Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

si ca sa vin si eu cu vesti de la eco, pentru a respecta trendul. e iulie deci e . are 200 de g si e bine

acum, care din voi au probleme cu masuratorile la artere uterine( acele ir-uri)? ca mie mi-a gasit o valoare mai mare si sunt curioasa la voi care au fost valorile...

va pup si revin dupa ce reusesc sa termin de citit

----------------------------------------------
my somebody....

17+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Felicitari pentru printul mostenitor sanatos! Eu n-am probleme cu IR-urile pentru ca aici nu se masoara. Stiu ca in cazurile grave se prescriu injectii dar unii doctori una-doua sperie pacienta. Nu cred ca ar trebui sa fii ingrijorata de acum.

Deci si tu zici de trend. Ma uitam cu coada ochiului ca DPN-ul meu acumar fi pe 6-8 august si acolo-s numai fete in zona, mi-e clar ca voi fi soacra cu 3 gineri.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Am si eu o intrebare..Voi mai puneti utrogestan? Eu trebuie sa le scad treptat in urmatoarele 3 saptamani si pe 13.03 cand merg la control vedem daca mai continuam sau nu.Mi se pare cam mult sa pun utrogestan pana in sapt 20 dar probabil ca stie doctora ce stie
Eu am impresia ca burta mea a luat proportii din cauza utrogestanului...Toata lumea ma intreaba daca nu cumva am gemeni sau daca nu am confundat luna de sarcina...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu la prima sarcina am luat pana s-a inchis colul si inca ceva dupa aceea, l-am intrerupt la 32 de saptamani, cam tarziu in opinia mea ca mi-a betonat colul.
La a doua am luat mult mai putin si pana la 26 de saptamani parca. Ai mare grija sa le scazi una cate una, urmareste cum te simti cand le scazi. Cate iei de fapt, 3? si vrei sa scazi una pe saptamana?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Baby78 si Otilia si alte fete care trebuie sa faceti sau ati facut tratament in sarcina.. imi pare rau ca e nevoie de ele, pe de alta parte ma bucur ca exista solutii pentru gravidutele care au probleme, pentru ca ele sa-si mentina sarcina.

De aceea ii multumesc inca o data lui DD ca mi-a daruit sansa de a aduce un copil pe lume si ma simt atat de norocoasa pentru ca acest bebe a aparut cand nu mai speram si ma pregateam sa incep investigatii, analize ca sa vedem ce se intampla de nu vine bebe si, pe langa asta, DD mi-a ajutat sa nu am probleme cel putin pana acum, sper sa fie asa pana la termen.

Ma simt recunoscatoare si norocoasa si la DD ca toate gravidutele sa fie sanatoase, sa nu aiba probleme in sarcina si bebeii sa se nasca la termen sanatosi deplin si sa aduca numai bucurii in familiile lor!

Multe pentru toate viitoarele si prezentele mamici!

Elena 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Crissy-am admirat pictura de pe pereti a scumpei voastre cu ochi albastri.Exact aceeasi tunsoare am avut-o si eu toata copilaria.Acum imi place de mor.

Maya, esti actrita cumva? La teatrul de papusi?
Esti superba.Inca o dovada ca femeile infloresc si sunt mai frumoase spre 35/40 ani.Bubu nu e prietenos?

Baby78, superba privelistea de sus,si orasul, unde e?

Aelita, Sofia e o dulceata in acea rochita alba.Vreau si eu..o fetita, si tu arati atit de bine dupa 2 copii,mmmmm.

Inca mai am de vazut albume, tare frumoase sunteti toate.
Merg ,caci ma cheama copilul cel mic sa facem o cursa de masini.Dupa care voi mai vedea 1-2 episoade din Anatomia lui Grey(pe net exista un site cu toate filmele mai noi sau mai vechi-GRATIS).

Va urez o seara frumoasa si un week-end linistit.

Catalina 14+

Suflet, esti o draguta. Chiar ma simt bine la 38 ani.
Mi/as fi dorit sa fiu actrita... teatrul de papusi a fost prima mea pasiune pe care mi/am descoperit/o, dar a fost hobby pana nu am mai avut unde sa ne strange (a fost desfiintat 'Palatul Copiilor') am luat locul 1 la 'Cantarea Romaniei'...dar urmatoarele pasiuni rezista si pana acum... alpinismul, speologia alpina si tot ce e legat de munte-ecologie... nu as putea s renunt la ele.
De Bubu ce sa/ti zic...vine, vorbeste cu tine, alintat rau... dar nu/i place sa stea in brate... decat daca vine cineva si devine putin gelos. Are o personalitate ceva de speriat si cum se spune ca ele imprumuta din caracterul 'stapanului' (ele stapanesc, domina de fapt)ma ingrozesc. In ultimul timp sta numai langa mine, simte mititelul ca ceva nu e in regula cu mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Otilav eu am avut o sangerare in sapt 5 si am luat cate 2 utrogestan de 3 ori pe zi. Acum le-am redus la 2 utrog de 2 ori pe zi si peste o sapt voi pune doar 2 utrog seara iar in martie vom vedea daca mai este cazul. Colul meu este inchis si totul este ok dar probabil ca este un motiv pt care iau atata timp utrogestan. Nu trebuie sa le scad brusc caci am inteles ca pot avea sangerari si sigur asta va crea panica.

16+

Mergi la inceput

Noapte buna burtici! Vad ca v/ati bagat la asa ca STING EU LUMINA. Nu am somn asa ca o sa/i spun lui Bubu o poveste despre niste burtici cu delfinasi dragalase, cu haz, care se ajuta intre ele si tare harnicutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Noapte buna burtici! Vad ca v/ati bagat la asa ca STING EU LUMINA. Nu am somn asa ca o sa/i spun lui Bubu o poveste despre niste burtici cu delfinasi dragalase, cu haz, care se ajuta intre ele si tare harnicutze.

ucenic(aspirant) burtica

Maya, ce dragut... noapte buna si tie si lui Bubu!

Elena 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Maya, ce dragut... noapte buna si tie si lui Bubu!

Elena 14+

Aaaa, nu sunt ultima... te/am prins. E randul tau sa stingi lumina, sa ne invelesti si sa ne spui povestea. TE Roooog!!!! Eu spun rugaciunea.

Mergi la inceput

Buzzz?????

Mergi la inceput