Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Apropo de harnicie...sa stiti ca si eu am fost la si mi-am cumparat branzica prospata de vaci din piata si o sa-mi fac cu smantanica si marar.. Cine vine?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

vai de mine bine ca ai pomenit de branzica..imi sun si eu sotul sa-mi ia diseara cand vine.. si-mi fac si eu maine galuste cu braza de vaci.. de cand n-am mai mancat..

14+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Apropo de harnicie...sa stiti ca si eu am fost la si mi-am cumparat branzica prospata de vaci din piata si o sa-mi fac cu smantanica si marar.. Cine vine?

13+

EUUUU... Si mama face, dar sa vezi cum e sa umpli un ardei capia si pe urma sa/l tai felite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

burtici, eu am pus-o de un chec, mi-era tare pofta... l-am bagat la cuptor, sper sa fie bun (desi o sa-l mananc cum o fi)
si am mai facut azi fasole verde cu afumatura - asta e comanda sotului, saracu de el de 10 de ani de cand suntem impreuna cred ca e a doua oara cand ii gatesc ceva cu afumatura ca eu zic ca nu e sanatos...si el e ardelean si ar manca numa smantana si afumaturi ce sa-i fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

13+

Uite cine-mi face pofta....na de unde s acsot eu branza de vaci proaspata

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina97

burtici, eu am pus-o de un chec, mi-era tare pofta... l-am bagat la cuptor, sper sa fie bun (desi o sa-l mananc cum o fi)
si am mai facut azi fasole verde cu afumatura - asta e comanda sotului, saracu de el de 10 de ani de cand suntem impreuna cred ca e a doua oara cand ii gatesc ceva cu afumatura ca eu zic ca nu e sanatos...si el e ardelean si ar manca numa smantana si afumaturi ce sa-i fac

cristina 17+ cu

Eu nu sunt ardeleanca sunt vranceanca da tot as manca afumaturi si smantana pe care o pun in toate ciorbele si borsurile (exceptie facand cel cu fasole)

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:

13+

Nela, suna bine, dar eu una ma feresc sa mai cumpar din piata lactate, cumpar doar de la magazin din acelea facute din lapte pasteurizat. Mi-e frica de probleme..

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

Buna!
Ma alatur si eu Odiseei de burtici cu delfinasi. Sunt insarcinata in 19 saptamani, UM 03.10.2009, DPN 11.07.2010, Dr Ioan Parvu Spitalul Elias.

Sarcini usoare si bebei sanatosi!

anagia 19+ cu & amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

M-am uitat acum iar pe poze....m-ati bagat in boale fetelor cu ochii vostrii si ai copiilor , nu mai pot..

Arissa dar ai burtia la 19 sapt. nu te joci , ai luat-o in serios ...glumeam.sper ca nu te superi. Imediat schimbi prefixul si incepe numaratoarea inversa.

Apropo acum cateva capitole se vorbea despre mancatul iaurtului, cum il prefera fiecare. Eu am gasit o improvizatie ca sa il pot manca, ca simplu nu ii prieste lui bebe. Bag banana sau mar sau ambele cu o ligurita de gem...de care am la indemana (facut de mine nu cumparat),sau cand nu bag gem, bag miere.....este delicios si natural si cu fructe. Si am reusit sa pacalesc si fetele sa-l manance...(in privinta asta sunt mofturoase)....ca-i mai bun ....ca li-l fac cum vor ele si vad ca a mers, au fost suuuper incantate.Aaaa si iaurt iau din ala la cutie mare...noua ne place mult cel de la Napolact de oaie si bivolita.. fff bun. si e mai gras, in rest nu se deosebeste tare de cel normal....asta ca sa linistesc fetele carora poate li se face pofta si nu gasesc.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Pai daca tot va laudati fiecare cu ce papati bun, iaca vin si eu...

azi am juma' de mancare de post si juma' de dulce ca sa multumesc pe toata lumea.

felul I: fasole scazuta cu salata de varza proapata (desi mi-ar fi placut murata, dar nu am..)

felul II: musaca de cartofi cu carnita de porc e delicioasa, dar il astept pe sotul ca sa mancam impreuna.

Aaa...si ceva ciudat... nu mai suport fripturile.. numai cat le vad sau miros si mi se face greata... carne mananc doar fiarta sau tocata in musaca, chiftelute.
Sotul meu saracul isi face singur friptura daca are pofta

Elena 14+

Mergi la inceput