Gravidute&Mamici de IASI (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Hello!
Vin si io! Sau venim si noi, depinde in ce stare e Iustina. Dar de duminica ce ziceti? Poate ca asa ar veni mai multe fete...
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte...

Ani, multa sanatate la amandoi.... Noi deja am trercut pe salate de sfecla rosie cu telina, morcov, ridiche neagra, ca se simte lipsa de energie... Salata verde sau din spanac.... SI energizant natural... la o cana de apa pui dou lingurite de otet de mere si miere de albine si doualingurite rase de miere de albine.... iese ca un suc, dar nu mai ai nevoie de cafea... Eu beau doua-trei cani pe zi..... Si vad ca asa a renuntat si sotul la cafea....

Alina, asa e... Iar in ceea ce priveste cearcanele si oboseala, niciodata eforturile mamei nu se vad... mancarea se manaca... curatenia acum o faci, acum nu mai e.... si muncesti toata ziua si nu se vede nimic.... iar oboseala ta.... o simti doar tu...

Inutsa, multa bafta astazi la dizertatie....

Noi aseara am fost la Ciufulici si am tuns printesa.... a fost tare incantata... S-a urcat in masinuta si a asteptat sa o tunda doamna, dar cea care o tunde de obicei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Larca multumim de cafeluta! Unde este "Ciufulici"?! Sa-i fie de bine tunsoarea!

Si eu as evita ziua de 8 din motive de aglomeratie! Ar fi bine si duminica si marti pt mine! Eu zic ca vina cu propuneri fetele cu serviciu, ca noi cele care stam acasa ne facem mai usor un program ca nu suntem la patron sau la stat! Eu in cursul saptamanii pot dupa 17.30!Duminica as evita dimineata, deci as putea dupa 13! Mai veniti cu propuneri!

Deci doritoare ar fi:

1. Kriss
2. Tuscut
3. Danielle
4. Inesa
5. Alynta........

Krissss, Inesa voi cand ati putea?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Vin si eu la o cu lapte.
BTZ_OVI marti o sa merg sa fac morfologia fetala. Sper sa fie totul ok. Am emotii. Dar abia astept sa-mi vad puiutul, sa vad cat a crescut si ce miscari mai face. Tu cand faci morfologia?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

si eu votez pt duminica, 7 martie, dupa ora 17..
insa tot treb.rezervat undeva o masa zic eu..

Cristina si Alessia Stefana

Mergi la inceput

E bine si asa Kriss! Poate vin mai multe fete! Eu zic sa mai vedem ce zic fetele si daca ramane pe 7 sa rezervam ceva din timp!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia, mersi de cafea si de reteta ... si noi vrem sa trecem la salate... ca eu una m-am saturat ... Darius e mucos am trecut la Influgid, azi dimineata a vomitat tot lapticul... apoi l-am schimbat si l-am pus la nani ...

Vin si eu la intalneala ... dar nu pot duminica deoarece e ziua petrecuta in familie

ieri am fost afara ... am mers cu darius pe jos pina in tatarasi, era foarte aglomerat de copii, mici si mari... cei mari au trecut la role... vine primavara... ne-am uitat si la martisoare... apoi am mers in carrefur ... Am vazut-o pe mariussimiuc, era cu printesa ei in carut, e tare draguta... dar nu am oprito sa vb ca era si aglomerat... si in prima vaza nu am stiu dacace ea... apoi sa intalnit sotul meu cu cotul ei si faceam parcari cu carucioarele prin magazin de obisnuinta

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!!!
Dupa cum vad puneti la cale de o intilnire...as vrea si eu sa vin insa nu stiu in ce zi mi-ar conveni...vreau sa va zic ca de cind am inceput munca cind ajung acasa nu stiu cum sa ajung in pat,nu mai am timp mai de nimic;intr-o seara am luat-o pe Bia acasa de la ai mei si am adormit in timp ce ma jucam cu ea,mi se inchideau ochii si am luat somn
Eu sunt un pic in butoi...n-am chef de nimic,noroc cu Bia ca ma mai inveseleste
Nici acum nu am reusit s-o facem pe Bia sa ceara olita,nu stiu cum sa facem
va las ,un sfirsit de saptamina cit mai frumos

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Ella e normal sa treci prin etapa asta! Chiar daca statul acasa e solicitant, mersul la serviciu schimba dinamica! Poate dupa ce se fac stabili intalnirea iti "convine" ora, data si locatia si vii sa mai schimbam o vorba!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput