Club chic (30)
Raspunsuri - Pagina 18
cait spune:
Salutare la fete.
Mephala iti place Promesse-ul?Eu primisen unul de ziua mea si nu mi-a placut de nici o culoare.I l-amdat mamei mele si nici ea nu era super incantata dar si-a dat din el pentru ca la vremea aia nu exista bursa parfumata
In alta ordine de idei astazi a sosit Amethyst.Rose multumesc f mult.
Imi place cum miroase, e un miros dulce dar placut.E pe lista mea viitoare cand fragrancex o sa-si faca pomana si o sa-l puna la reduceri.
Pe mai tarziu.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
mephala30 spune:
Mihaeladm, ti-am mai trimis ceva optiuni pe pm, .
Cait, da, imi place Promesse-ul si a stat in jur de 6 ore pe piele.
Numai ca el nu m-a vrut: persoana de la esentedelux a spus ca nu-l are pe stoc si nici nu-l poate aduce. Ghinion!
Si uite asa mi-am comandat, doar citind reviews-urile de pe fragrantica, Burberry. Sper sa ne impacam bine.
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Si uite asa mi-am comandat, doar citind reviews-urile de pe fragrantica, Burberry. Sper sa ne impacam bine. |
de care ? brit?
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 [SALI VEI AVEA O SURPRIZA ! VEI AVEA UN SFARSIT DE SAPTAMANA PARFUMAT ! |
sa nu zici ca ai inventat procedeul de captare in fiola din recipient cu atomizor!
daca e asa, da fuguta la OSIM si inregistreaza-l!
ar fi o premiera!
si zi si de noua pasiune, nu lasa imaginatia sa ma poarte in toate directiile!
abia astept surpriza parfumata!
mephala30 spune:
citat din mesajul lui sali de care ? brit? |
nu brit, ci www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html" target="_blank">asta.
sali spune:
maine va zic, daca sunteti cuminti, de OPIUM POESIE DE CHINE! l-am luat azi de la posta si nu m-am dat dimineata cu parfum, ca sa pot sa ma dau cu el fara sa l amestec cu altceva!
sa-l percep la adevarata lui valoare!
teo30967 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
nu brit, ci www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html" target="_blank">asta. |
mepha pentru ca nu-l stii iti spun eu cum miroase: bine de tot ! e pe lista mea de dorinte.
e un parfum cald, dulceag, merge toamna iarna, floral oriental cremos, e un clasic nu e intepator, nu e f schimbator e mai linear.
l-as asemana cu poeme(?)de lancome sau cu accenti de la gucci (l-am aavut si nu se mai fabrica si ca sa ma consolez am zis ca mi iau acest burberry)
acum depinde fiecare cum "simteste" ...
sali spune:
ei bine da, azi miros a parfum, am zis parfum, nu flori, nu fructe, nu esente de prajituri!
de OPIUM Poesie de Chine zic, caruia de ieri pana azi( cand m-am dat iar cu el) i-am descoperit urmatoarele caracteristici, care in ochii mei sunt si calitati:
-miros de parfum, oriental( si vanilat, daca e sa ne luam dupa fragrantica), senzual, nu imbacsit sau bisericos.
-baza cremoasa, dar nu neaparat(prea) pudrata
-nedatator de dureri de cap, ca tata OPIUM clasic, mai luminos, desi se simte clar gena de rudenie
-persistenta buna si putere decenta, adica nu da lumea afara din camera
-pastreaza aura de parfum celebru caruia modernizarea nu i-a pierdut din farmec si calitate.
Azi m-am imbracat in nuante de ciocolatiu/alb/caramiziu si mi se pare ca merge bine, nu l-as putea purta vreodata la gri,mov, albastru, in schimb la alb, verde, vernil,portocaliu , rosu da.
In fond, desi pare incredibil, pt ca il cheama OPIUM, e o editie( limitata) de vara!
Mi-l imaginez mai degraba ca pe nepotul preferat al bunicului OPIUM, charmant, rasfatat( de femei) , de familie buna, care-si permite arogante, stand picior peste picior intr-un fotoliu de piele din salon!
Ca materiale pretabile, ma gandesc la materiale usoare, flu flu...la matase ma gandesc automat vazand literele chinezesti inscrise pe sticla, semnificand cuvinte dintr-o poezie de dragoste chineza!