Pepenasi de iulie - august 2008 (174)
Raspunsuri - Pagina 4
flo1980 spune:
Buna dimineata!
La voi picii sunt asa matinali in we?
David trebuia sa plece la servici si s-a trezit la 6.45
Haide-ti la calda!
Azi e zi de plimbareala, deja soarele e pe cer
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
SunSmile spune:
Neata,
Flo ce atitudine...gizaaaaas! Ma mir foarte tare ca ai tacut si nu, nu-s pro circ, dar oamenii astia, care ar trebui sa fie educatori, nu trebuie lasati asa! Doamne fereste! Mi-au placut pozicile voastre la nebunie, ai doi baieti teribil de frumosi, eu am o pasiune pentru ei! Pupici domnului director care pleaca la birou sambata!
Vazut si domnisoara super cocheta Ioana de la Bacau! Si mi-a placut teribil poza cu intrare/iesire...prietenii stiu de ce Superba!
Ana(xena) unde disparusi tu iar? Vii la intalnire???? Hai ca mi-e un dor de voi doua...
Irda hehehehe, ce munca frumoasa! O sa te recomand! Cand ne mai pui pozici cu cea mai mare pepenasa? La intalnire veniti, daaaaa?
Capri eutirox? Iacs, mie mi-a mancat zilele o luna in timpul sarcinii; e bine ca-l suporti. Ai grija de tine, puiule...mai pune-te si pe tine la socoteala!
Miky sanatate multa, bag seama ca ai nevoie!
Kata si mie imi place parul Ioanei si-s verde de invidie ca aveti codite si stati cu ele Glumesc! Dar da, tare imi plac fetitele cu parul lungut!
Diana da mai, isi gateste singura ciorbe si tocanite! Serios acum, are o pasiune sa curete cartofii si dupa ce trage de cateva ori cu ustensila si ia coaja, se repede cu dintii si l-ar manca asa crud (ea si dovlecelul il mananca asa, crud).
Moni eu nu ma pricep sa te ajut, pt ca nu am avut nevoie pana acum. Dar ii doresc Carliontatului frumos sa treaca peste bolesnita asta! Tu cand ai dpn-ul? Am eu senzatia ca in luna mai vom avea treaba...primele aniversari de 2 anisori, 2 bb2 putosi...hihi!
Gata, nu mai stiu, desi am citit tot! Noi plecam in juma de ora spre Tulcea, asa ca ne auzim maine seara!
Pup dulce si un weekend frumos sa aveti!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ana_a spune:
Flo, in wichend da...si la noi
Pintru ca Stefan este matinalul casei, la 7 deja e treaz lumina...bantuie, ne da pupici si ne spune cat de mult ne iubeste
In cursul saptamanii Matei doarme de sparge patul pana pe la 10.30
No, gata pauza de cafea, merg sa montez casa la curatenie ca e dezastru.....ieri am lasat toate balta prin casa si nu vreau sa va descriu ce inseamna asta
O zi buna tuturor! Sa auzim de bine!
proud mummy
Irda spune:
'Neatza, tuturor!
Merci pentru cafea Flo!
Ale mele au "spart usa" pe la 7.00 ...si cu foamea in gat!
Si eu abia astep sa iesim pe-afara, ca m-am saturat de frig si zapada ca de mere padurete!
Capri, eu inca o mai port pe Antonia in baby wrap, dar mult mai rar decat pana acum (a fost si frig si alunecos pe jos si mi-e si teama sa nu cad cu ea), dar si cele 10 kile si.... ale ei pe langa 40 ale mele....conteaza (adica dupa 1h-2 ma dor picioarele in primul rand si lombara unde am o minunatie de scolioza capatata in generala de la pozitie defectuosa in banca!
Asa ca teoretic pe copil il porti in baby wrap cat te tine spatele si mai vrea el...bineinteles!
A mea cand vede wrapul zice "pa?"
Asa ca nu stiu ce sa-ti zic......noi il recomandam de la nou-nascut pana cand iti este confortabil sa-l porti , dar este util ma ales in primul an de viata al copilului, pana incepe sa mearga in picioare, asa ca ale noastre sunt un pic la limita superioara a utilitatii lui!
Am pus-o in spate cand avea vreun an si m-a chelit la ceafa , apoi a adormit si m-am rugat de cineva sa-i prinda capsorul cu o parte a wrapului ca nu m-a facut mama contorsionista.....s-a trezit dupa vreo 20 de min si nu stia cum sa-si scoata capul de-acolo....eu n-ajungeam la ea asa caa am da-o jos si am legat-o in fata, ca aveam accees mai bine la ea
O sa mai incerc zilele asteaa s-o pun in spate....sa vad ce iese si daca ma tine mai bine coloana
Diana.......Tonia o tot tine in secretii si tuse de dupa revelion.....de ma apuca disperarea cand o aud cum face....nu face febra, dar tuseste de zici ca a schimbat tutunu' s am trecut prin o multime de siroape de tuse.....nu mai stiu ce sa-i dau!
