Nadia Comaneci si reclama la margarina
Raspunsuri - Pagina 3
blackpanterro spune:
Accept, la cereale organice poate ca cele normale nu sunt mai bune decat margarina cu siguranta.
Avem niste cereale aici, colorate rau, la un moment dat au cazut cateva pe covor, amestecate deja cu lapte, a ramas pata de culori pe covor pe care nu o pot scoate cu nimic. Atunci am renuntat la toate cerealele si am trecut la cele organice, fara culori, fara zaharuri, fara conservanti si culmea ca salvez $1,5.
A nu se intelege ca iubesc margarina, nu am mai consumat de cand eram copil, noi preferam untul irlandez care nu se compara cu nici un alt unt la gust.
Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
ruxandra_sb spune:
si mie mi se pare jenanta dna Comaneci in aceasta reclama. si posibil mincinoasa.
si nu, nu are scuza c-o face pt bani. Nu cu copilul ei pe care cica-l indoapa cu margarina cea "asa de sanatoasa" si plina de "minunatii".. sa scoata cica un "mic campion" din el.. penibil!
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
ioanadara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin se cauta o mamica pentru a face reclama la cremvursti - si se ofera 100.000 euro pentru a apare intr-un clip la tv - cine vrea sa participe sa raspunda aici la topic. |
Eu.
(rog moderatorii sa inchida topicul pentru a nu avea adversare)
blackpanterro spune:
Luna uite aici dieta de 12.000 de calorii a lui Michael Phelps! :) tot acolo scrie ca ciclistii de la Tour de France consuma 8.000-10.000 de calorii pe zi.
http://blogs.wsj.com/health/2008/08/13/the-michael-phelps-diet-dont-try-it-at-home/tab/article/
Luna1 spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Luna uite aici dieta de 12.000 de calorii a lui Michael Phelps! :) tot acolo scrie ca ciclistii de la Tour de France consuma 8.000-10.000 de calorii pe zi. http://blogs.wsj.com/health/2008/08/13/the-michael-phelps-diet-dont-try-it-at-home/tab/article/ Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Da sunt convinsa ca ei pot manca mai multe calorii (desi daca citesti cartea despre Nadia afli ca n-avea voie sa se ingrase deloc, se uita la fiecare bucatica bagata in gura) insa nu cred ca un olimpic poate trai cu McDonalds in totalitate si Coca cola si nu cred ca ar fi ajuns olimpici cu o astfel de dieta. Ori aceste doua firme isi vor numele asociat cu Jocurile Olimpice tocmai pentru a crede lumea (ne cred chiar prosti adica) cum ca ei saracii nu au produse asa nocive.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ni-na spune:
Ieri am avut o zi tare tampa si cand am terminat programul m-am oprit la un supermarket sa iau unt.Va vine sa credeti ca eu care am exclus-o de multi ani am luat cutia in mana si mai s-o pun in cos.Asta datorita reclamei ca alminteri nu-mi explic impulsul.Noroc ca mi-am revenit la timp.......insa in mintea mea in acele clipe era omega3 din reclama.....cum se cheama reclamele alea...subliminale,nu?
Ar trebui sa postez la"jumatate de neuron"?
blackpanterro spune:
Luna, te rog sa nu ma intelegi gresit, nu sunt de acord sa arati lumii ce bune sunt produsele astea, nu le cumpar niciodata, dar nu pot sa spun ca as refuza mii de dolari pe o astfel de reclama. Toti atletii fac reclama la ceva, cand a fost Super Bowl am vazut o reclama la Taco Bell facuta de Charles Barkley...Taco Bell e de 1000 de ori mai daunator decat margarina, sute de calorii goale...
ladyJ spune:
Pana si prin faptul ca aceasta reclama starneste aceste comentarii, putem spune ca si-a atins scopul.
Accept, ai si tu dreptate dar greseala ta este ca ai uitat ca si Nadia e doar un OM, Rama e doar un produs care vrea sa se vanda, reclama este ´´doar´´ o metoda foarte eficienta de vanzare ,atunci cand e facuta dupa anumiti factori.
Este foarte greu sa tii piept reclamelor, asta depinde de fiecare. Reclama este o metoda de convingere care functioneaza raportat la majoritate, la publicul tinta. Orice reclama are un public tinta.
Cei care nu mananca margarina zic si ei ca tine, dau vina pe incorectitudinea Nadiei. Insa reclama e facuta pentru cai care CONSUMA margarina. Asa ca, sansele sunt mari ca acei oameni sa nu mai cumpere..delma ci rama.
Necazu este ca, exista foarte bune produse pe piata care nu beneficiaza de promovare din cauza lipsei banilor. Si statistic, oamenii nu prea cumpara produse de care ´´nu au auzit´´(nu au vazut reclama). Asa ca marile firme, care isi permit reclama, se mmentin in topul vanzarilor datorita acestei metode agresive de promovare. Persoanele publice sunt doar o componeneta a promovarii, este o tactica stiuta de foarte multi ani....care functioneaza.
Luna1 spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Luna, te rog sa nu ma intelegi gresit, nu sunt de acord sa arati lumii ce bune sunt produsele astea, nu le cumpar niciodata, dar nu pot sa spun ca as refuza mii de dolari pe o astfel de reclama. Toti atletii fac reclama la ceva, cand a fost Super Bowl am vazut o reclama la Taco Bell facuta de Charles Barkley...Taco Bell e de 1000 de ori mai daunator decat margarina, sute de calorii goale... Adriana 12w si Aidan Alexander - 4 ani A ticket to hell has never been funnier |
Sunt total de acord cu tine. Iar faptul ca face Nadia reclama la margarina nu ma oripileaza. Atat timp cat e cerere e si oferta, ca margarina aia nu e pe piata doar ca sa stea pe raft.
Insa chiar sunt dezgustata de asocierea imaginii JO cu McDonalds si Coca cola. Pe bune. Pai daca sunt sponsorii principali sa le dea frate sa manance numai mcdonalds si coca cola sa vedem atunci performante. Si sunt dezgustata pentru ca vor fi mamici si mii de oameni care chiar vor crede ca, din cauza ca vad cercurile olimpice pe paharul de Coca cola la McDonalds e clar ca nu e asa rau. Mai mancam si noi o data la cateva luni la McD dar n-am pretentia ca e sanatos.
Zicand astea, ma duc sa-mi iau un McDonalds ca mi-e pofta si n-am mai mancat de vreo 2 luni un meal.
P.S. sper ca n-am fost off topic, pana la urma tot de reclame e vorba.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
maraki spune:
citat din mesajul lui muffin se cauta o mamica pentru a face reclama la cremvursti - si se ofera 100.000 euro pentru a apare intr-un clip la tv - cine vrea sa participe sa raspunda aici la topic. |
As participa la reclama si pt 10 mii de euro Nu ma dau banii afara din casa
Eu am si unt si margarina in frigider, sotul consuma margarina pt ca se intinde repede pe paine.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5