Nadia Comaneci si reclama la margarina
Raspunsuri - Pagina 10
Iasmin08 spune:
speed, am vazut tarziu edit-ul tau. Vreau sa zic ca ma duc la culcare razand. Faza cu clorofila chiar m-a facut sa rad in hohote. Hemoglobina e degeaba, ne apucam sa pastem si deja suntem gata oxigenati (eventual si ceva ozon).
Multumesc pentru o seara cu un sfarsit frumos.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speed edit: "you are what you eat" e trademarkul unei faimoase impostoare ce si-a asumat pe nedrept titlul de doctor si care si-a cladit faima si averile pe idiotenii de genul-cumparati germenii mei de griu (or whatever) fiindca clorofila continuta in ei va ajuta sa va oxigenati singele!!!! acuma nu tre sa fii biochimist ca sa-ti dai seama ca in afara de situatia in care ai o gaura in stomac prin care sa patrunda lumina zilei clorofila din germenii aia n-are nici un rol in oxigenarea singelui... |
Gillian McKeith, ca despre ea e vorba, nu a inventat zicerea cu pricina...Aia e veche de cind lumea! Ea doar s-a asociat cu respectiva lozinca in scopul de marketing.
(Nu) ma uimeste ca din mesajul meu care a fost menit sa vina cu o idee demna de luat in consideratie, lumea s-a oprit exact la partea neesentiala, la "tag line", la o afirmatie pe care o stie si a auzit-o tot poporul fara sa-i dea vreodata importanta...si deodata facem crize de deontologie pe marginea a nimic
Mai, mai...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
escu spune:
na ca am ajuns si eu la spartul targului.
Vroiam sa va spun ca soacra-mea mananca zilnic la micul dejun margarina. Zilnic in ultimii 30 de ani, de cand a inceput sa apara pe piata romaneasca margarina tartinabila. Vreau sa va zic ca are 82 de ani si o s-o mai duca mult si bine. Eu cred ca numai daca exagerezi in cantitate poate fi periculoasa. Nimic ce este consumat cu masura (ea nu mananca mai mult de o felie de paine cu margarina la micul dejun), nu face rau.
Eu nu mananc asa ceva pentru simplul motiv ca nu mananc paine, dar nu am fost niciodata alertata daca familia a folosit-o in cantitati rezonabile.
Rufus spune:
citat din mesajul lui escu Vroiam sa va spun ca soacra-mea mananca zilnic la micul dejun margarina. Zilnic in ultimii 30 de ani, de cand a inceput sa apara pe piata romaneasca margarina tartinabila. Vreau sa va zic ca are 82 de ani si o s-o mai duca mult si bine. |
No...iata ca Nadia poate avea dreptate!
De cand e subiectul asta (nu stiu de ce acum, ca s-a mai discutat despre margarina) ma tot uit la reclame. La concurenta cu Ana, fata mea de 4 ani. Pai, cate am vazut...ciocanelele de pui, pudrate din belsug cu "substante naturale", bune pentru intreaga familie...si dressingurile pentru salate, ciorbele cu knorr (magic, evident, si tot pentru intreaga familie), iaurturile Danone, bune pentru absolut orice (tin de foame, de sete, de mic dejun, cu calciu, antibacteriene) dar fara lapte, valabile doua luni (cel putin), a, da, lapte fara gust si proprietati de lapte, care tine si el trei ani intr-o cutie.
Si multe altele, le stiti foarte bine.
Noi vorbim de margarina si numaram oua. Adica prima cifra de pe ele.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
adinag spune:
citat din mesajul lui escu na ca am ajuns si eu la spartul targului. Vroiam sa va spun ca soacra-mea mananca zilnic la micul dejun margarina. Zilnic in ultimii 30 de ani, de cand a inceput sa apara pe piata romaneasca margarina tartinabila. Vreau sa va zic ca are 82 de ani si o s-o mai duca mult si bine. Eu cred ca numai daca exagerezi in cantitate poate fi periculoasa. Nimic ce este consumat cu masura (ea nu mananca mai mult de o felie de paine cu margarina la micul dejun), nu face rau. Eu nu mananc asa ceva pentru simplul motiv ca nu mananc paine, dar nu am fost niciodata alertata daca familia a folosit-o in cantitati rezonabile. |
Asta nu mi se pare nici exemplu, nici argument. Bunica unui prieten foarte bun de-al meu a fumat toata viata (cel putin el o stie numai fumand). A murit la 90 de ani :). Deci, fumatul, daca nu intrece un pachet pe zi, nu este nociv? Nu mi se pare a fi concluzia corecta...
escu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adinag
Asta nu mi se pare nici exemplu, nici argument. Bunica unui prieten foarte bun de-al meu a fumat toata viata (cel putin el o stie numai fumand). A murit la 90 de ani :). Deci, fumatul, daca nu intrece un pachet pe zi, nu este nociv? Nu mi se pare a fi concluzia corecta... |
Eu v-am zis doar ce face soacra-mea (care, btw e si medic)
Acu'... ia ziceti-mi voi mie cum sa ma duc eu la ea sa-i zic "margarina e nociva, nu mai manca"?
escu spune:
Aaa... si mi-am mai amintit una....
O multime de lume care foloseste la greu vegeta, delicat, bors magic si alte amestecuri de condimente cu monoglutamat de sodiu. Povestea asta cu vegeta a fost la moda mult timp la generatia mamelor nostre. Nu pot sa am certitudinea ca face rau, daca iau in considerare subiectii testati.
elyda spune:
citat din mesajul lui escu na ca am ajuns si eu la spartul targului. Vroiam sa va spun ca soacra-mea mananca zilnic la micul dejun margarina. Zilnic in ultimii 30 de ani, de cand a inceput sa apara pe piata romaneasca margarina tartinabila. Vreau sa va zic ca are 82 de ani si o s-o mai duca mult si bine. Eu cred ca numai daca exagerezi in cantitate poate fi periculoasa. Nimic ce este consumat cu masura (ea nu mananca mai mult de o felie de paine cu margarina la micul dejun), nu face rau. Eu nu mananc asa ceva pentru simplul motiv ca nu mananc paine, dar nu am fost niciodata alertata daca familia a folosit-o in cantitati rezonabile. |
Soacrele intotdeauna traiesc mult...
Dana
unombun spune:
ce mai incolo-incoace,doamna a facut reclama pentru bani.la fel ca cea cu brd si altele.
si la margarina nu cred ca aprimit mai mult de 10.000.euro.
se pare ca nu sta chiar bine cu finantele sau ...niste bani in plus nu strica,indiferent cum.
escu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elyda
Soacrele intotdeauna traiesc mult... Dana |
...chiar prea mult ... uneori ma intreb ce naiba nu-si face margarina asta efectul ... Vedeti, eu de-aia nu mananc margarina ca nu vreau sa traiesc atat