Revista TANGO
Vroiam sa va spun ca mi-a adus mama din Romania toate numerele revistei TANGO din august si pana acum. Am crezut ca a innebunit mama ca s-a apucat sa citeasca despre celulita si pozitii de sex
Am avut o surpriza foarte placuta ... sigur, pe langa balastul de rigioare care de fapt sponsorizeaza revista, am citit niste articole absolut superbe ca si continut, formulare, probleme puse in discutie.
Vad ca redactor sef este Alice Nastase - nu stiu exact cine este dar este extraoridinar de talentata. Are niste editoriale pe care le-am devorat efectiv ... si mai are o fata acolo, Simona Catrina - brilianta.
Sincer, mi se pare o revista mai buna ca orice revista citita si de pe aici.
Voi stiati de revista asta ? Eu de ce nu am auzit niciodata pana acum de ea ?
Ah ! Si mi-a mai adus una - TABU care mi s-a parut slaba rau ...
Raspunsuri
monica70 spune:
Da o stiu,o citeam intr-o vreme ... n-am mai citit demuuuult reviste,cam de cand cu copiii.Cele doua erau si preferatele mele,inainte scriau si la ziarul National parca.Nu mai tin minte care din ele doua a emigrat in SUA ... sau Canada?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
CristinaT spune:
buflea, sa stii ca au scos si carti. Le-am citit repede repede... chiar si pe strada. Pentru mine a fost o noutate sa citesc asa.. totul spus pe fata. Cred una din carti o mai am. Vrei sa ti-o trimit?
Uite ce am citit eu:
Codul nebunelor maniere, Simona Catrina
NOI SUNTEM ZEITE, Alice Nastase
SEX IN (PER)VERSIUNEA CLASICA, Simona Catrina
si adaug eu de la mine
CARE PE CARE: FEMEI SI BARBATI, Aurora Liiceanu
si a mai aparut asta
Cele mai frumoase iubiri, Alice N#259;stase
Alina spune:
CristinaT,pliz,trimite-mi mie cartile .
Eu mai citesc articole din Tango pe net.
Citesc blogul Alicei Nastase si unele chestii mi se par simplu si bine scrise.
giani spune:
Intimplator am dat peste Simona Catrina, la serviciu, acum citiva ani, plimbindu-ma pe Internet, nici nu stiu cum am ajuns pe site-ul revistei Tango. Are talent, originalitate, umor... ce mai, e buna.
Chiar as vrea sa stiu mai mult despre ea, in afara de rubrica din revista Tango, n-am acces la altele, nici nu stiu daca mai scrie pe undeva, daca are vreun blog.
Otiliav spune:
Buflea, cam de fiecare data cand intri pe o pagina a unui subiect in forum, poti vedea in josul paginii un articol scris intr-o zona verde precum cafeaua Jacobs, Coffeechat.ro . E imposibil sa nu fi vazut pana acum.
Pe fiecare zi se schimba articolul, azi este acesta http://www.coffeechat.ro/2010/02/viata-ca-n-poze/
Cea care le scrie este Alice Nastace, asa ca daca iti lipsesc revistele Tango o poti citi zilnic pe forum, super nu ?
Simona Catrina a emigrat in Canada, Alice tocmai a nascut al treilea copil.
Mie imi plac citatele de pe margine
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
buflea spune:
N-am stiut ca au scos si carti ... chiar, exista vreuna on-line ? Daca nu, as vrea sa le am si eu, macar una ... imi place cum scriu amandoua, parca o prefer putin pe Simona Catrina. Deci ea acum este in Canada si scrie de acolo pentru revista TANGO ?
E aiurea sa fac eu, de aici, recomandari publicatiilor romanesti - dar revista asta chiar mi-a placut.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Buflea, cam de fiecare data cand intri pe o pagina a unui subiect in forum, poti vedea in josul paginii un articol scris intr-o zona verde precum cafeaua Jacobs, Coffeechat.ro . E imposibil sa nu fi vazut pana acum. Pe fiecare zi se schimba articolul, azi este acesta http://www.coffeechat.ro/2010/02/viata-ca-n-poze/ Cea care le scrie este Alice Nastace, asa ca daca iti lipsesc revistele Tango o poti citi zilnic pe forum, super nu ? |
Sunt tolomac - nu am vazut si nu am inteles unde trebui sa ma uit ca sa citesc articolele astea
Ayla21 spune:
http://www.coffeechat.ro/
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video