**Buburuze de 2009 in actiune (14)**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky asa fac si eu....daca mi se pune pata pe creier sa fac curat fac exact dupa ce ma spal pe ochi si ma schimb in haine de scandal....daca ma bag la cafea, etc. ma ia cu lene, dulce lene
dano vezi daca tragi chiulu????? ....eu am cetit, imi dai exteporal acu sau mai tarziu????
piticul o freaca in legan....ii cam pica ochii in gura....

Mergi la inceput

ano sincer....mai pot...stii vb aia, nu-mi da doamne cat pot duce....se pare ca-s sursa inepuizabila de energie. eu mai simt asa nev de schimbari....asta o data la 2 ani, cam asa....de e acu in iarna m-am dus cu par lung si m-am intors acasa cu par tuns bob, asa, dat sa acopere gatul pana la jumatate.....soata care e fan par lung a avut de comentat, normal...da i-am zis si eu....bre, cand taiam cativa cm acolo nu vedeai, asaaaaaaaa am zis ca ai sa vezi si tu

Mergi la inceput

mame cu pitici de gen masculin....baieteii vostri se trag de cuc????? ca al meu e ceva de groazaaaaaaaaaaaa......ma doare pe mine cum trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dana, tin pumnii sa iti calculeze astia o bonificatie cat mai mare Feicitari pt kg-le date jos Asa asa, iti dau nr de telefon al lui soacra-mea sa-i zici si ei cu cine seamana nepota-su
Aha, Denis merge de manute, bravoooooo! Acum chiar ca mai e putin si incepe singur. Sta in picioare nesprijinit?
Stiu cum e cu temperatura, dar eu ma ingrijoram pt ca el nici 37.5 masurat rectal nu avusese niciodata, iar azi noapte a ajuns pana la 39
Picky, dar harnicuta mai esti, auzi sa faci treaba si apoi sa iti bei cafeaua este norocos sotul cu o sotie ca tine

Sa vi-l spun pe Vladut, am un copil asa incapatanat nu vrea sa il invat nimic, nici nu se uita la mine cand vreau eu sa-i arat ceva ce lui nu i se pare interesant, dar daca il intereseaza prinde atat de repede si fara sa ma gandesc eu sa-l invat, ca de exemplu a invatat sa deschida si sa inchida fermoarul de la un geamantan, sa dea mai tare si mai incet de la rotita de la radio, sau ca usa trebuie deschisa de la clanta, sa vedeti ce haios e cum se ridica pe varfuri si se chinuie sa ajunga la clanta ca sa deschida usa Sau i-am aratat pe un prosop pe care el il analiza ca ala e un urs, la cateva ore l-am intrebat unde e ursul, direct la prosop m-a dus, dar daca il intreb de lucruri pe care i le-am aratat de o mie de ori nici nu ma baga in seama. Si cu datul lucrurilor e la fel, imi da cand ii cer ceva doar daca vrea sa-i fac ceva cu lucru respectiv, imi da telecomanda sa-i schimb canalul la tv sau diverse obiecte ca sa-i fac jucarii cu ele, imi da sa beau si sa mananc cand mananca el, ca si asta e f distractiv....dar daca ii cer ceva doar de dragul de a imi asculta comanda cu nici un chip, zici ca nici nu ma aude... am un maaaare specimen la usa

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, si fi-miu se trage, si-o face in toate felurile Soata e tare, cand il vede, parca ince sa il doare pe el
Si al meu are o problema cu tunsul meu, cred ca de asta nici nu vrea sa mai vada

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cuscra ai doborat recordul la carnatasa ca fetele amatoare de concursuri carnacioase va rugam sa va inscrieti pe listuta urmatoare ca sa vedem cine doboara recordul cuscra-mi
LISTUTA
1................
2................
3...............etc

ema [:-))))]tare banc
cuscra daca m-as duce la mine pe la munca ,mai mult ca sigur nu as vedea decat .."la ochi"chiar si cand lucram aveau abiceiul sa ma sara de la prima,si de cand am ramas cu tero gravida si a trebuit sa o tin langa cu concedii medicale ca sa duc sarcina la termen ,au o ciuda pe mine de mama,mama....asa ca nu pot decat sa-i zuc bravo ca ai luat bonificatiacred ca o sa-i placa prazul ca e dulcesuper...chiar nu mi-a dat prin cap sa intru si la miniblu ierisi ce??crezi ca nu am incercat si cui pe cui????era musai o genocidoasa(ramo hai mama cu volumul 2 la DEX-ul ala)la capitolul lapte ,seamana cu mine pitica ca nu face mofturidar macar 500ml in 24h sa pape ca daca-i dau papica nu mai vrea laptesi cum nopatea doarme de rupe salteau de sum ea,imi ramane ca macar ziua sa il haleasca..si eu care descoperisem pe piata o chestie dulce si vroiam sa va zic de eala naiba....nici fi-mea nu prea mai vrea in BMWvrea numai sa o tin sa mearga in picioare sau sa fuga unde vor muschii ei ,dar in 4 labutepe cardul meu bate crivatulsi al meu ma intreaba"dar mami,macar in portofel ai mai lasat ceva maruntis de samanta?"...a mea se hlizeste toata la Busu de la vremeace de coincidentela a mea soata cand ma aranjez ii bag imediat"uite-te la mine cu atentie si dupa aia zi-mi ca-ti place cum arat ca sa nu ai ochii sarmale" si el" mami,arati beton....dar ce ti-ai facut pana la urma????" darga cuscra,capitolul l-am schimbat euma bucur ca sunteti bine si ai intrat sa ne dai de vestestii vorba aia..a doua oara suflii si in iaurt...asa si eubun,bun,bancul de ieri..,dar cel de azi?????si sa stii ca sunt bune meniurileuite ca eu il citisi pe tot,sacooooooooo,cat ai slabit acum zi-mi doar mie sa nu ne auda nimeni...a revenit instructorul la sala si te-ai pus pe treaba ???
iry multam de info.
picky sigur ti-au lasat si tie fetele macar o cafeluta mica,daca nu...uite aicea una numai pentru tinespor la treaba

