Gravidute&Mamici de IASI (112)
Raspunsuri - Pagina 7
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte....
vanessa, i-am zis eu ce i-am zis si mi-a zis sa o respect ca are parul alb.... No comment...
Cu sterilizatorul, eu recomand electric....
Teo, n-am gasit-o ieri, dar cand o gasec, te chem.....
criss68, de dr. Dumitrascu, ma abtin la comentarii, am avut o colega care a nascut cu ea si nu o recomanda la nimeni.... IAr de aspirina in sarcina.... mi se pare mult prea mult.... Si eu am avut inceput de tromboflebita si medicul meu mi-a zis ca fiind doar inceput.... mai bine nu ma apuc sa iau medicatie ca s-ar putea sa afecteze copilul.... Doar masaj cu Hepatrombin sau Venoton.... la mine cel din urma a fost eficient... Incaltaminte cu talpa joasa.... mers mult pe jos, dar nu statin picioare.... Dar s-a desirat vasul ala de sange..... ca acum am ceva probleme, dar sunt multumita ca am un copil sanatos... Daca nu e grav, eu zic sa incerce doar masaj local.... si daca nu e o varsta inaintata a sarcinii sa mai incerce la alt medic sa vada ce ii zice....
btz_ovi, o sa treaca. Capul sus.... Cand va veni bebe, oa sa uitati... si tu si vanessa.....
Anilansa spune:
buna
iulia, mersi de cafea ... nu comentez la faza cu " bunica -baba"... la mine respectul se castiga nu se da dupa varsta.
criss68, eu nu am avut probleme, dar vb lui iulia... sa consulte si alt medic, iar aspirina mi se pare prea tare pt sarcina ... eu una nu as lua![]()
eu una sunt varza, am vb cu medicul de familie : ar trebui sa incep o cura de vitamine si minerale, acum iau ACC600 un comprimat pe zi ...mai naspa e ca darius a tusit dimineata
sper sa nu inceapa o raceala la noi
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
Regretabil cu "educatia" si bunul simt al unor batrani! Lacra tu ai fost prea finuta! Eu una nu pot sa tac! Le trantesc vreo doua oriunde si cu oricine ma calca pe batatura!
Btz_Ovi, Vanessa teoretic din trimestrul doi ar trebui sa se mai usureze "povara" greturilor! Poate scapati si voi!
Vanessa eu am alaptat la san copii si nu am avut nevoie de asa ceva! Parerea mea e sa astepti pana cand nasti sa vezi daca ai laptic! Pentru o sticluta de apa/ceai de sterilizat poti folosi metoda clasica!![]()
Ani multa sanatate!
Matei e marait in continuare!NUMAI IN GATUL MEU STA! Eu ma plang sotului ca arat groaznic- cercane, palida! Nu m-a prea bagat in seama!Aseara a observat!
Casa e curata dar doar la suprafata! Nu am timp si energie sa fac treaba! Cand ma apuc de vase sau de gatit piticul vine si se agata de picioarele mele! Fac cate ceva cu el in brate! Cam astea sunt pe la noi! Sincer nu stiu cand va fi mai bine decat acum, cand se va schimba ceva!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Inesa succes la dizertatie! Tinem pumnii!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
inesa succes la dizertatie!
MONICA, LA MULTI ANI!!
cu intarziere
acum am racit si eu, asa ca azi stau mai mult pe acasa..
Alina, buna ideea cu intalneala.dar vad ca nu sunt doritoare, sau sunt si nu prea pot veni singurele..
Cristina si
Alessia Stefana
inutsa spune:
Salutare!
sunt in fuga acum, v-am citit dar timp de raspuns nu am.
LA INTALNEALA eu vin, dar cu printesa ca nu am cu cine sa o las [fiind luni, sotul e la scoala]. dar nu-i bai, ea nu zice "nu" unei plimbari![]()
multumesc pt urari, eu cred ca prezint disertatia maine. sa va zic o faza cum numai la noi se putea intampla: se stia de luni de zile ca disertatiile se prezinta pe 27 si 28 febr. secretara noastra a gasit de cuviinta aseara pe la 21h sa puna anunt ca prezentarile incep de AZI, adica 26 febr
. nu mai zic ca multi colegi lucreaza si intentionau de abia azi sa se apuce de prezentare. no comment asa anunt!
v-am
si promit sa trec mai des pe aici dupa ce scap de scoala!
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
danyelle005 spune:
Si eu sunt pt intalneala
dar ma gandesc ca luni, pe 8 martie, va fi f. aglomerat in oras, asa ca eu propun sa ne intalnim marti; ce ziceti?
btz_ovi spune:
Alynta27 teoretic da,ar trebui sa scapam de greturi si celelalte stari,insa practic nu am scapat.Credeam ca dupa ce face bebitza primele miscari o sa imi fie mai ok,dar nu e asa.Oricum fata de primul trimestru acum e floare la ureche.
Vanessa ai facut morfofetala?
19+
Viitoare mamica fericita
My Baby
btz_ovi spune:
Iulia_Stefy mare dreptate ai,sincer cand ma gandesc la bebe imi trece orice
.Abia astept ziua cea mare 

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby