Discriminarea copiilor de catre stat!!!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu cred ca va concentrati prea mult asupra unui procent extrem de redus de populatie.
Cei 0.0000001 din populatia romaniei sint aproape un model: hahalerele care stau din alocatie, becali care nu stie gramatica dar isi permite sa aiba milioane...etc, prezentatoarele de la TV cu salarii mari.
Era un poll la televizor ptr tinerii care absolva, numai la cei de mai sus s-au referit (de ce sa fac facultate cind etc-etc), batrinii cind raspund pe strada la fel de valoarea pensiiilor, cind apare discutia de alocatie...iar becali si hahalere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali
Si atacurile diasporei la adresa romanilor cu generalizari ca cele de mai sus sunt in legtima aparare, nu ?

corect. :-))

Citat:
Of, ce m-am lungit, sper sa nu te superi, te citesc cu placere pe la alte subiecte, dar acum cred ca ti-ai varsat of-ul si mi l-am varsat si eu !

creca oful mi s-a declansat de la remarca aia ca femeile din diaspora emigreaza ca se indragostesc, zis sarcastic.
dar mi-a trecut, e ok, e doar un forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui Lali
Si atacurile diasporei la adresa romanilor cu generalizari ca cele de mai sus sunt in legtima aparare, nu ?

corect. :-))

Citat:
Of, ce m-am lungit, sper sa nu te superi, te citesc cu placere pe la alte subiecte, dar acum cred ca ti-ai varsat of-ul si mi l-am varsat si eu !

creca oful mi s-a declansat de la remarca aia ca femeile din diaspora emigreaza ca se indragostesc, zis sarcastic.
dar mi-a trecut, e ok, e doar un forum.

nimic

Ok. Unii emigreaza pentru ca se indragostesc, altii raman aici din aceeasi cauza. Nu asta ne imparte in buni si rai, ar fi prea simplu sa fie asa. Edit:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

MODERATORIIIIIIIIIIIII! unde sunteti????
Ieri, pe la pagina 19, am cerut inchiderea subiectului. Pentru ca eu l-am deschis, mai am acest drept?
Subiectul nu mai este de actualitate, ministrii s-au razgandit, si oricum subiectul a divagat, ca de obicei!
Sper sa vada cineva! Nu imi place sa se lase cu sange la un subiect al meu!
Multumesc!

Mergi la inceput