Discriminarea copiilor de catre stat!!!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

si totusi te rog iar sa-mi raspunzi, daca nu esti rea, evident, daca ai avut ceva deduceri la taxe pt copil?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Nu-s nici Ruxij, nici Andrada dar daca insisti atita iti raspund eu: deducerea la taxe este un credit de 1000 de dolari. Deci (exemplu scos din burta) daca ai cistigat in 2009, 30,000 de dolari, iti ia taxe pe 29,000. Intelegi? Este cam egal cu 0. Scoli/gradinite particulare nu le poti deduce. Sporturi, meditatii, nici atit. Alocatii IOC...nu exista asa ceva.

Alte intrebari referitoare la taxe mai ai?

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

dar de ce esti asa iritata?

scoli, gradinite particulare, sport, meditatii nici in Romania nu le poti deduce, evident. dar nici nu ai niciun fel de reducere la taxe, nici macar "cam egal cu 0" ( care totusi nu e 0, nu? )

dar aprox 120 de euro - pe an!!! ( alocatia) nu e cam egal cu 0?

nu aveti alocatii dar aveti totusi deducerea aia. e macar 120 de euro pe an? ( in exemplul tau, de ex)

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:

scoli, gradinite particulare, sport, meditatii nici in Romania nu le poti deduce, evident. dar nici nu ai niciun fel de reducere la taxe, nici macar "cam egal cu 0" ( care totusi nu e 0, nu? )

nu aveti alocatii dar aveti totusi deducerea aia. e macar 120 de euro pe an? ( in exemplul tau, de ex)

Noi, 2 minuni:

eseea, tu compari nitel mere cu pere. aici vorbeam in principiu, de taxe, drepturi si obligatii de la tara la tara.cum spunea si ruxi, puterea economica e diferita. da, "cistigi" 120 pe an in America sa zicem dar cu 120 euro in oraselul meu natal din Romania platesti chiria pe 3 luni pe cind in America de abia platesti o saptamina de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Noi, 2 minuni:

habar n-am daca echivaleaza cu 120 de euro...taxele sint mai complexe decit in RO si cresc pe masura ce creste venitul...incercarea ta de a echivala tax credit cu alocatia este extrem de trasa de par.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

speed 120 e chiria pe o luna la o garsoniera mica.

si daca as castiga 30,000 de dolari intr-un an, eu as face cerere scrisa sa nu mai primim alocatie pentru copilul nostru.

Mergi la inceput

Speed, in Bucuresti cu 120 de euro platesti, poate, o garsoniera confort 3 ( ca si chirie). Un apartament cu 2 camere sa zicem costa ( chiria) cam 300-400-500 de euro ( depinde de zona si imbunatatiri), deci tot cam o saptamana platesti cu ei ( hai 10 zile sa zicem).

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dar in US nu aveti si personal tax credit pt copii, ala care e cam $10,000? aici nu e, am aflat si eu de curand cu indignare
Exista alocatie pt totii copiii, indiferent de venitu parintilor, $100/luna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:

Noi, 2 minuni:

habar n-am daca echivaleaza cu 120 de euro...taxele sint mai complexe decit in RO si cresc pe masura ce creste venitul...incercarea ta de a echivala tax credit cu alocatia este extrem de trasa de par.

Anamaria

Anamaria, de ce ti se pare trasa de par? Alocatia e pt copil, iar la voi deducerile astea sunt tot pt copil. Difera doar forma in care se da, tot statul o da, la noi lunar, la voi anual. De ce la voi vi se pare normal ( ca vad ca nu protestati) sa vi se deduca acesti bani, iar la noi alocatia nu e ok?

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:

Speed, in Bucuresti cu 120 de euro platesti, poate, o garsoniera confort 3 ( ca si chirie). Un apartament cu 2 camere sa zicem costa ( chiria) cam 300-400-500 de euro ( depinde de zona si imbunatatiri), deci tot cam o saptamana platesti cu ei ( hai 10 zile sa zicem).

Noi, 2 minuni:

am specificat "oraselul meu natal din Ro" deci nu Bucuresti. In Dublin un apartament cu 2 camere,decent, intr-o zona nici prea prea nici foarte foarte e de la 1000 in sus pe luna. chiar au rost comparatiile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

oricum nu se mai aplica

si oricum nu aveau cum sa o aplice

cand deocamdata nu au cum sa calculeze indemnizatiile la timp si in unele locuri se stau luni de zile, ca e un singur angajat, fix asta ar mai lipsi ca sa dea totul peste cap

de ex cum ar fi pt cineva care primeste comisioane de vanzari? ar merge luna de luna cu declaratii si adeverinte - ca poate luna asta e sarac, luna viitoare e bogat... si tot asa. cine sa stea sa le tot calculeze?

sunt unii care au munca sezoniera, sunt care au firme si sunt platiti prin dividende plus salar plus mai stiu eu ce...

ar trebui o armata intreaga de oameni, care sigur vor salarii de peste 40 de lei cat e o alocatie. si cum suntem in romania ar angaja inca 2 sa calculeze, un sef peste ei, un coordonator peste sef...

pt fetele din america - voi traiti intr-o tara unde daca ai loc de munca ai din ce trai. nu luxos, dar cat sa locuiesti undeva, sa mananci, sa te imbraci si sa te speli. aici sunt meserii din care nu poti sa faci lucrurile astea. asa ca vorbim de lumi total diferite, nu exista termen de comparatie. .

Mergi la inceput