Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 18

Cris2010 spune:
Salutare, burtici!
Tocmai m-am intors din parc. A fost foarte placut, dar spre seara a inceput sa se lase mai racoare. Lume multa, dat navala tot poporu' la aer curat si raze de soare.
Acum ma uit la patinaj, proba de dans in reluare pe tvr1.
Sper c-ati terminat de trebaluit si va relaxati (eu la un pahar de suc si floricele)
Cris 19+ cu

maya71 spune:
eu ma duc sa/i iau laptic nepoatei mele... de la strabunica/sa, de la tara asa ca va si ...'ne vedem' pe seara la o comedie romantica, va place?

beluistef spune:
Buna burtici
Si eu la semnatul condicii, dar mai tarziu....cu motiv....cum ieri am facut curat in casa astazi am fost la plimbare si apoi pe la 13 am plecat la un gratarel...ne-am hotarat instant, ne-am mobilizat repede si am plecat , abia am venit de o jum. de ora, trebuie sa facem baie ca suntem "afumati"...
A fost asa de cald si frumos afaraaaa , abia asept sa vina caldura...
O sa recuperez si apoi mai vorbim.
Week placut in continuare
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

michelle1981 spune:
Buna seara burtici si mamici!
Am vazut ca ati fost harnicute azi!
Eu am fost la o prezentare de la 9 la 17.30, insa cand am ajuns acasa totul stralucea de curatenie, se pare ca sotul meu mi-a citit gandurile (desi eu nu ii lasasem instructiuni )
baby felicitari pentru baietel! Ti-am vazut si burtica, esti foarte sexy (poti sa scrii la caption in cate saptamani esti?)
katalina ai doi baieti minunati!
paula ti-am vazut si tie burtica, incet-incet incepe sa se contureze, e foarte sexy
INTREBARE: voi ati mancat ficat in sarcina? eu am mai gustat (au fost niste rulade de Craciun si am mai mancat cate o felie)
Insa as vrea sa stiu cat de indicat e sa mananci, si in ce cantitati
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">16+

racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 INTREBARE: voi ati mancat ficat in sarcina? eu am mai gustat (au fost niste rulade de Craciun si am mai mancat cate o felie ![]() Insa as vrea sa stiu cat de indicat e sa mananci, si in ce cantitati ************************* Mihaela, ![]() |
eu stiu ca nu e bine sa exagerezi..adica poti sa mananci putin, cam o data pe luna
si eu am mancat de vreo 2-3 ori pana acum, dar cate 2-3 bucatele maxim...
Bulina

Cris2010 spune:
Michelle, si eu am auzit ca nu e bine sa exagerezi cu ficatul, nu e vorba ca e strict interzis. Din fericire pt mine eu nu mananc deloc ficat.
Am vazut si eu noile pozici. Incep sa se contureze burticile.
Beluistef, ce dor mi-e de un gratar, mai ales de o scrumbie la gratar.... Debea astept sa merg de Florii la tara.
In legatura cu toate masuratorile care se fac la ecografiile de morfologie fetala... Mie doctorul nu mi-a zis absolut nimic, nici un indice, nici o valoare, nimic. Tot ce am aflat de translucenta, pliu, etc. a fost aici pe forum. Mie la sfarsit imi zicea ca totul e bine si atat. Ma gandesc si sper ca totul e in regula la mine daca nu mi-a zis nimic despre aceste lucruri.
Cris 19+ cu

eladea2005 spune:
citat din mesajul lui katalina Eladeea, m-am uitat la voinicul tau, are o privire de om intelept asa, e serios si tare tare frumuseeeel. ![]() Catalina ![]() |

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eladea2005 spune:
citat din mesajul lui lalala13 [acum, care din voi au probleme cu masuratorile la artere uterine( acele ir-uri)? ca mie mi-a gasit o valoare mai mare si sunt curioasa la voi care au fost valorile... ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() ![]() ![]() |
nici n-am auzit de ele nici nu mi-a masurat nimeni asa ceva...sau cel putin nu mi-a zis nimeni nik...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...

eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ochidut Doamnelor, sa nu va fie cu suparare, dar m-ati inebunit ![]() ![]() Sunt tare tare trista ![]() 1. eu si gatitul nu suntem prietene prea bune, iar voi ma ingrijorati ca nu o sa fiu o mamica buna din pct. asta de vedere ![]() 2. imi faceti niste pofte incredibile!!!!!! ![]() Ultima veste pe "frontul de lupta" al kg si al mancarii: desi nu am mancat nimic gatit/sosuri/chestii interzise/paine/doar fructe seara ieri m-am cantarit si imi arata cu 1 kg mai mult decat saptamana trecuta. Intr-adevar 2 zile la rand, a fost ziua unor colegi si am mancat cate o prajitura. Azi dimineata m-am cantarit si arata cu 2 kg mai mult decat ieri?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fata draga, nu fi trista, fiindca e pacat...

lasa kilele in pace...ca sunt atatea sau nu, iti revii dupa...acu enjoy the ride...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...

bumblebee spune:
Burtici, ma prega de un party, io o sa merg pe post de tablou, da macar sa ma minunez cum socializeaza lumea, cum se dicreaza
. Nu o sa prind purici pe acolo ca totul se desfasoara intr-un bar unde se fumeaza si au un sistem de ventilatie... inexistent, si nu stiu cat pot suporta, plus ca si fundul gaurit pe scaun de lemn, iar... dar oricum, ies din casa, asa ca o sa profit cat pot si cum pot.
Seara buna burtici!
Alina 16+ cu
gargarita