Club chic (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare la fete.
Mephala iti place Promesse-ul?Eu primisen unul de ziua mea si nu mi-a placut de nici o culoare.I l-amdat mamei mele si nici ea nu era super incantata dar si-a dat din el pentru ca la vremea aia nu exista bursa parfumata
In alta ordine de idei astazi a sosit Amethyst.Rose multumesc f mult.
Imi place cum miroase, e un miros dulce dar placut.E pe lista mea viitoare cand fragrancex o sa-si faca pomana si o sa-l puna la reduceri.
Pe mai tarziu.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Ma bucur ca ti-a placut .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mihaeladm, ti-am mai trimis ceva optiuni pe pm, .

Cait, da, imi place Promesse-ul si a stat in jur de 6 ore pe piele.
Numai ca el nu m-a vrut: persoana de la esentedelux a spus ca nu-l are pe stoc si nici nu-l poate aduce. Ghinion!
Si uite asa mi-am comandat, doar citind reviews-urile de pe fragrantica, Burberry. Sper sa ne impacam bine.

Mergi la inceput

Carina, multumesc, .
Dupa cum ai citit, Jade-ul s-a transformat in Burberry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30
Si uite asa mi-am comandat, doar citind reviews-urile de pe fragrantica, Burberry. Sper sa ne impacam bine.

de care ? brit?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967
[SALI VEI AVEA O SURPRIZA ! VEI AVEA UN SFARSIT DE SAPTAMANA PARFUMAT !

sa nu zici ca ai inventat procedeul de captare in fiola din recipient cu atomizor!
daca e asa, da fuguta la OSIM si inregistreaza-l!
ar fi o premiera!

si zi si de noua pasiune, nu lasa imaginatia sa ma poarte in toate directiile!

abia astept surpriza parfumata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

de care ? brit?

nu brit, ci www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html" target="_blank">asta.

Mergi la inceput

maine va zic, daca sunteti cuminti, de OPIUM POESIE DE CHINE! l-am luat azi de la posta si nu m-am dat dimineata cu parfum, ca sa pot sa ma dau cu el fara sa l amestec cu altceva!
sa-l percep la adevarata lui valoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Citat:
citat din mesajul lui sali

de care ? brit?

nu brit, ci www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html" target="_blank">asta.

mepha pentru ca nu-l stii iti spun eu cum miroase: bine de tot ! e pe lista mea de dorinte.
e un parfum cald, dulceag, merge toamna iarna, floral oriental cremos, e un clasic nu e intepator, nu e f schimbator e mai linear.
l-as asemana cu poeme(?)de lancome sau cu accenti de la gucci (l-am aavut si nu se mai fabrica si ca sa ma consolez am zis ca mi iau acest burberry)
acum depinde fiecare cum "simteste" ...

Mergi la inceput

ei bine da, azi miros a parfum, am zis parfum, nu flori, nu fructe, nu esente de prajituri!

de OPIUM Poesie de Chine zic, caruia de ieri pana azi( cand m-am dat iar cu el) i-am descoperit urmatoarele caracteristici, care in ochii mei sunt si calitati:
-miros de parfum, oriental( si vanilat, daca e sa ne luam dupa fragrantica), senzual, nu imbacsit sau bisericos.
-baza cremoasa, dar nu neaparat(prea) pudrata
-nedatator de dureri de cap, ca tata OPIUM clasic, mai luminos, desi se simte clar gena de rudenie
-persistenta buna si putere decenta, adica nu da lumea afara din camera
-pastreaza aura de parfum celebru caruia modernizarea nu i-a pierdut din farmec si calitate.

Azi m-am imbracat in nuante de ciocolatiu/alb/caramiziu si mi se pare ca merge bine, nu l-as putea purta vreodata la gri,mov, albastru, in schimb la alb, verde, vernil,portocaliu , rosu da.
In fond, desi pare incredibil, pt ca il cheama OPIUM, e o editie( limitata) de vara!

Mi-l imaginez mai degraba ca pe nepotul preferat al bunicului OPIUM, charmant, rasfatat( de femei) , de familie buna, care-si permite arogante, stand picior peste picior intr-un fotoliu de piele din salon!

Ca materiale pretabile, ma gandesc la materiale usoare, flu flu...la matase ma gandesc automat vazand literele chinezesti inscrise pe sticla, semnificand cuvinte dintr-o poezie de dragoste chineza!

Mergi la inceput