicoleta 09.02.2010 |
Nici nu e nevoie s-o bati pe spate. E suficient s-o tii in pozitie verticala pana ragaie.
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Nici nu e nevoie s-o bati pe spate. E suficient s-o tii in pozitie verticala pana ragaie. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
Alexis nu reuseste sa dea aerul afara decat foarte rar fara interventia mea. La noi merge faza cu burtica pe umar, restul sunt apa de ploaie. Si mai ajuta si infacolul, cand reuseste sa elimine aerul miroase a portocale
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
decenuela spune:
nu-i nimeni in sch 3?
numai colicii nostri sunt? saracu nu plange dar ma tine asa toata noaptea. i-am mai dat baby calm...poate...poate
imi amintesc de cand eram gravi k ma trez pe la 1-2..papam...nu puteam sa dorm si ziceam ca e pregatirea pt dupa...acu sunt chioara de somn ...dar...hehe specializarea a fost fc
sa mai citesc din urma
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 4....si ne luptam cu 11 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Nu mai inteleg !!
39 sapt cu
Matei- Alexandru
Sara Maria (11.02.2010)
. Noapte buna!