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cris ai vb cu Relusha???? Ce mai face? Radoze ce mai face???? S-au intors acasa sau tot in tara sunt????
Cuscra, felicitari ptr licenta si imi e dor de voi...hai mai pune mana si da un semn ve viata is pe la noi.....felictari!!!!
Cris nici mie nu-mi place pestele...mi se pare cel mai mizerabil
Anna offf raceala??!!!! sa dea Domnul sa-i treaca cat mai repede si sa nu fie nimic grav Vizionat pozici, ff frumoase, Vladut se pare ca e in actiune, se ascunde peste tot, deh jucati cucu-bau si ce frumos se joaca el cu jucariile... ..Vazut si tunsoarea ta, ff frumos iti sta, sa-ti fie de bine.. Ff frumos si caruciorul si practic..aici se foloseste foarte mult acest gen de carucioare... si eu ii voi lua Stefaniei carucior din acesta la vara(ca atunci va merge in picioruse destul de bine, si va iesi mai des afara)..sau cand va avea 15 kg(caruciorul pe care il avem acum este pana la 15 kg)..si mai au un avantaj astfel de carucioare...sunt ideale ptr persoanele care stau la bloc....usor de carat Foarte frumos album i-ai facut..din pacate eu nu am poze cand o cantaream...sotul meu nu prea e cu facut poze is atat de tare ma oftic..ca as vrea sa aiba si el initiativa is sa imi faca mie si Stefaniei poze..trebuie sa ma rog de el si de multe ori pozele un ies bine...
Ema ce mai gatesc???!!!pai in afara de celebri friti pe care ii mancam aproape in fiecare zi, (acum doar de 1-2 ori pe sapt)in rest mai facem legume la cuptor, cu gratar ptr sotul(eu nu mai mananc carne...ptr moment) multe semi-preparate..dar mai fac si o budinca de paste la cuptor, o ciorba de salata, de legume, fasole, spaghete ..dar acum o sa vina mama si o sa gateasca ea mai des..asa ca scap de problema mancarii

Intre timp am culcat fata, am pus legumele la facut intre timp s-a trezit si fata ...

Mada, punia painica nu face rau, mai ales ca-i dai deja biscuiti..dar ca sa-i dai zi de zi painica trebuie sa astepti pana la 8 lunite
Ema tare bancul
Reby multam de link, imediat ma pun sa-l studiez....culmea ca eu imi imaginam patul de apa, altfel..dar se para ca e un model mult mai vechi cel pe care il stiam eu...
Anna offf mititelul.. sa-i treaca repede rosu in gat......ce fel de antibiotic v-a dat???

Asa si pe Daniela o las mai tarziu, ca are dita mai carnatul...ma duc sa-i fac papica la fata si dupa ce satur fata ma pun pe citit si carnatul Danielei

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

mai tarziu intru sa va zic daca e gata DEX-ul.........

Acu ma minunez de astia de la conducerea tarii....VOR SA DEA ALOCATIILE COPIILOR IN FUNCTIE DE SALARIUL PARINTILOR !!!!

Mergi la inceput

Ramo te mai mira inca ce se intampla in tara aia?????? pe mine nu ma mai mira nimic. niste cretini... de fapt nu-s cretini, is smecheri...tot pe turta lor trag...sa stea si acasa si sa ia si bani cu carul....de parca plodu lor e mai cu mot si are nev de pampersi cu cristale....mie una mi se intoarce, sincer cand aud de asa zisele lor legi...testate peste tot in Europa si scoase pt ca nu-si au rostul si logica si bagate de ai nostri....ca de, Romania
are 3 testicole ca sa ma exprim elegant

Mergi la inceput

picky eu am renuntat la friti....gata cu cartoafa in menu meu....cu painea e mai greu ca mai vine dihania cu cate o bagheta proaspata si ma infing in ea....da renunt eu si la paine...la carne si eu vreau sa renunt macar pana la Pasti, cu semipreparatele is certata de cativa ani......nu ma apuc de post, ca si asa am lipsuri multe in org, dar macar o dezintoxicare. norocoaso, vine mama ta e????

Mergi la inceput