Dieta Rina(7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu una m-am lamurit cu mine.
De ce stiu ca sunt la dieta ,de aia mananc.Am papat supa si carne fiarta la pranz,apoi am prestat si 1 macinic.Trebuie s-o las balta ca vad ca n-am ambitie deloc.Daca nu sunt la dieta ,stau nemancata cu zilele.Ei,cum imi propun sa mananc ce scrie acolo ,cum ma apuca poftele.E clar sunt varza si nula si o las balta ca ma prostesc si nimik nu fac.
Hai va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

LA MULTI ANI !!!mamici si tinere domnisoare si o primavara minunata va doresc la toate. Vad ca si voi ati dat-o in bara saptamana trecuta ,si eu am avut un weekend prelungit cu petreceri de vineri am inceput nu avea rost sa ma cantaresc azi ,ca sa vad cum mi-am batut joc de munca de o luna. Sa speram ca imi revin la normal cat mai repede si sa nu cad in ispita mancarii din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleniro spune:

Monica,fetelor,NU VA DATI BATUTE!!!!!si eu am abateri multe,multe,azi de ex am avut zi de carbo si am papat numai carne si dulciuri(Multe)dar sunt hotarata ca maine sa tin ziua de fructe si miercuri cea de apa,chiar daca nu voi avea cine stie ce rezultate.zic eu ca pana la Pasti sa mai tin totusi chiar si cu abateri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Imi este frica sa ma cantaresc.deja burta e mareeeeeee!!!!!!!!!
cred ca deja am 2 kg in plus.Mereu pap ceva si apoi imi pare rau ,ma simt cu musca pe caciula si promit a doua zi sa pap ce trebuie.Si niciodata nu ma tin de cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

hei fetelor reveniti-va capu sus si dat-i bataie
eu ieri am mancat tocanita de cartofi, ultima masa la 16.30 si nu mi-a mai fost foame mai ales ca am mers sa imi ajut sotul sa se mute in alt birou. alex statea cuminte in carucior, a si dormit juma de ora am ajuns acasa seara pe la 19.40 foame nu asa ca am pus punct.
azi dimi aveam 72.8 kg.
poimaine zi de apa
pup

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Anca- incerc eu sa deschid un nou capitol
Sper sa si reusesc- nu am mai facut-o de ff mult timp

Rog fetele sa-mi srie unde trebuie sa actualizez greutatea pe prima pg.

NOUL CAPITOL: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149586

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)

Mergi la inceput