Discriminarea copiilor de catre stat!!!!
Raspunsuri - Pagina 22
Eseea spune:
aaaaaaaa, si mai am o intrebare Ruxij, ca Andrada a fugit repede cand au mai intrebat-o unii cate ceva : in State aveti ceva deduceri la impozite sau va returneaza statul ceva din impozitele platite pt ca aveti 1,2, x copii?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Da' ma rog, chiar nu are sens, inteleg ca s-a revenit asupra deciziei cu alocatiile. Probabil cine stie ce economii la buget nu se faceau prin aceasta masura. Masura totusi este ilegala atata vreme cat nu se modifica legea aia care zice ca toti copiii primesc alocatii, probabil de aia au si revenit asupra deciziei. Oricum, nu imi dau seama dc. sunteti de stanga sau de dreapta. Dc. ati fi de stanga, ati fi de acord sa incaseze toata lumea cat mai multe ajutoare, inclusiv tiganii care au castele, daca ati fi de dreapta ati fi de acord sa nu dea statul nimic nimanui, asta incluzandu-va pe voi |
Ma bucur sa vad ca admiti ilegalitatea acestei masuri, atat timp cat legea nu se modifica.
Cat despre dreapta/stanga ei bine eu sunt nu de dreapta, dar spre extrema dreapta motiv pentru care i-as pune pe toti la munca de numa', dar cu cap si cu ceva predictibilitate si consistenta in politicile economice, ceea ce lipseste aici cu desarvarsire.
Andries
Guestus spune:
citat din mesajul lui Eseea aaaaaaaa, si mai am o intrebare Ruxij, ca Andrada a fugit repede cand au mai intrebat-o unii cate ceva : in State aveti ceva deduceri la impozite sau va returneaza statul ceva din impozitele platite pt ca aveti 1,2, x copii? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
domle..pai in ro sint 3 mil care muncesc si 17 mil care se uita.
si tu vrei sa ai deduceri din taxe si excursii in caraibe ca aia in US.
nu vezi si tu ca ai pretentii aiurea?
Andries spune:
Diana eu de guestus ziceam ca e functionar la stat, nicidecum de tine.
Si daca muncesc 3 la 17 "meleoane" ... ce face onor statul?
Andries
Eseea spune:
super , pai vad ca unii isi doresc ca in Rom sa fie 18 mil care nu muncesc, ca doar tot vor primi alocatii marite
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Guestus spune:
citat din mesajul lui Andries Diana eu de guestus ziceam ca e functionar la stat, nicidecum de tine. Si daca muncesc 3 la 17 "meleoane" ... ce face onor statul? Andries |
pai statul ce face....da tu ce ai vrea sa faca?
ideea este ca tu trebuie sa faci...nu statul. ..pui problema gresit.
te apuci si faci ceva productiv...exporti..importi....produci...dai de munca la oameni...
ca sa te intrebi ce face statul nu este greu deloc...nu? ..si aia in congo la fel intreaba.
Dar iti spun yo ca in aia in Monaco nu se intreaba asta..aia fac ceva chiar ei. aia e diferenta
Lali spune:
Eu pe cuvantul meu daca inteleg femeile care emigreaza in conditiile in care in Ro poti sa stai pe banii statului acasa doi ani cu copilul si mai ai si alocatie indiferent de venit ! Boierie, maica !
adrianapop spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pai statul ce face....da tu ce ai vrea sa faca? ideea este ca tu trebuie sa faci...nu statul. ..pui problema gresit. te apuci si faci ceva productiv...exporti..importi....produci...dai de munca la oameni... ca sa te intrebi ce face statul nu este greu deloc...nu? ..si aia in congo la fel intreaba. Dar iti spun yo ca in aia in Monaco nu se intreaba asta..aia fac ceva chiar ei. aia e diferenta |
HAA,,,te bati singur cu vorbele tale,,,,
noi uite ca facem,,,tinem in spate de 15 ani peste 200 de angajati si familiile acestora,,,200 de suflete iau un salar legal pe carte de munca pentru ca noi FACEM CEVA si in tot acest timp cotizam la greu la stat taxe si impozite dupa angajati si toate cele,,,etc,,
SI STATUL ce face cu banii mei?
citeste in urma ca ti-am spus cum trebuie sa ma descurc daca vreau sa am parte de servicii care ar trebui sa fie gratuite,,,dar statul ia banii si ii cheltuieste pe ce?
Esti chiar atat de pus pe gluma si misto ca mi-e greata de zambetul tau fals din emoticon
Si sincer daca oameni ca tine lucreaza la stat mi-a pierit orice speranta ca se va schimba ceva....
Eseea spune:
citat din mesajul lui Lali Eu pe cuvantul meu daca inteleg femeile care emigreaza in conditiile in care in Ro poti sa stai pe banii statului acasa doi ani cu copilul si mai ai si alocatie indiferent de venit ! Boierie, maica ! |
Lali, tu chiar nu intelegi : ele se indragostesc ,de aia pleaca. Nu ca in Romania nu se traieste bine.
Noi, 2 minuni:
speed spune:
Aici concediul de maternitate platit e de 6 luni din care aproximativ o luna trebuie luata inainte de nasterea copilului. mai ai dreptul sa stai in concediu de maternitate (sau paternitate) inca 6 luni dar neplatite.
Nu exista nici un tax relief pentru childcare. Toate cresele/gradinitele/ afterschool-urile sunt private si costa de la 1000 in sus pe luna pentru un bebelus full time-pretul scade cu virsta copilului. Eu platesc 700 pe luna pentru afterschool care( aproximativ o ora dimineata si cca 3 ore dupa amiaza), tot full time.Repet, nu sunt scutita de nici o taxa.
Eu platesc 42% taxe. In ultimele 18 luni s-au adaugat tot felul de reduceri si impozite astfel incit acum platesc aproape 50% taxe.
alocatia pentru copii e de cca 120 euro pe luna si o primesc toti copiii. cu recesiunea asta s-a propus sa fie restrictionata doar la parintii cu venituri mici. inca nu si-au luat inima in dinti sa o faca...
si aici se profita de ajutorul social la greu iar aici ajutorul social e destul de considerabil.
eu insa nu consider alocatia un drept.si da, ma revolta profitorii dar stiu ca pe linga profitori banii ajung la familiile cu adevarat nevoiase si de aceea nu as putea niciodata sa pretind sa fie taiat ajutorul social sau sa refuz sa contribui la el. nu cred ca exista vreo tara in lume in care sa nu existe profitori dar, repet, pe linga acestia banii ajung la familiile cu adevarat nevoiase.
nu pot sa-mi consum timpul urindu-i sau invidiindu-i pe profitori, n-am nici in clin nici in mineca cu ei. si sper ca cu cit mai repede ii prinde politia sau serviciile sociale cu atit mai bine pentru toata lumea insa nici nu pot sa zic sa nu ajutam pe cei cu adevarat in nevoie pina nu ne descotorosim de profitori. asta nu se va intimpla niciodata.