Club chic (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

alexia, unde ai comandat cremele Gerovital? imi dai te rog un site, adresa, ceva...

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

alexia, unde ai comandat cremele Gerovital? imi dai te rog un site, adresa, ceva...

multumesc

sigur, dana, sunt de pe enatural.ro
Dar sunt din gama Gerovital H3 Evolution cele pe care le-am luat eu. nu stiu daca sunt si din gama Gerovital H3 "simpla" pe site, dar mai mult ca sigur ca da. Oricum, acestea din gama Evolution sunt grozave! textura, miros, efect,sunt f.incantata de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

M-am uitat acum pe siteul lor. Perioada asta sunt la promotie toate produsele din gama Evolution

http://www.enatural.ro/cosmetice/fata/Page-5-10.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Frumoaselor m-am intors de la mirosit!
Am testat asa : -Cerruti Eau d'Ete
-Trussardi Inside (roz) + Essenza del Tempo
-Innocent Mugler, Alien edt si Cologne Mugler
-Ultrared Paco Rabanne
-Amethyst Lalique
-Annik Goutal Petite Cherie si Les Nuits d'Hadrien
-La Prairie acele 3 parfumuri noi

Sa le iau in ordine, incep cu Cerruti. L-am incercat fiindca a intrebat una din fete de el cu ceva timp in urma, imi cer iertare dar nu retin cine. Are un miros foarte fresh si proaspat; e ca un buchetel de flori de primavara, din acelea timide si gingase. Dulce nu e deloc, e un miros "clean" si atat. Usor superficial, racoritor, nimic patrunzator in el.

Essenza del Tempo Trussardi ar avea mult potential in ochii mei ca parfum pt vara unisex datorita mirosului care chiar imi place. Problema lui unica este persistenta. Chiar dispare in mod misterios dupa foarte scurt timp. Accept ideea ca cele light, clean, fresh tin altfel decat orientalele dulci, dar stiu multe din categoria "green" care tin ireprosabil. Essenza e un citric-aromatic foarte subtil si elegant, parfum discret de zi.

Innocent Mugler este un fel de "praslea" printre copii mamei Angel cea temuta . Printre trasaturile mostenite de la ea remarc parlina, pachouli si ambra, notele acelea lipicios de dulci, poate complesitor de dulci...probabil si dupa Innocent e mai faina trena lasata in urma decat sa-l porti tu insati.

Alien edt este mai purtabil decat edp-ul clasic, fiind o idee mai usor, nu atat de dens. Mirosul este identic, puterea e diferita. E perfect pentru colectionarele de parfumuri usoare care isi doresc pt seara si un parfum cu o latura enigmatica.

Ce mult mi-a placut Mugler Cologne! Imi imaginez un dus racoritor intr-o livada de citrice pe o caldura torida. Are multa prospetime si chiar si o nota dulce in el care se naste abia mai tarziu pe piele.
La acesta ma refer:
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Mugler-Cologne-708.html

Ultrared Paco Rabanne e gurmand, floral-fructat, nu asa de intunecos ca Ultraviolet, el e varianta de zi pt pustoaice mai ales .
Notele gurmand-zemoase imi amintesc usor de Flowerbomb, e din acea categorie, se aseamana, ca pret nu.

Amethystul vi l-a prezentat Sali si v-a convins cu el.

Petite Cherie e intepator la inceput cu nota de para, e pudrat, fructat si lejer. Mi-a placut mult Les Nuits d'Hadrien (Carina trebuie neaparat sa-l cunosti ).
http://www.annickgoutal.com/annick+goutal+perfume/Citrus/12/25
Pe acelasi fond citric se suprapun in Nuits note de coaja de portocala, lemn dulce si vanilie. Deci mai am o sansa la Hadrien .

La Prairie Life Threads sunt din 2009, dar toate 3 par teleportate din anii '80, era disco-funky. Sufocante si lipsite de originalitate. Arata bine pe monitor, in realitate sticlele sunt turnate din plastic si sunt kitsch pur:
http://www.fragrantica.com/designers/La-Prairie.html

Colonia Mugler chiar miroase bine!
Va pup pe toate!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

mai , nu poate omul sa lipseasca juma' de zi ca voi ati si dat-o in bigudiuri, creme............am zis ca am gresit topicul!

dar lasa ca nici eu nu am stat degeaba, am luat ANGEL LA ROSE de la posta, imi merge bine toata saptamana( serios, miercuri am aviz pt OPIUM ala).
nici in weekend nu am stat degeaba, am dat L'Or de Torrente, cumparat saptamana trecuta!

stiu ca voi asteptati sa zic de Angel la rose ...ce sa zic? e ANGEL! nasul meu nu le deosebeste, adevarul e ca angelul clasic f putin il stiu, aproape ca nu se pune cat l-am mirosit eu .
e dulce, roz si .......ingrozitor de mult, 100 ml! ( la prima prima adulmecare am zis ca miroase ca fanta de struguri sau a must)
cui ii place Angel sau alte derivate, ...........sa fie primit!

mi-am dat seama ca trag spre partea de alien-ate decat pe cea de angel-ice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Am uitat de Trussardi Inside Delight (roz). Cum sunt cele din gama White Linen Estee lauder, are un pic de caprifoi in el, trandafir si fructe. E purtabil si neostentativ.

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Citat:

multumesc

sigur, dana, sunt de pe enatural.ro
Dar sunt din gama Gerovital H3 Evolution cele pe care le-am luat eu. nu stiu daca sunt si din gama Gerovital H3 "simpla" pe site, dar mai mult ca sigur ca da. Oricum, acestea din gama Evolution sunt grozave! textura, miros, efect,sunt f.incantata de ele!

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

multumesc alexia

rose, cate ai testat...

sali, deci dai Angel rose pt un Alien?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

sali, deci dai Angel rose pt un Alien?

si, senora!
sunt hotarata sa mi iau ALIEN SUNESSENCE...azi!

edit: cand am luat ANGEL nu ma aplecasem cu atentie asupra copiilor lui ALIEN, doar asupra copiilor lui ANGEL! intre timp.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

Sali, vezi pe site-ul esentelor, in dreapta, chenarul portocaliu, gasesti Promotii.

Am ajuns in Sephora si-am testat pe piele Couture, Noa si Omnia Jade - . Cred ca raman totusi la ultimul, sta pe mine in jur de 5 ore. Destul de satisfacator pentru o apa de toaleta.

revin, caci am un carnetel plin cu hartiute parfumate, .

...ti-am zis, si mie mi s-a parut super omnia jade....

Mergi la inceput

Parfumatelor, ar trebui sa facem o lista cu ce avem pt bursa:

eu am Casmir EDP, 100 ml, are capac, cutie, nu e tester si e si f.ieftin

sali are: Angel Rose, EDP, 100 ml, e tester, nu are capac, are cutie

sali, mai ai Allure Sensuelle de vanzare?

cine, ce mai are?

Mergi la inceput