Club chic (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

mephala, nu reusesc sa intru pe site-ul de pe care ai comandat/anulat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

nici eu nu reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

carina, eram sigura ca in magazin e mult mai scump decat ai zis prima data! bine ca ai spus cat mai e un pret nesimtit , ca de cand cu ebay si fragrancex, am pierdut contactul cu realitatea!
ai ochit vreun KENZO din lista de pe ebay.de?

dana si rose, sunteti marile absente ale zilei! [/purple]

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali,l-am ochit pe asta: http://cgi.ebay.de/Kenzo-Parfum-Dete-50-ml-EDT-Spray-NeuOVP_W0QQitemZ350319274231QQcmdZViewItemQQptZDE_Beauty_Wellness_Parfum_Damenparfum?hash=item5190a7e8f7

Saru'manuta de pont!De-abia astept sa-ti iei parfumurile de la posta si sa ne spui cum sunt!

Mephala,te-ai hotarat,deci,pt Jade?Daca da ,ma bucur,pt ca miroase tare bine.O sa fie singurul pe care ai sa-l folosesti sezonul care vine,sau mai intercalezi cu alt parfum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne parfumate!

Dau si eu buzna pe aici ca am vazut ce scriati mai devreme de preturile din magazinele din Ro. Confirm si eu: am achizitionat printr-un coleg un Coco Mademoiselle EDP de 100 de ml din duty free Frankfurt la 80 de euro (era 88 pe raft, pentru ca a luat 2 a primit reducere de 10%). In Sephora RO acelasi gramaj e 490 de ron! Asa ca de o saptamana ma "droghez" , cred ca o sa devina semnatura mea! Nu ma intrebati ce se simte in el, ca e asa de echilibrat, ca nu iese nimic in evidenta (domnul Jacques Polge a facut o treaba minunata ).

A intrat recent in posesia mea si un www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-London-Special-Edition-for-Women-4694.html" target="_blank">London Burberry Special Edition. Eu l-as incadra la parfumuri de vreme mai rece, e condimentat la inceput (de la piper, eu as spune ca simt si ceva cardamon) dar pe final e trandafiros-lemnos. Aaaa, tot cu note de varf de piper am Hot Couture EDP de la Givenchy. Insa piperul din Hot Couture e indulcit de zmeura (pe mine se simte foarte bine). Cel din London Special Edition e indulcit de trandafir si parca-parca de o urma de piersica.

O noapte parfumata va doresc, eu ma duc sa ma bag in pijamale (am dat acum doua seri cu putin Coco Mademoiselle pe pijama si se simte si acum).

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Mi-a venit Shalimarul light!!! Sunt foarte incantata, miroase f.f.bine, e exact ca Shalimarul, dar un pic mai temperat. Si spre surpriza mea, e doar putin mai temperat, f.f.discret, ma asteptam sa fie mult mai light, mai...apa de ploaie, dar miroase exact ca Shalimarul, la aprox. 15 minute dupa ce ai pulverizat. I-a scos notele acelea de colonie tare de la inceput si se simt din prima aromele de vanilie. Super!

Mergi la inceput

alexia, tu ai primit www.amazon.com/Shalimar-Guerlain-Women-Toilette-Ounces/dp/B000C1Z656" target="_blank">acesta ?

eu l-am avut si mi-a placut mult de tot, dar l-am vandut in urma cu o luna. l-am gasit si www.amazon.com/Shalimar-Guerlain-Women-Toilette-Ounces/dp/B000C1Z656" target="_blank">aici

am avut si shalimarul clasic, edp, dar eu l-am perceput f.diferit de acesta, pe cel light.

pe acesta l-am avut:
www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-53.html" target="_blank">shalimar EDP

te rog mult sa-mi scrii pe PM (daca se poate) de unde l-ai cumparat, sunt f.sigura ca cel light nu se mai face si ca a fost inlocuit cu www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2353.html" target="_blank">Eau de Shalimar

