Nadia Comaneci si reclama la margarina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Daca ar fi sa citim pe toate produsele din ce sant facute, nu am mai manca nimic. Astazi si.a cumparat husband-ul un suc gen Powerade si am vazut ca avea 5 feluri de E-uri, i-am spus si lui dar nu a avut niciun efect.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Nu mai tin minte ce nutritionist spunea la televizor ca mancat zilnic o anumita cantitate de margarina ne luam doza zilnica recomandata de acizi grasi esentiali.
Sotul meu are probleme cu ficatul, iar medicul de boli de nutritie i-a spus sa nu mai manance unt deoarece contine grasimi animale care nu sunt sanatoase, si sa consume doar margarina care are doar grasimi vegetale.
Pe de alta parte, eu stiam ca margarina este cam ca un plastic asa mai moale. Deci, ce anume tb sa mancam? Eu sotului am inceput sa ii dau tot unt, nu mai consumam margarina, despre copil nici nu se pune pb sa ii dau asa ceva.

mamica de fetita si 27s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Cite din cele care aruncati cu pietre in margarina v-ati dus copiii la McDonalds, ba chiar le-ati facut zilele de natere acolo, ca era la moda. Hai, mina sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ba exista multe produse sanatoase si oameni care au interes,timp si chef sa citeasca etichetele. Lista aceea cu E-uri nu-i o gluma, eu chiar o iau in serios si da, chiar ma uit pe eticheta inainte sa cumpar ceva.
maraki, vad ca si tu esti din Germania, atunci cred ca ai auzit de revista Ökotest unde, periodic, produse de toate felurile, chiar si "non-food", primesc calificative. Eu ma bucur ca exista revista asta, mereu o citesc. Aceste calificative "foare bun", "bun", apar si pe ambalajele produselor. Mai exista si produsele cu eticheta bio.

Revenind la subiect, nu ma mira ca Nadia Comaneci face reclama la margarina, motivul e clar: o face pentru bani si fiecare hotaraste singur ce face si ce nu face pentru a castiga bani. Dar nu putem fi suta la suta siguri ca nu e acolo si din convingere - poate ea insasi a mancat margarina (nu Rama) cand era mica si asta n-a impiedicat-o sa devina campioana. Dar daca isi hraneste de fapt copilul cu unt in loc de margarina, atunci, lasand reclama la o parte, minte si e ipocrita. Totusi isi expune copilul, il foloseste, sustine in vazul si auzul lumii ca ii da sa manance paine cu margarina, bla-bla-bla. Unii poate o cred si cumpara margarina cu pricina, asta e problema - vrand, nevrand, induce lumea naiva, credula, in eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Cite din cele care aruncati cu pietre in margarina v-ati dus copiii la McDonalds, ba chiar le-ati facut zilele de natere acolo, ca era la moda. Hai, mina sus.

:) nu stiu cum e in UK dar pe aici e scump rau la Mac si daca as vrea din tot sufletul nu as putea sa ma duc ca nu vreau sa dau 30 de euro pe 3 hamburgeri si 2 cartofi.Pe banii aia ma duc la rest italian si comand o pizza party,facuta in cuptor de pamant, mare cat roata carului :))
De cand suntem in Germania, de 5 ani aproape, am fost la Mac de vreo 3 ori si aia numai pt ca mergeam pe autostrada si nu era nimic altceva si im injurat in barba de cat de multi bani am dat :)

Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am renuntat la margarina de cand am aflat ca are aceeasi structura moleculara ca plasticul si nu vreau sa-mi hranesc familia cu plastic uns pe paine, sorry!

maraki, pentru tine (in germana): http://www.zentrum-der-gesundheit.de/margarine.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Eu am recunoscut mai sus ca merg la McDonalds o data la cateva luni, cea mica nu serveste ca e prea mica, ii iau niste fructe la punga.

Insa ce ma intereseaza pe mine e cata lume stie despre riscurile consumului de unt, spre ex soacra mea n-are voie unt deloc, are colesterolul f mare, untul cam asta face, e plin de grasime si mareste colesterolul. Poate pare putin insa colesterolul marit duce la multe alte probleme, inclusiv cu inima.Edit soacra-mea nu e grasa deloc, dimpotriva e chiar slabutas, asa ca nu va uitati la ce nr purtati la haine.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Reclamele nu-s facute sa educe pe cineva, nu va inteleg indignarea... se fac reclame la tigari, alcool, ciocolata, zahar ...la orice pe lumea asta. Pe unele alegem sa le folosim, pe altele nu... Adica eu nu fumez si nu beau alcool dar maninc ciocolata mult peste medie. Sa fie de vina marmota? Hai sa fim seriosi, ciocolata ramine slabiciunea mea si daca dispare orice urma de reclama.
Si da, as face reclama la crenvusti pentru o suma mult mai mica decit cea mentionata mai sus, cei care spun ca n-ar face sint ori din familia lui Bill Gates si 100.000 de euro li se pare maruntis, ori sint ipocriti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Nu poti sa compari McDonald cu margarina,,in primul rand ca in reclama se spune MICUL DEJUN AL CAMPIONILOR,,,deci servit zilnic ca doar mic dejun trebuie sa mananci in fiecare zi,,,
dar la MC nici sa vrei nu poti manca zilnic,,plus ca nu iti permiti ca e destul de scump ,,,,
Eu duc copii 1 -2 ori pe luna la Mc recunosc,,,,dar e printre putinele rele necesare care te obliga societatea si copii sa le faci,,,ca sant pofticiosi si trebuie din cand in cand sa le satisfaci si dorinta asta.
Noi avem niste limite foarte clare la mancare,,,ciorbita si legume zilnic ,dar au voie de cateva ori pe luna si la alimente de astea NEPERMISE,,,,,ca sant copii si nu vreau sa ii tin inchisi iar cand scapa sa devina dependenti JUNG-FOOD.
Cat despre NADIA mi-a lasat un gust foarte amar,,,
sant convinsa ca doar ptr bani a facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Faptul ca si-a dat aportul la promovarea acestei margarine Anca Turcasiu, nu ma revolta asa cum o face faptul ca o sportiva de talie mondiala, ca Nadia Comaneci, pretinde ca isi hraneste copilul zilnic cu margarina si ca este hrana ideala pt a creste campioni.
Imi este rusine de rusinea ei. Ea asa a ajuns campioana, mancand margarina zilnic ?!
Eu, personal, nu am mai cumparat margarina de cand copilul s-a umplut de urticarie din cauza acesteia, adica de vreo 4 ani. Plus ca am citit, intre timp, care este formula margarinei.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput