**Buburuze de 2009 in actiune (14)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

va pupam! chiar daca nu avem timp sa scriem, am intrat sa va spun ca v-am citit si am vazut pozici
si sa va anuntam 8(opt) dintuci aliniati frumusei: 4 sus si 4 jos .
nici nu stiu cum indura copilul asta al meu, ca numai ne-am trezit cu inca 2 noi-nouti!

va multumim ca va ganditi la noi, suntem binicel, in afara de o criza de plans a Nataliei in seara asta, de vreo ora, da plans frate, nu gluma; am fost la niste prieteni la care mai fuseseram cu ea (culmea) si de la usa, de cand am dat-o din brate s-a pus pe dat apa la soricei...si-a luat-o tare de ne-am imbracat si am facut cale intoarsa...iar acasa, ce credeti? a fost ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat..vesela si ghidusa nevoie mare
acu..cine mai intelege?

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

Bag rapid cate o ,o perfuzabila pentru ema,trabuce pentru tutungiste si vogue pentru cuscra

Ioc sarbatoriti azi,asa ca fug la stirile de dimineata sa cu cumva sa piarda fi-mea,dar revin mai tarziu

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Am avut din nou o noapte cu plansete, urla de cand ma vede cu sticluta de medicamente, trebuie sa i le dau fortat...offf... febra nu-mi mai face ca ii dau regulat antitermicele, diaree in schimb imi face, offfff, sper sa-si faca bioticsul efectul.

Pup, sa aveti o duminica frumoasa.

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, mama! Ce facusi azi-noapte ... ca dormi Cezara de la 22.30 pana la 7.45.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Alice, e o faza asta cu plansul cand vede straini. A trecut si Vladut prin ea si la fel facea. Trece repede. Felicitari pt dintisori
Cris, e vai de noi cu somnul si mancatul in perioada asta, dar sa treaca boala ca pe restul le reglam noi. Multumesc de cafea, am nevoie de una dubla.
Mirela, ce dragut din partea sotului f frumos, a avut grija sa te simti bine de ziua ta

Gata, nu mai retin ce am mai citit... pe toate

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neatza......si-un rachiu sa taie greatza.....
Am dormit ca o balenutza esuata.....nici un viol nica ca mi-a venit.....da` si asta e bine ca se mai elimina hormonii...de la ciclu la ciclu ma dezumflu mai tare..bun..acu` mi-am baut cafeaua...dau si io cate una pentru fiecare.... si acu` sa continui cu situatiile.....
Si Eva se agita noaptea...da` daca stii sa o iei doarme lemn....trebuie doar sa nu scapi momentul....cand vrea papa.
Alta gaselnitza de-a mea......da` cred ca v-am spus-o....vreau sa-i fac paine pentru ea.....fara adaosuri..faina si apa....si un pic de drojdie......atata.Ii place cu unt si ma gandeam ca as putea sa-i dau...ideea e ca untul nu are tot felul de E-uri?
Am vazut ca e vorba de president pe aici l-ati dat la copii asa de mici?Eu as vrea totusi sa o protejez macar pana face un an de porcariile existente pe piata...care sunt multe recunosc...am ajuns sa gatesc eu numai ca sa pot sa-i dau copilului ceva natural.....ca eu gatesc si pentru noi ca pentru bebe...totul fiert fara sosuri si prajeli,cine vrea isi adauga sare piper si altele......Dulciurile..o sa le fac cu oua faina si zahar eco..au parintii mei la tara...de toate....cat unt pot sa-i pun pe o felie de paine?si cata paine pot sa-i dau?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Seara violacioasa(ramo!!!!!!!!!)a esuat..tero mi-a daramat un bidon cu apa in bucatarie si a facut ditamai baltoacaapoi,murata..s-a tarat prin casa ca un melc din ala balos si numai dare mi-a facutproblema e ca eu nu am observat decat in momentul in care am iesit de la baie si am calcat fix in lacul de acumulare provocat de fi-mea....se pare ca o sa am si musafiri mai tarziu..deci o zi plina

miruta sa stii ca daca Anto nu a dormit aseara nu sunt eu vinovata ca am fost cumintesi banuiesc ca acea dr. e la varsta de pensionare,nu?spor la shopping si sa ne arati si noua ce carucior ati cumparat
alic 8 dintisoricine stie ce i s-o fi parut ei si la casa straina.. nati mica

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Mada, poti sa-i faci si unt daca vrei, cumperi smantana UHT La Dorna cu grasime 32%, si o bati pana iese apa, se face unt si e bun. Poti sa incerci.

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

ce rapide sunteti

anna mi-e groaza de racelile astea si cu gatul rosu si alte problemeeu nu am avut-o racita decat de 2 ori si cel mult 4 zile ,dar atuncea mi s-a parut groaznic..chinul de pe lume pentru mine cu mucisori si nerofen,dar si mai rau pentru eapupam dulce pe vladut
andreea nu am facut absolut nimica in afara de a dormiidar lasa ca e foarte bine asa..bravo cezara
mada o cafeluta e bine venita,rachiul las pentru altiie super ca ai prins smecheria cu eva noapteaocazional putina painica nu strica..si ca unt la a mea eu ii dau de la meggle ca e facut exclusiv din "smantantana de lapte"..cel putin asa scrie pe el ,fata de cele care se gasesc pe piata la noi..dar si cel president e okuite..a mea la 9 luni aproape,papa cel mult de 4-5 zile din 7 painica cu unt si numai cate o juma de felie

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna gagici......offffff iar am lipsit o zi si iar cred ca o pun de ditamai carnatoiu
Ieri am fost la plimbareli de cheltuit banii(parca suna mai bine decat shoppinguiala).Am fost la Ikea si mi-am luat un organizator de haine ca nu ma mai inteleg cu hainele lui fimiu(nu vor de loc sa incapa in sifonier),i-am luat lui Denis niste castronele dragutele,o paturica(ca doar vine vara),o jucarica mica si am belit schii la niste bibliotecute dar.....scumpe frate

