Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Ce matinale sunteti, chiar si sambata!!!

pentru toate harnicutele!

Eu m-am trezit cam tarziu, asa ca inca nu mi-am terminat treburile.. Ma duc sa continui, ne vedem mai tarziu!

Spor la treburi, sa le terminati repede!

p.s. pentru ca vorbeati de peste - stiam ca sunt doar cateva tipuri de peste interzise: rechin, peste spada, macrou regal (nu stiu cum arata..eu am papat o data o jumatate de macrou, ca muream de pofta...).

pastrav nu pot manca (am servit o data si l-am vomat)

crapul mi se pare gras...

somon la gratar am mancat doar o data..si acela mi se pare gras, greoi..

stavrid la gratar - asta mi-a placut si nici nu mi-a facut rau.

In general de peste romanesc nu prea am avut parte..noi ne facem cumparaturile de la Real si Metro si acolo nu gasesti peste romanesc - in afara de crap.

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

faceti si ciorba de peste fetelor,e foarte hranitoare acum in sarcina !

14+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Salutare si de la mine.
Si pt ca tot vorbeati de mancaruri interzise, trebuie sa marturisesc cu mare regret ca aseara am mancat 2 oua ochiuri care nu erau tocmai parjite, parjite (aveau zeama). Nu am stiut ca ouale crude fac atata rau si aveam o poftaaaa...
Nici acum nu inteleg fff bine de ce nu ai voie alimente nepreparate termic in sarcina?? Poate ma lamuriti voi.
Oricum nu o sa mai pap oua si nici alte alimente "periculoase". Sper ouale de aseara nu i-au facut rau bebelului meu.
Va

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 13+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

eu am terimat cu patinatul mopului pe gheata (gresie) si acum trec la cantatul la pian (off, rufele si am stricata masinutza). bubu (pisoiul) e cel care murdareste cel mai mult... dar ii bag coada sa le roteasca (pe post de masina de spalat). hahaha, acum e intins pe televizor si nu stie ce il asteapta.
...sau cant la .upss astenia asta de primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Fetelor multumesc de sfaturi

Azi sunt foarte bine dispusa datorita vremii, am iesit afara si m-am plimbat vreo 2 ore, eu care nu sunt deloc sportiva. Si am admirat si floricelele de primavara, mi-am luat niste lalele.
Plus mai am un motiv de incantare: pentru ca mi-a trecut cu totul raul de la inceputul sarcinii am putut tolera mirosurile de la coafor si m-am dus sa ma rasfat putin.

Asa ca va doresc la toate sa aveti asa o zi buna, in spiritul primaverii.

20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mie doctorul mi-a spus de acrou si ton care contin o cantitate mai mare de mercur, daca cumparati somon verificati sa scrie sursa. Nu luati somon crescut in captivitate este hranit cu oase de pui si chimicale, cel direct din ocean este bun numai ca se gaseste rar si este mult mai scump.
Cel din crecatorii primeste si un colorant ca sa-i dea culoarea aia orange, aici a fost scandal mare pentru ca oamenii nu reuseau sa-i deosebeasca si nici nu scriau sursa.

Eu aseara am pacatuit cu o 'juma de pahar de bere, nu m-am putut abtine m-am simtit asa de vinovata sper sa ma ierte bebeii mei sa nu-i fi ametit rau.
Voi mai gustati din bere sau vin???

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Florentina,2 cuvinte listeria si toxoplasmoza. Toxoplaspoza o faci si te imunizezi. Listeria, daca te apuci de citit, te apuca durerea de cap, oua crude, salamuri, am citit undeva chiar si de legume nepasteurizate. Eu zis totusi sa fim seriosi, evitam productia animala nepreparata termic.
Paula, de aia e interzis pestele oceanic, din cauza poluarilor masive, pestisorii au un continut mare de metale grele, printre care si mercur.
Mie mi se pare ceva suspicios si pangasius asta... creste in nu stiu ce lacuri din china, dar costa suspect de putin, nu stiu ce sa zic, n-am auzit pe nimeni vorbind despre acest peste.

Eu terminai de asistat sotul la treburi gospodaresti, am bagat vreo 2 feluri de mancare si acum la odihna..

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, multumesc de rapsuns, stiu ca nu tu ai initiat discutia despre utro, dar imi atrasese atentia "colul de beton".
Mie si asa imi tremura chilotii la gandul de nastere naturala, aspectul asta nu-l stiam, in orice caz, ai dreptate, sa stea la adapost cat trebuie.

Dragaica, eu gust vin rosu... nu mai mult de un deget, dar oricum, de fiecare data cand vad, gust, dar eu stiam ca e ok, mai ales pt relaxarea uterului. La un moment dat vazusem un studiu la britanici ca un pahar de vin/bere pe sarcina pe zi e ok... nici chiar asa.. dar de gustat din cand in cand, don't worry, e cool

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am uitat sa va spun, aseara sotu nu s-a putut abtine si-a cumparat primul cadou pentru bebei, o cadita draguta in forma de balena .
Stau si ma uit pierduta la ea, parca nu-mi vine sa cred......cumparam lucrusoare pentru bebei
Am sa pun pozici, ca asta-i de sarbatorit.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Dragaica, se zice ca berea ajuta la producere laptelui matern... si eu am poftit la bere.
Daca/ti spun ceva o sa mori de ras. Eu ma clatesc la par cu bere (am citit in Formula As si functioneaza, complex VitB, factor de protectie,lalala... si nu miroase) asa ca dupa ce ma clateam (tratament extern) am zis ca... nu strica si tratament intern de ce sa o arunc sau sa se 'trezeasca'.

Mergi la inceput