Discriminarea copiilor de catre stat!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Daca avem nevoie de respectiva alocatie sau nu?
Nu, in sensul ca ne putem descurca si fara ea; dar da, in sensul ca s-ar bucura copilul un cadou de Craciun din alocatia pe anul intreg.

Ca regula generala, daca iti permiti sa faci cadou la copil de Craciun alocatia pe un an intreg, n-ai nevoie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Eu am solutia perfecta.
Decat sa luam banii de la copiii bogatilor sa'i dam la cei ai saracilor putem cu aceleasi rezultate sa facem exact invers: Sa luam copiii de la saraci si sa ii plasam in casele bogatilor.
In felul asta le vom asigura copiilor un mediu propice dezvoltarii multilaterale iar proaspetilor parinti posibilitatea de a'si afisa bunastarea materiala iesind cu ciurda'n mall.

Come to the Dark Side. We have cookies!

Pe mine chiar nu ma deranjeaza, dar probabil din cauza ratelor de la banca nu ma voi califica drept parinte adoptiv. Adica as fi prea instarita ca sa primesc alocatii, dar cu datorii prea mari ca sa infiez copii. Mda...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:

Daca avem nevoie de respectiva alocatie sau nu?
Nu, in sensul ca ne putem descurca si fara ea; dar da, in sensul ca s-ar bucura copilul un cadou de Craciun din alocatia pe anul intreg.

Ca regula generala, daca iti permiti sa faci cadou la copil de Craciun alocatia pe un an intreg, n-ai nevoie de ea.

Pai daca iti permiti sa faci cadouri copiilor, inseamna ca nu ai nevoie de banii aia?? Adica ar trebui sa primim doar banii pentru strictul necesar, ca de restul nu avem nevoie, nu? Brr... chiar asa, de ce i-as face cadouri copilului meu, e suficient ca ne chemam noi "instariti", nu? Poate ca in afara de craciun si ziua lui nu imi permit sa ii dau alte cadouri, oricat de instarita as parea...

Si din exemplul dat de Formauldi, nici seful nu iti ia, ci doar nu iti mai da... e un exemplu foarte bun.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

O timpenie de lege. Nu mai stiu cum sa faca economii la bugetul de stat fara sa ii afecteze pe clica lor de hoti.

In stilul "profesionist" al guvernului Boc, nu se intreaba care e impactul si cit cistiga, se gindesc numai citi saraci o sa aiba impresia ca in felul asta li se va face lor vreo dreptate. Bazindu-se pe prostia si naivitatea oamenilor. Sper ca cei care i-au votat se bucura.

Si mai sper ca vor constata cei de la curtea constitutionala ca e discriminatoriu si le vor intoarce legea inapoi.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

As fi curioasa sa stiu cati din cei care sunt de acord cu masura propusa de guvern sunt intr-adevar in situatia de a pierde cei 42 RON. Nu de alta, dar eu cred ca, din punct de vedere psihologic este cu totul altceva daca TU decizi sa dai acesti bani sau daca ALTCINEVA iti ia banii. Si mai conteaza si cine e acel altcineva. Poate unii au incredere in biserica, de exemplu si ar fi de acord sa-i ia biserica. Uite, eu as fi de acord sa mi-i ia Angelina Jolie - chiar as fi convinsa ca ii foloseste bine. Dar nu sunt de acord sa mi-i ia statul roman. Chiar daca din punct de vedere economic este acelasi lucru, nu mai ai banii...

Persoanele care nu au de pierdut in urma acestei masuri ar trebui sa faca urmatorul exercitiu de imaginatie: Sa presupunem ca maine, la prima ora, te cheama seful si te anunta (atentie, nu te intreaba, nu iti cere parerea): "De luna asta eu iti scad salariul cu 40RON/10euro/12USD ca pentru tine tot nu conteaza si ii dau altora care au mai multa nevoie." (Atentie, nu "ii dau copiilor din Haiti" sau "ii dau celor care mor de foame in Africa" sau "ii dau celor din Romania care nu isi pot trimite copiii la scoala"; ii dau cui cred eu, seful, ca are nevoie.") Alternativ, ar putea specifica: "Ii dau altora care au salariul mai mic decat tine." (Si poate pe unii chiar ii cunosti si au salariul mult mai mic decat tine, dar nu au pregatirea ta, nici nu muncesc cat tine....). Deci, cei care sunteti de acord cu guvernul, ati fi de acord si cu seful vostru daca v-ar spune asa?

Statul nu-ti ia nimic. Nu-ti mai da. Evident ca nu vezi diferenta, altfel n-ai pretinde ca lipsa unui ajutor social sa fie recompensata cu caritate.

Parca era vorba de o alocatie a copilului, deci nu a parintelui si statul nu-mi da mie nimic, ci copilului?

Mergi la inceput

Citat:

Adica ar trebui sa primim doar banii pentru strictul necesar, ca de restul nu avem nevoie, nu?

Statul te ajuta cind cind nu poti asigura strictul necesar, in rest la munca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Parca era vorba de o alocatie a copilului, deci nu a parintelui si statul nu-mi da mie nimic, ci copilului?

Copilul nu cere, parintele sta cu mina intinsa la ajutor social fara sa aiba nevoie si fara sa aiba vreun drept.

E jenant sa aud a 514-a oara ca nu aveti nevoie de ei, ca va doare chiar in spate de bani, ca-i dati pe ciunga si pocnitori, dar ca e datoria statului sa va dea bani de ciunga si pocnitori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:

Citat:

Adica ar trebui sa primim doar banii pentru strictul necesar, ca de restul nu avem nevoie, nu?

Statul te ajuta cind cind nu poti asigura strictul necesar, in rest la munca.

De acord cu tine; de asta spun ca as vrea sa vad cum le obliga statul pe toate hahalerele care toarna copii pe banda rulanta sa munceasca, nu sa-i lase sa crape de foame si aiba prententii sa le cresca copii restul lumii.

Apropo, eu muncesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Copilul nu cere, parintele sta cu mina intinsa la ajutor social fara sa aiba nevoie si fara sa aiba vreun drept.

E jenant sa aud a 514-a oara ca nu aveti nevoie de ei, ca va doare chiar in spate de bani, ca-i dati pe ciunga si pocnitori, dar ca e datoria statului sa va dea bani de ciunga si pocnitori.

Alocatia copilului nu e ajutor social , ci un drept prevazut in Constitutia Romaniei!

Mergi la inceput

Asta nu inseamna ca nu e ajutor social (si ele pot fi prevazute in constitutie).

Mergi la inceput