Dari isi schimba tonul tusei saptamanal ....in functie de ce bantuie pe la gradi
Se fac ele mari...vine primavara...sper sa mai scapam de ..."muciozitati"
Pupicim muschetarii!
Pupicei tuturor!
Scriu la mesajul asta de la 8.00
AnnaBaby spune:
Si noi matinali, la 7 eram in picioare, eu asa as mai dormi....da de unde...
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
flo1980 spune:
Fetele si eu ma mir cum de am tacut mai ales ca nu faceam decat sa ma scuz, nu sa-i dau in cap!
Mereu imi reprosez asta, dar din pacate de cele mai multe ori tac, numai sa fie bine
Cred ca era agitata si ea, se cam infige in educatoare, pareau si ele destul de iritate, plus ca era multa lume, era "ora de varf", ca daca te duci peste 10 minute bate vantul....
Drum bun Sun! Se pare ca vremea tine cu voi!
Mada de irl, sa ne luam de mana, si eu mi's singura cu ambii
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
Irda spune:
Hi, hi....se pare ca astia micii "au ceva cu noi" de s-au coalizat sa se trezeasca asa de dimineata in weekend!
Sunule, multumesc de apreciere, cele mai noi imagini cu Antonia sunt cele din clipul 2 de pe site (de saptamana trecuta), ca fotografii nu prea apucam sa facem din lipsa de timp si copii virusati
Si oricum stii vorba aia...."Cizmarul n-are cizme, croitorul n-are haine....fotograful cum sa aiba fotografii?!"
Magaoaia de CAnonn e la studio asa ca acasa n-am cu ce le face foto
Cred ca esti tare mandra de T. cea harnicuta! Drum bun!
Flo si eu am probleme cu Dari cu mancarea la gradi....de mult ori o iau la 4-30 -5.00 chioara de foame ca nu i-a placut ce aveau la masa asa ca am mancarea calda cand vin de la gradi cu ce stiu eu ca mananca!
Noi ne-am ales cu o cearta din partea bucatareselor ca ajungeam tarziu dimineata si trebuiau sa-i mai aduca si ei o portie!
Asa ca am pus ceasul sa sune la 7.00 si ieri am ajuns primele...era pustiu!
Sper ca odata cu varsta sa mai accepte si alte mancaruri ca acum e taaare selectiva....si vad ca tinde spre vegetarianism
Ana....ce dulce Stefan
De la copilasii astia trebuie sa invatam dragostea necnditionata! Ei ne iubesc pentru noi....Si Antonia ma ia de ce ....ajunge...picior, mana si se lipeste de mine si faace..."Moaaah"
Ma topeste efctiv!
ana_a spune:
Irda, Stefan de regula in WE se apropie de obrazul meu si ma mangaie usor, asta e unul din miscarile care le face sa ma trezeasca, daca nu misc nimic atunci se departeaza si revine peste cateva minute cu un pupic, apoi cu "te iubesc mami!" zis in soapta si tot asa pana fura si un zambet somnoros de la mine. Mie mi drag de el si nu pot sa ma supar fie si la 6 dimineatza (asa facea cand era mic - matinal de ora 6 sambata si duminica) parca ar stii ca sta acasa cu mine si vrea sa profite de la prima ora.
In schimb....pe tati il prinde cam morocanos si rar reuseste sa rezoneze cu el dimineatza...asa e tati al nostru nu-l putem noi schimba .
Cum ziceam eu ca ma apuc de curatenie???? Nici pomeneala! Ca mi-au sarit TOTI in cap... ca iara ma apuca pe mine curatenia,....taman cand ei vor sa leneveasca!!Na! Asa ca...mi-am reluat locul la cafea, Stefan se uita la Harry Potter si Matei nu stiu ce face cu tati.
Azi i-am promis la Stefan salam de biscuiti. Caut o reteta sa iasa bun.
Care stiti vreuna incercata deja? Eu nu am mai facut niciodata.
Am biscuiti simpli, varsati, 500 de grame, o cutie de rahat, unt, cacao, zahar...cam astea tre sa le amestec sa vedem....
Vai fetele...eu am o big problema....ca tot pomenea Florina de kk de catel....
Inca nu v-am zis nimic (sufar in tacere) - dar poate se zareste vreuna din voi cu vreo idee....
De vreo 2 saptamani...am pipi de pisica pe usa de la intrare si pe scari Sa nebunesc nu alta....
