Dieta Rina(7)
Raspunsuri - Pagina 12
zuzi.simona spune:
mersi de primire
o primavara frumoasa si din partea mea si numai
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
zuzi.simona spune:
[quote]citat din mesajul lui Bratu Monica
Oare merge si o salata orientala? dar fara ou bineinteles.
as scapa mai usor cu salata orientala.
ce ziceti?
Monikka
salata de cartofi merge la ziua de amidon, mie cea de carbohidrati mi se pare cea mai greu de variat
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Bratu Monica spune:
Am vazut la Amidonuri o multime de retete cu cartofi:mancarica de cartofi,musaca,cartofi la cuptor,cartofi umpluti cu ciuperci,cartofi copti,etc....
VA ROG MULT SA-MI SPUNETI DACA GRESESC!!!!!!!Poate ma chinui degeaba ca si asa mi-e foame rau!!!!!!!
Bratu Monica spune:
sau asta tot cu cartofi:
ALEGERE ALTERNATIVA
Se fierb 6 cartofi, se las#259; la r#259;cit #351;i se decojesc. Se separ#259; 400 g broccoli în buche#355;ele #351;i se taie codi#355;ele în buc#259;#355;i mari. Se fierb broccoli în ap#259; cu sare pân#259; se înmoaie. Dup#259; ce au fiert se adaug#259; piper negru. într-o linguri#355;#259; de unt se rumenesc semin#355;e de susan #351;i se presar#259; peste broccoli. Se serve#351;te cu cartofi #351;i salat#259; asortat#259; proasp#259;t#259;. La prânz se m#259;nânc#259; cu o felie de pâine, iar la cin#259; jum#259;tate din por#355;ia de la prânz, f#259;r#259; pâine
korri spune:
ce matinala esti,monica
vad ca esti pusa rau pe slabit.
poti incerca cu incredere toate retetele din carte ca nu gresesti. si mie mi se pareau cam ciudate la inceput(cartofi, pizza, spaghete...), dar e ok
si eu tot la amidoane si ma gandeam la o mancare de cartofi ca sa pape si familionul, ei cu carne, eu fara...
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg
elly_me spune:
Neatza..
Ce hotarata esti Monica- bravoo
Si eu sunt tot la amidoane azi - am varza acra la cuptor cu bulion si 2 linguri de ulei.
Eu ma ghidez dupa o listutza pe care au postat-o fetele pe aici:
- nu prea mai rasfoiesc cartea
-mi-am printat lista de mai jos si o tin sub tastatura- ca sa stiu ce pap urmatoarea zi.
PROTEINE
- piept de pui, somon, vita, salam, carnaciori, pulpe de pui, pastrav, cotlet de porc, hamburger de pui, conserva ton, scoici, ciocanele pui, conserva sardele, coaste slabe de porc, curcan
- vinete, rosii, usturoi, conopida, varza verde si rosie, praz, andive, broccoli, varza de bruxelles, morcovi, castravete, ardei gras, masline, gulie, dovlecei, telina, spanac, hrean, sfecla, castraveti murati, rucolla, ridichi rosii
- oregano, rozmarin, patrunjel frunze, ulei masline, mustar, ghimbir, sare, piper
- branza degresata, parmezan, branza feta, iaurt dietetic, mozzarella
AMIDONURI
- varza acra, ceapa, cartofi, porumb boabe, usturoi, rosii, morcovi, ardei, ciuperci, mazare, praz, conopida, broccoli, fasole verde, castraveti murati, telina, frunze papadie, varza create, dovlecei, vinete, ardei iuti
- boia, pasta rosii, chimen, dafin, piper, nucsoara, maghiran, sofran, pudra de chilli, germeni(nu zice de care), sos tabasco, patrunjel verde, tarhon
- soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, naut, mei, migdale
CARBOHIDRATI
- faina alba, faina integrala, faina de hrisca, faina de porumb, spaghete, lasagna, cus-cus, foietaj, paste integrale, taitei, graham, paste cu spanac, tortilla
- drojdie, sare, zahar, ulei, masline, sos pesto, menta, zeama lamaie, praf de copt
- rosii, ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel verde, morcovi, capere, vinete, sparanghel, nuci
- marmelada dietetica
MAine- la CARBO- pap ciuperci proaspete trase in tigaie cu 1-2 ling ulei, ceapa si usturoi- cu putina mamaliga.
- dimineata suculetzul si apoi fructe.. fructe.. fructe- pana la 12.30.
Aseara - am papat 2 prajiturele
Mi-era pofta .
Sport - pauza
Elly
Astept, astept si iar astept .....
alinabojuc spune:
salut fetele
azi am vitamine si e minunat tocmai am bagat o salata de fructe. din pacate am pus si mar ca aveam pofta. peste juma de ora mor de foame. ii dau cu salata de cruditati
monica uita-te in lista si vezi ca poti face muuuulte combinatii. numai orezul cu cate legume de acolo il poti combina. apoi fasolea, lintea si nautul merg ca supa, scazute, batute salate cu ceapa ma tot gandesc sa fac cdata viitoare un naut batut cu usturoi si sa umplu rosii si jumatati de ardei. asa-i ca e o idee? eu la un moment dat tineam peste noapte naut in apa. a doua zi il frecam cu nitelus ulei si il condimentam cu sare si piper. il puneam in tigaie la prajit si cand era aproape gata puneam boia dulce sau iute. e tare bun de rontait.
noh imi fac pofte singura
spor la treaba fetelor. eu astept sa mi se trezeasca minunea sa mergem la plimbare. ca e frumos rau afara
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg
korri spune:
super idee cu ciupercile cu mamaliga, elly
abia astept sa fac si eu maine ca sunt tot la carbo
ma cam saturasem de spaghete
nici eu nu prea am fost prietena cu sportul dar astept sa se trezeasca bebe si iesim la plimbare (si asta tot sport e )
start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...targhet 57kg
merry_28 spune:
salut, fetelor. Eu ieri am fost la zi de amidonuri si am papat la pranz o salata super buna cu cartofi fierti, ardei rosu, castraveti murati, ceapa rosie si am pus o lingura de ulei de dovleac. Sper ca e bun pt dieta uleiul ala, oricum e facut pe plan local, nu e din comert. Aseara am fost la aerobic, o ora jumate, si cand am ajuns nici mancare nu mi-a mai trebuit, am papat un sfert de pomelo si o portocala.
Azi am carbo, si o sa pap faimoasa mamaliga cu ceapa si sos de rosii. cred ca o sa pun si o ciupercuta.
azi poate o sa ma cantaresc, problema la mine e ca nu am cantar acasa, si ma cantaresc mai rar
va pup pe toate si spor in continuare