carinablanca sa stii ca nu e neaparat nevoie sa faca dermatita de la alimentatie.Parerea mea este ca are pielicica sensibila si asta cred ca e cauza.Denis are la fel,am fost la dermatolog si mi-a zis dupa ce ii fac baita sa nu-l infofolesc imediat ci sa-l sterg,sa-l las desfacut apoi pana ce temperatura corpului ajunge la normal,sa las usa inchisa la camera sa nu intre aer rece,apoi sa-l creia o pauzasc cu Trixera de la Avene si apoi sa-l imbrac.Sa incerc sa nu-l infofolesc prea tare pt ca e rau de caldura.Sa-i pun in apa cu care il spal un saculet cu tarate.de cand procedez asa nu mi-a mai facut nici un fel de brobonele si nu am mai avut probleme.Se mai intampla ,in ultimul timp, ca din cauza gingiilor sa-si bage mana pana la cot in gura si din cauza caldurii si a salivei pe care si-o intinde pe toata fata sa-i mai apara cateva brobonele in jurul gurii dar care trec de la sine.Bafta si pupici si stai linistita ca ,odata ce creste,ii va aparea din ce in ce mai rar(se tabaceste pielea si nu o sa mai fie asa de sensibila)Nu-ti mai fa probleme de cantitatea pe care o papa buburuza ca nici toti oamenii nu papa la fel dapai copii.Fiecare papa cat ii trebuie si se dezvolta in stilul propriu.Nu o forta cu supica daca nu-i place deocamdata si incearca sa nu-i pui in ea multe legume aromate gen telina,pastarnac,patrunjel etc.
miruta pai daca nu-ti da voie la gingiute eu zic ca sigur sunt dintisorii.Sper sa citesc mai tarziu ca i-a dat primul dintisor si i-a trecut maraialaNoi stam in casa ori cu sosetute ori in picioarele goale dar cand il pun in premergator sau il scot sa mearga tinut de manute ii pun niste botosei mai inalti care sa-i tina gleznele
cuscra Doamne fereste...ia i-ati tu temperatura ca nu-i a buna daca nu ai chef de hatza hatzaSa stii ca ieri au venit finii pe la noi si m-am spurcat cu niste eclere,tort,chec,ciupercute,alunele,fripturele,carnaciori cu bacon,salata de ton cu unt si lamaie,salata de pui cu ciuperci si ....alte piese de schimbSa stii ca si mie imi spun prietenii ca nu trebuia sa ma apuc de copii ca uite asa creste numarul de tacaniti...
eumada e ceva de genul dietei atkins numai ca nu e asa restrictiva.Se bazeaza tot pe eliminarea hidrocarbonatelor dar mi se pare un pic mai permisiva decat atkins...si in plus e singura pe care o pot tineSa stii ca prima mancare pe care eu am papat-o cand aveam 3 luni jumate a fost ciorbita de fasole
lavinicoooo imi pare bine ca te simti ok si nu mai ai probleme.Sa dea DD nici de acum incolo sa nu te mai doara...mama ei de fiereStai linistita ca daca ii durea nu se mai trageau de putzi...bafta la cura de slabireEu zic ca primesc ceva la evaluare ca doar am 8 luni jumate lucrate anul trecut si de Craciun am primit si prima de aceeasi valoare ca toti ceilalti.Cred ca daca nu primeam nimic nu ma mai chemau sa semnez evaluarea.Acum sa vedem ca normal ar trebui sa intre banutii la sfarsitul lui martie
reby pai normal ca vreau sa va ingras ca sunt invidioasa pe voi si sa stii ca am slabit cu cate putin din fiecare...am sa incerc sa bag portie dubla din reteta cuscramiiLucrez la un kkt de banca si sunt un kkt de analist...sa stii ca nu e mare lucru si sa stii ca nu e chiar asa cum se vede de afara.Ai o responsabilitate imensa,dai cu semnatura pt o gramada de bani pe zi iar remuneratia nu e deloc pe masura.Sunt insa anumite bonificatii de care se tine cont intotdeauna gen prima de Craciun,bonificatie anuala in functie de evaluare,prima la nastere,ajutor in caz de deces al unei rude de gr1 si cam atat
anna mama sa fac...exersez in fiecare zi mai ales ca se amuza copios cand ii dau drumul,sta 3 secunde apoi pica intr-o parte sau in altasi sar'na de sfat
cuscra sar'na de tratatie...chiar aveam nevoie de un slim si niste cafea tareeeeeCe-a patit teroriciul de s-a trezit noaptea cred ca i s-a facut prea dor de Denis ca altfel nu-mi explic
Ramooooooooo baga fato dexul ala ce vrei sa se sterga cuscra cu coceanu'...nu auzi ca s-a terminat curpapirul?Offf cred ca mi-o superi pe cuscra si te provoc la
cuscra cred ca cel mai mult i-a placut painica cu paine nu?Si Denis o mananca cu placere...daca suntem pe undeva si nu ma mai inteleg cu el si nici nu am nimic la mine ii bag o bucata de paine si molfaie la ea de nu are aer.Uite si dovada http://picasaweb.google.ro/daniellaene/Denis8Luni?authkey=Gv1sRgCICanv2g6abZNA#5440643329919793522
eumada naspa sindromul astada bine ca scapi cu tratament.Lasa ca dai tu jos important acum este sa te faci bine
cuscra stiu cum e cand nu dormi suficient...aseara m-am culcat pe la 2 jumate ca atunci au plecat musafirii si la 5 jumate eram in sufragerie ma jucam cu fimiu care m-a trezit cu o serenada facuta cu o chitara mama ei de chitara si a cui a uitat-o in patut la fimiu aseara
andreea am vazut iepuriciul mic si dintos cum rontaie la marut....da cine e blonduta frumoasa din albumul "poze dragi"?
reby cum mai esti?sanatate multa fatoo si fa-te repede bine
anna mama nu stiu daca stii dar sa-i dai Bioticsul dizolvat in 10 lingurite cu apa si sa-i dai o lngurita la 5 minute ca cica isi face mai bine efectul si multa sanatate la pui micHai fato si nu ma mai certa ca aci sunt dar avusei musafiri de ieri pana azi noapte
cuscra ai sa razi dar eu am un obicei nu tocmai frumos la varsta asta...de fiecare data cand ne asezam la masa (acasa sau in deplasare) chiar daca sotul meu are acelasi lucru ca mine in farfurie...nu incep sa mananc pana nu bag o gheruta si la el in farfurie...asa ca ce pretentii sa avem la copii?
miruta sa stii ca am mai auzit si eu faza cu lipsa dinti/calciu...eu ii dau in fiecare luna cate 10 zile 5 ml de calciu si Denis are 8 luni jumate si lipsa desavarsita de dintiAsa ca eu cred ca asta e un mit
alic felicitari pt dintosi fatoooo....moamaaaa 8 dintosi si noi de locSi Denis plange in prezenta strainilor dar maxim 5 minute dupa care se obisnuieste cu ei si incepe sa-i traga de nas,gura,urechi,haine
cuscra sarna si pt tratatia de azi
anna mama nu-mi vine sa cred ce rau se simte Vladut mancai-as eu gurita lui de copil mic si frumos.Doamne ajuta sa-si faca efectul bioticsul si sa se regleze la burtica
cuscra imi inchipui cat de naspa trebuie sa fi fost dar nu ma pot abtine din ras...parca imi inchipui mica taratoare cu apa taras

Cateva pozici noi de la o lunite la semnatura

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni8 luni

Mergi la inceput