Pepenasi de iulie - august 2008 (174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ooka La Multi Ani sa fii cat mai fericita si sper ca ai avut o zi minunata. Mult succes cu job-ul.
Eu am citit in mega diagonala ca weekendu asta am lenevit toata familia si din cauza vremii urate am petrecut quality time. Azi la noi ninge. Well e si ninsoare si lapovita vine asa in valuri.
Azi de dim am fost busy ca na Ari a reinceput scoala si eu am mers cu matza mica la advisor la colegiu. Finalyyyyy...
Boti, ca ai zis ca te intereseaza, a fost super fain, e super de treaba tanti mai trebuie sa merg la ea o sa fie mai multe sedintze, cam 45 de min fiecare, unde vom alege ce si cum e mai bine pt mine de unde trebuie sa incep si in ce directie merg. Azi am trasat asa in mare care ar fi domeniile mele de interes in ale carierei, care sunt cele mai viabile in ziua de azi si care imi ofera cel mai mult si pe viitor. Data viitoare vom stabili exact spre ce domeniu ma indrept si de unde trebuie sa incep. E asa de exciting abia astept. O sa trebuiasca sa fac niste cursuri gen maths, it si etc care sa imi fie recunoscute aici si apoi sa ma apuc de cursuri in sine, asta numai ca sa am dimplomele si calificarile de aici si care ma vor ajuta si pe viitor, daca vreau sa merg mai departe la universitate, imi trebuie calificarile la cursul de access to HE. In sf fac ceva si pt mine.
Na cam asta acuma tre sa fug am de scris o tona de mailuri plus cules cupil de la scoala culcat matze si rufe si vase si etc, ca deh am lenevit in wknd.
Plus maine seara merg si eu sa ma nenorocesc cu una bucata sterilet.

Na cam asta de la noi, fug revin mai incolo.
Pupam bostana si va uram o sapt cat mai usoara si frumoasa.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kimmy de ce nu tii usa in permanenta inchisa la baie? Si Filip are tendinta asta, de a baga mana in wc dar nu are acces inauntru decat daca e vreunu din noi acolo, la noi usa e mereu inchisa. Iar daca poate s-o deschida incuiati-o si voi pe afara si gata, ati rezolvat problema.

Flo nici cu prajituri de casa nu-i lasa? Macar alea stii ca-s mai sanatoase.

Eu bolesc, am luat o viroza de la darnicul de frate-miu. Crek e vreo laringita ca tusesc, sunt ragusita si nu prea pot respira. Tare mi-e frica sa nu ia si Filip. desi l-am auzit tusind un pic.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, super treaba cu career advisorul , bravo, sper sa iasa totul cum iti doresti!

Bujo, sanatate multa

Aida nu intra in baie daca e lumina stinsa, chiar daca isi deschide singura usa.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Nu Bujo! asa ma gandeam si eu , ii faceam un pandispan sau un chec fara cacao, ca na, poate unii nu dau cacao la copii, desi ma indoiesc ca exista vreunul care sa nu se fi atins macar odata de ea...
Daca stai sa te gandesti, nu stii de unde a luat mamica respectiva ouale, daca a facut ea prajitura sau vecina daca s-a spalat pe maini inainte sa o felieze etc....poate transmite un microb si ei nu vor discutii sau cazuri neplacute care sa le stirbeasca din seriozitate, domne'

Multa sanatate!

Mada bafta!

Kimmy si eu tin usa la baie inchisa mereu. La noi e si un pic mai sus baia ca holul si e un avantaj cred ca pe la 2 ani a inceput alex sa ajunga la clanta...

Didi La mine Alex nu se duce intr-o camera intunecoasa si nu ii era teama de intuneric acum ceva timp...

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ce liniste azi pe forum... unde ati plecat toate?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Azi am fost pana in Carrefour dupa niste maruntisuri. M-am intors epuizata, n-am mai fost din august anul trecut...parca m-am intors din China .

Mamicile de baietei, vreti careva chiloti ? Pt. pepenasi, bineinteles. O sa dau o comanda in UK zilele astea si, daca tot fac drumul la posta, pot lua mai multe seturi. Sunt pachete de 10 perechi, George, pe nuante de bleu si albastru, din bumbac, pt. 1-2 ani. Cu tot cu transportul in Romania, iese cam 25 lei pachetul. Daca sunteti interesate, lasati mesaj pe messenger sau un PM.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Cred k toata BOSTANARIA cu mic cu mare doarme la ora asta numai eu si DILARA nu!

Ieri(k de la ora asta e deja azi-martzi) am fost la dr de familie cu rezultatul la analize si am discutat si despre migrenele mele la care el a spus k sa mai asteptam putin si pana una alta sa iu CENTRUM DE LA A LA Z (pt k a iesit la analize lipsa de calciu,magneziu si nu mai stiu ce+o infectie pe care o am de muuult timp dar leucocitele au scazut ff mult),sa ma dau cu unguentul dr boici si un calmant natural pe nume SEDATIF PC.
La un control palpabil a spus ca am o spondiloza cervicala parca si e pe baza de reumatism.umflatura despre care vspuneam zicea ca e un ganglion si nu am ce ii face.se umfla la stres f puternic. cam atat cred.plange Dilara o duc la culcare.

_
MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza!

haideti la ca iarasi deschid eu ziua!

miky, am vazut-o pe Dilara in zapada ca un iepuras roz!

flo, ma mir ca nu va lasa cu petrecerea de ziua copilasului!
La noi nu au nici o treaba de astfel de petreceri, mai mult, la noi in grupa copilul primeste si cadou de la copilasi din cate am inteles, se iau catva banuti din fondul clasei si se cumpara ceva pentru el.Tort ducem din cel de cofetarie cu aviz sanitar.

O zi buna tuturor!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI OOKA!!! cu mii de scuze pentru intarziere.Iti doresc tot binele din lume si muuuulte impliniri
Eu am fost ieri la morfo si totul este in parametrii normali, bebitza sanatoasa si eu mai linistita pentru ca s-a ridicat si placenta.
Spuneti-mi si mie cum se cheama sau unde gasesc aparatoare pentru scaunul din fatza al masinii, acolo unde da cupilu cu picioarele mereu si murdareste, ca nu imi vine in cap unde am vazut si cum se chema,si era si haioasa asa cu personaje de desene.Ma ajutati va roggg.Caat oi fi fost de explicita...

22+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Miky, nu am urmarit eu tot, dar Sedativ PC NU este un calmant, este mai degraba un ANXIOLITIC. Nu am timp sa traduc, dar www.eurekasante.fr/medicaments/vidal-famille/medicament-bsedpc01-SEDATIF-PC.html" target="_blank">uite.

Dana, super vesti .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput