LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**160**
Raspunsuri - Pagina 4
Gaza22 spune:
Ms fetelor! Ayla da la subforum vroiam link sa-mi fie rusine ca mi-a fost lene sa caut. Eu aveam salvat in Bookmarks linkul la clubul scutecelor si cand vroiam sa intru veneam tinta aici. Acum am modificat, pana data viitoare cand ne muta![]()
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem noua lunite 
Monnvas spune:
Apropo de schimbare. Pe vremea cand clubul scutecelor era de la 0 la 4 ani isi mai justifica numele. Dar cum unii copii renunta la scutece si inainte de 2 ani (raaar de tot, dar se intampla), parca totusi nu prea merge. Adica de la 1 an majoritatea mamicilor se chinuie sa-i puna pe olita si vin la clubul scutecelor? Cam aiurea.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
joanna27 spune:
Monavas imi dai si ie dezlegare de la Academie sa scriu aiurea cu o tona de greseli, te rooog frumos.
Ca zo daca la ore din astea mai stiu ceva gramatica.![]()
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Adica de la 1 an majoritatea mamicilor se chinuie sa-i puna pe olita si vin la clubul scutecelor? |
Super tare!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Monavas imi dai si ie dezlegare de la Academie sa scriu aiurea cu o tona de greseli, te rooog frumos. Ca zo daca la ore din astea mai stiu ceva gramatica. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Pai gramatica s-a dus la culcare deja.
Io oricum sunt la sectorul de lexicografie, deci cu gramatica mai putin.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
joanna27 spune:
Deci nu sunt singura BUHA!!!![]()
Gaza la fel si eu cu linkul la forum.Cum sunteti? Ca intrebasesi parca mai demult de berbec sa stii ca e ok acum cu masina.A fost doar ceva de moment.Multam de intrebare.
Ayla eu nu primesc un pm cu flebetea mea?!!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Deci nu sunt singura BUHA!!! Ayla eu nu primesc un pm cu flebetea mea?!! ![]() mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Noi suntem singurei acasa, si noi fetele ne plangem, fiecare de cate ceva
asa ca ai vrea tu sa fi singura...sau nu ai vrea.
Ti-am dat PM.
joanna27 spune:
La capitolul kile cred ca fimiu e de departe cel mai manechin baiat.
11 luni imediat si 8.300 kg,78 cm.![]()

Monavas deci am dezlegare...
![]()
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 La capitolul kile cred ca fimiu e de departe cel mai manechin baiat. 11 luni imediat si 8.300 kg,78 cm. ![]() |
Asta seara concurs la categoria "pana"?

Monnvas spune:
Io ma retrag, predau stafeta la buhuhu Joannei.
Ma duc sa scot rufele, ca a terminat masina de la 10 si io tot 

Noapte buna!
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)