Eu stiu ca Shalimarul clasic se gaseste si in varianta EDT.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

alexia, tu ai primit www.amazon.com/Shalimar-Guerlain-Women-Toilette-Ounces/dp/B000C1Z656" target="_blank">acesta ?

eu l-am avut si mi-a placut mult de tot, dar l-am vandut in urma cu o luna. l-am gasit si www.amazon.com/Shalimar-Guerlain-Women-Toilette-Ounces/dp/B000C1Z656" target="_blank">aici

am avut si shalimarul clasic, edp, dar eu l-am perceput f.diferit de acesta, pe cel light.

pe acesta l-am avut:
www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-53.html" target="_blank">shalimar EDP

te rog mult sa-mi scrii pe PM (daca se poate) de unde l-ai cumparat, sunt f.sigura ca cel light nu se mai face si ca a fost inlocuit cu www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Eau-de-Shalimar-2353.html" target="_blank">Eau de Shalimar

Eu stiu ca Shalimarul clasic se gaseste si in varianta EDT.

Da, dana, exact pe acela l-am primit, din linkul postat de tine. Nush ce sa zic acuma.... Mie mi se pare la miros exact ca shalimarul clasic, dar...mai light. sa fi primit aiureli zici tu, vreo facatura? si de-o fi asa, mie-mi place tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna dimineata parfumatelor,

Dimineata mi-a venit si mie avizul pentru Shalimar. Azi merg sa il ridic, abia astept.

Alexia, zi-ne te rog, de unde ai luat Shalimar light? Si eu sunt interesata de el, face parte din categoria parfumurilor pe care mi le doresc primavara aceasta, si l-am "scapat" la mustata pe al Danei.

Eu tot mai vreau sa miros Innocent de Mugler, nu am reusit nici pana acum. Dar merg miercuri la inaugurarea unul mall si poate dau o raita prin magazinele de parfumuri

Spuneati pe aici de Hot Couture de Givenchy. Pentru mine e mult prea piperat ca sa zic asa si diferit fata de tot ce am mirosit Givenchy pana acum... L-am avut, l-am folosit, dar nu mi l-as mai dori Dar asa vad cat de diferite suntem totusi in materie de parfumuri, ceea ce e f bine, ar fi plictisitor sa citim pe aci de aceleasi miresme

Eu azi sunt data cu Lolita, am si parul cret, l-am pus pe bigudiuri de-alea la cald, parca sunt o bomboana fondanta, o fi de bine, o fi de rau, ca am de facut declaratii de-mi sare sapca

Sa aveti o saptamana excelenta si neaparat parfumata.

Mergi la inceput

alexia, o fi ceva cu nasul meu...

poate intra camelia daniela, ea a cumparat de la mine atat shalimar EDP cat si Shalimar light EDT.

Ea ar putea sa ne spuna mai multe, dar repet mie mi se par diferite, cel clasic puternic doar pt anotimp rece in timp ce shalimar light la inceput simteam un miros puternic de citrice, dar cu note FINE, subtile de vanilie, iar in final notele de baza MINUNATE.

Carmena si eu am bigudiuri ca si ale tale, dupa ce mi le pune vecina imi sta asa bine parul, dar nu le-am mai folosit de mult timp...sunt sigura ca iti sta f.bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

alexia, o fi ceva cu nasul meu...

poate intra camelia daniela, ea a cumparat de la mine atat shalimar EDP cat si Shalimar light EDT.

Ea ar putea sa ne spuna mai multe, dar repet mie mi se par diferite, cel clasic puternic doar pt anotimp rece in timp ce shalimar light la inceput simteam un miros puternic de citrice, dar cu note FINE, subtile de vanilie, iar in final notele de baza MINUNATE.

Nu stiu ce sa zic, la inceput se simte usor vanilia, asta am zis si eu, nu simt mirosul puternic de colonie, dupa care se simte mirosul caracteristic al shalimarului, care mie-mi place atat de mult. si tine destul de mult parfumul, cam ca si EDP aproape.

Mergi la inceput