Am spalat cu clor, am aruncat presurile...si nu se intampla nimic....
Am vazut motani vagabonzi prin curte...naiba sa-i ia...ca is multi, la vecina de langa mine a facut pui asta toamna o alta pisica care ia lasat pe toti 3 acolo...no, puii aia sunt acum maricei...si bantuie prin curtile din imprejurimi.
No...inca dastea nu am mai patit!
In plus, de 3 zile pisica doarme afara, i-am facut culcus intr-o anexa. Pentru ca e gravida si este foarte agresiva cu Matei, asta nu stie sa o lase in pace si la zgariat de cateva ori, a vrut chiar sa il muste. Apoi a inceput sa umple casa de par si ma depasit situatia....
Acuma, dupa ce i-am facut acolo culcus caldut, sa suparat ca nu am mai lasat-o in casa si aseara cred ca a plecat...ca dimineatza cand am fost sa-i duc apa proaspata si mancarica si sa vad ce mai face....nu mai era acolo.
Acum tati da vina pe mine ca m-am lasat convinsa de copii si am bagat-o in casa....si daia a plecat ca sa-si caute alta casa....
In fine...deci, de dimineatza mirosea ingrozitor in holul meu....din cauza de pipi facut pe usa si prelins pana in casa de...nu stiu de cine...
tati rade de mine ca pisica mi-a tras tzeapa si a urinat pe usa de ciuda...
nah....
proud mummy
pica1 spune:
Scurt si la obiect...
DARA noi am fost in Antalya anul trecut. Drumul a fost ok, a durat in jur de 3 ore. La dus a fost avionul pe jumatate plin, iar imbarcarea a decurs fara probleme. La intoarcere din cauza operativitatii nemaipomenite a turcilor am ajuns la aeroport inghesuiti intr-un autocar neincapator, ca ei nu au luat in calcul infantii (care bineinteles ca era posesori de carucioare), iar la aeroport tot din cauza operativitatii turcilor, am stat o vesnicie la imbarcare cu copii atarnati de noi, cu intarziere de decoloare intr-un avion tixit de parinti cu copii care mai de care mai urlator din motive de oboseala evidenta. In rest sejurul a decurs foarte bine pentru Sebi, nu i-a lipsit nici mincare, nici joaca, de fapt nimic. Ce aveam nevoie pentru copil era acolo la indemina.
Ce nu mi-a placut:
- am avut impresia ca toti copii din preajma tusesc, mucesc si bolesc, dovada, unul din baieteii cu care am fost a racit foarte urat, de aici am tras concluzia ca in astfel de locatii probabilitatea de imbolnavire a unui copil este mult mai mare
- in sala de mese care era o imensitate eu am avut impresia de o cantita extrem de zgomotoasa cu muti copii care fiecare urla in legea lui.
Sun, Ana asta incerc eu sa depistez, daca este o faza prin care trece Seb cu violenta lui. Am observat ca in alti copii nu da, chiar zilele trecute a fost o fetita la noi de virsta cu el si s-a jucat foarte frumos cu ea, au impartit foarte frumos jucariile. Ana intrebai tu daca prietenul lui protesteaza prin plins, da asa este,in schimb Seb nu. Acum vrem sa testam (noi mamele) daca nu cumva Seb este frustrat caci eu il cert pe el si pe Davide nu...Vedem...
IRDA succes in continuare cu proiectul.
FLO ma maninca limba cind ai povestit despre incidentul de la gradinita.
CAPRI imi era asa dor de tine. Ce bine ca ti-ai facut timp sa intri sa scrii 2 vorbe.
ANA STIU EU CE SA FACI CU PISICILE. Exista un spray repulsiv pentru pisici si ciini. Eu l-am gasit ba prin CArrefour, ba pe la cabinete veterinare. Eu l-am folosit in special pentru un colt de canapea care il cam gheranea Oscar. Uite-l
www.petshop-online.ro/prod/Spray_repulsiv_-_anti-urinat_in_locuri_nedorite_01922.html" target="_blank">aici
pica1 spune:
Am postat mesajul anterior ca si asa il incepusem de ieri...
FLO, Seb este la fel de matinal in w-e ca si in timpul saptaminii, adica 7:30, dar el de obicei de vineri seara este la sor-mea, asa ca eu am cum sa dorm mai mult. Acum de exemplu il vad ce face si ne discutam pe messenger.
SUN drum bun.
MiKY fa-ti timp si mergi la doctor ca sa vezi exact despre ce e vorba.
MONI eu nu pot sa te ajut cu expectorantul ca nu ma pricep. Sanatate lui Luca.
BOTI poze cu fi-ta cind mai pui?