Discriminarea copiilor de catre stat!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

Citat:
citat din mesajul lui Lali

[quote]citat din mesajul lui moonchild

Ai fi surprinsa sa afli ca sunt si familii cu venituri bune care nu sunt revoltate decat de faptul ca banii nu ajuta real pe altcineva si nu ca nu ii vor mai primi.
Apropo, tu din care categorie faci parte ?

Da, chiar nu-mi vine sa cred ca ar renunta cineva, oricat de bogat, la ceva ce i se cuvine. Ca pe urma poate decide sa doneze banii respectivi e alta poveste..Dar banii care nu mai ajung la cei bogati nu te astepta ca statul o sa ii imparta la saraci..

Eu fac parte din categoriile: "nu-mi prisosesc niste bani in plus", "si eu si sotul lucram in cercetare si nu s-au mai dat salarii din ianuarie", "noroc ca ma mai ajuta bunicii cu cele necesare copilului" si "venit mediu si instabil"

Uite ca eu nu simt ca mi se cuvine, pentru ca, din pacate m-am dezobisnuit sa mi se cuvina ceva de la statul roman. Eu platesc impozite urise si apoi platesc totul din nou in privat (sanatate, securitate, educatie, etc.) De aceea mi-am pierdut oarecum (si stiu ca e gresit) orice idee ca statul mi-ar da ceva, cumva. M-am antrenat sa gandesc ca eu si numai eu sunt responsabila pentru viata mea, cresterea copilului, pana si pentru viitorii ani ai batranetii mele. Ma stradui din rasputeri ca parintii mei sa aiba alte surse de venit decat pensia (lucram deocamdata impreuna) si-mi ajut material socrii in masura in care ma lasa sau reusesc fara sa le jignesc demnitatea de profesori la pensie. Asa ca singurul lucru care ma revolta e bataia continua de joc pe care o suportam pe banii nostri, ma deranjeaza ca nici in conditiile in care sunt o multime de prosti care muncesc si platesc impozite banii lor sunt risipiti aiurea... daca ar fi dirijati responsabil, daca ar ajunge acolo unde trebuie, parca nu as inghiti asa de greu galusca omului care plateste si nu primeste nimika.
Dar am deviat cu explicatiile, doar ca sa iti spun ca singurul lucru ce l-am "combatut" in mesajul tau a fost impartirea in doua categorii, alb si negru. Mai sunt multe nuante de gri...
Sper ca m-am facut inteleasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codi spune:

Statul roman incurajeaza cresterea natalitatii la tigani!!!!!!
Sunt pline spitalele de ei, bravo....ce sa mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui codi

Sunt pline spitalele de ei, bravo.... ce sa mai zic

Sa nu mai zici nimic.
Te-am raportat la moderator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui codi

Sunt pline spitalele de ei, bravo.... ce sa mai zic

Sa nu mai zici nimic.
Te-am raportat la moderator.

Dar cu ce i-a jignit? Sau ar fi trebuit sa spuna rromi, pardon, ca sa nu discrimineze. Mi se pare doar ca a spus un mare adevar, fara sa jigneasca pe cineva.

Lora, mami de Iustina si 12+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu tiganii sint incurajati sa se inmulteasca ci toti puturosii, indiferent de etnie. Sa nu-mi spuneti ca romanii sint 100% harnici si constienti ca nu faci copii decit daca iti permiti sa-i cresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Nu tiganii sint incurajati sa se inmulteasca ci toti puturosii, indiferent de etnie. Sa nu-mi spuneti ca romanii sint 100% harnici si constienti ca nu faci copii decit daca iti permiti sa-i cresti!

sunt de acord cu tine Natasa...sunt si f multi romani asemenea rromilor, dar pe ei nu-i vedem ca's "de-ai nostri"

eu una nu sunt de acord cu "privarea" copiilor mei de acest drept, tocmai din aceasta cauza... nu ca cei 40 de lei ar fi cine stie ce suma!

de asemenea nu contest nici faptul ca sunt oameni, care chiar nu au ce pune copiilor lor pe masa, pt ca pur si simplu nu au bani/nu le ajung banii oricat si orice ar face...

oricum, banuiesc ca asta nu este decat o "alta masura anticriza"

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Nu tiganii sint incurajati sa se inmulteasca ci toti puturosii, indiferent de etnie.

Cam asa este.
Mie nu mi se pare o discriminare a copiilor.
Mie mi se pare un gest de neputiinta, de disperare.
Si mi-a placut cand spunea cineva, mai devreme, ca ar fi bine ca, in vremuri grele, sa ne gandim la solidaritate sociala. O aberatie, stiu...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:

Uite ca eu nu simt ca mi se cuvine, pentru ca, din pacate m-am dezobisnuit sa mi se cuvina ceva de la statul roman. Eu platesc impozite urise si apoi platesc totul din nou in privat (sanatate, securitate, educatie, etc.) De aceea mi-am pierdut oarecum (si stiu ca e gresit) orice idee ca statul mi-ar da ceva, cumva. M-am antrenat sa gandesc ca eu si numai eu sunt responsabila pentru viata mea, cresterea copilului, pana si pentru viitorii ani ai batranetii mele. Ma stradui din rasputeri ca parintii mei sa aiba alte surse de venit decat pensia (lucram deocamdata impreuna) si-mi ajut material socrii in masura in care ma lasa sau reusesc fara sa le jignesc demnitatea de profesori la pensie. Asa ca singurul lucru care ma revolta e bataia continua de joc pe care o suportam pe banii nostri, ma deranjeaza ca nici in conditiile in care sunt o multime de prosti care muncesc si platesc impozite banii lor sunt risipiti aiurea... daca ar fi dirijati responsabil, daca ar ajunge acolo unde trebuie, parca nu as inghiti asa de greu galusca omului care plateste si nu primeste nimika.
Dar am deviat cu explicatiile, doar ca sa iti spun ca singurul lucru ce l-am "combatut" in mesajul tau a fost impartirea in doua categorii, alb si negru. Mai sunt multe nuante de gri...

Da, am inteles si asa este.
Eu eram si sunt in continuare fascinata de firul discutiei..a inceput de la alocatie, acum s-a ajuns la tigani, pe la pagina 15 o sa ajunga cine stie unde..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

Citat:

Da, am inteles si asa este.
Eu eram si sunt in continuare fascinata de firul discutiei..a inceput de la alocatie, acum s-a ajuns la tigani, pe la pagina 15 o sa ajunga cine stie unde..

Ma bucur....
Intr-adevar s-a deviat, dar, da, intotdeauna cand statul face o selectie genereaza tot felul de discriminari si nedreptati. Mai ales statul roman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nu cred ca cineva isi spune <procreez ca sa cistig pensia alimentara>, este vorba de lipsa de educatie si ignoranta care vor ramine cu sau fara alocatia respectiva, deci ipoteza respectiva cade;
Canada aplica aceeasi <discriminare> copiilor, ca si multe alte tari: alocatia incepe sa scada pina la disparitie odata cu cresterea veniturilor- si nu se plinge nimeni de masura asta; pentru familiile sub o limita de venit exista ajutoare sociale- unii profita si traiesc o viata din asta lucrind in paralel la negru- si nimeni nu protesteaza pe forumuri; exista citiva care profita dar sunt mai putini si mai nesimnificativi decit cei cu adevarat in nevoie care sunt ajutati cu masurile astea sociale; apreciez ce-a spus Rufus, dar din pacate in Romania suntem departe de solidaritate sociala.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput