**Buburuze de 2009 in actiune (14)**
Raspunsuri - Pagina 18
cris_82 spune:
uitasem de meniu cu tero asta mica ca a reusit sa-si arunce bibele dupa pat,dar imediat il scriu
7:00 formula(200ml asa de suparare ..ca pana sa ajung la ea cu bibele s-a aruncat din pat exact in cap..probabil a vrut sa vina dupa mine la bucatarie si a uitat ca intre pat si parchet mai este si ceva distanta)
9:20 paine prajita cu unt si feta+formula(mai mult s-a jucat cu bibele)
13:30 piure cartofel cu patrunjel verde +ormula(100ml e suficientasta daca nu cumva mai plonjeaza inca o data din pat si de suparare o sa bea mai mult)
17:00 orez cu lapte
20:20 formula (banuiesc ca la fel ca ieri seara..160ml e suficient)
miruta pai primul somnic,adica ala de frumusete e de la 10:00 la aproape 11:00 si apoi de la 14:30 pana la 16:00 in principiu(asta-i somn de incarcat bateriile)dar difera si uneori doarme mai putin
alexa a mea nu e rea ,doar ca uneori parca ar fi mai copil decat tero a mea si nu intelege de vorba bunanasol ca sunteti in aceeasi curte..eu cu taica-miu suntem gard in gard(si e mai maspa decat o armata de soacre) si e bine ca de cand am nascut nu stiu daca ne-am vazut de 2 orihammmmm..da ce bine papa stefi
ema pai ce sa fac???de cand cu dintii astia parca e bebemaraita,miorlaita,fitzoasa,mofturoasa,tero,demolici,etc...lista e prea lungaufff ce ti-e si cu soatele astea uneori
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
cris_82 spune:
anna felicitari pentru noaptea linistitasi la cat mai multepai ar fi un baietel de un anisor si surioara lui de 6 luniteduminica dimineata le facem cunostintasi asta nu-i decat inceputul,ca vreau ca de ziua ei sa fie casa plina de kinderidin pacate-s naspetaastept sa fie sora-mea in pauza la scoala si sa o sun sa imi fa o programareia uite,auzi la ea..are bomba dulce in frigider si a uitatce aroma este???e nemaipomenit clipulla inceput nici nu banuiam si asteptam cu nerabdare sa vad ce ar fi putut tanti aia sa arate..deja credeam ca e un trailer la un fil si ma chioram sa vad cum se numeste
Brotac Terorist
Simina1980 spune:
Neata!Multumim de urari!Sa-i urez si eu puiului meu-multe,multe lunite inainte,sa fii sanatos puiul mamei sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii si noroc!
Anna-.suntem binisor dupa vaccin-febra nu a facut in schimb s-a inrosit si umflat un pic in locul unde l-a intepat-speram sa treaca repede.Cu intarcatul stam f bine-nu i-am mai dat de vineri si nu ma dor sanii,nu mi s-au intarit,nik,nik-oare sa fi scapat asa usor?Ma bucur ca e bine Vladut- sa-si revina si cu papa.
Cris-multam de cafea.Vroiai sa te faci sexoasa ptr dragobete?
Alexa-vad ca ii dai laptic dupa fiecare masa-cat piureut ii dai?Eu ii dau cam 110-120 grame cu greu deci e clar ca de lapte nici nu se mai poate pune problema.Las' ca-i mai bine ca nu mai vorbesti cu soacra-eu cu a mea cu greu ne suportam una pe alta cand ne intalnim-si asta se intampla cel mult o data la 10 zile-daca ar fi dupa mine ar fi mai rar dar deh...Sambata cand am fost la ea m-a enervat atat de tare ca nu mai puteam sa vorbesc-si rar mi se intampla.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
http://picasaweb.google.com/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5441725739265115762
ia uite cris jucaria lui Darius pe acolo e si noua performanta, de a sta singur pe buci
cris_82 spune:
simina umflatura de la piciorus se va duce in 2-3 zilecand e dragobetele asta??prima data am auzit de el acum vreo 4 ani sa zic si niciodata nu i-am dat importanta,ca daca e s-o pun de-o plimbare sau viol pot all timetrebuie sa ma aranjez un pic ca parca si dracu arata mai bine ca mine..ignora soacra si laso sa vorbeascaq cu peretii daca e asa de ciumeaca
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Simina, probabil trebuia sa pui o compresa la vaccin. uff, sa treaca repede. Bine ca nu a facut febra super, pai clar ca o sa treaca usor si fara probleme lapticul Ce ti-e si cu soacrele astea...si eu imi doresc sa ma vad mai rar cu a mea ca vorbeste mult si de multe ori aiurea, dar o iert ca nu e cu rea vointa,...oricum mai rarut e mai dragut, cam o data pe luna ne vedem. dar tie ce ti-a zis de te-a enervat asa tare?
Cris, pai vad ca ai gasit copiluti, auu, si frati unul de 1 an si unul de 6 luni? dar s-a grabit mama lor sa faci poze la intalnirea lui tero cu copiii
Am implinit 1 anisor!
emanouela spune:
La multe lunite! Razvannnn....sa cresti mare si sa fii sanatos
azi e dragobetele...ia sa vad eu al meu, ca pe 14 a zis sa el nu serabatoreste....sa vad azi
cris_82 spune:
ema dar ce papa el acolo asa bun????si clar sta bine in fundicam vazut ca luio ii place maculatura
Brotac Terorist
cris_82 spune:
aha...deci azi e dragobeata...pai cand vine soata in casa,ca acuma e in garaj,o sa-l intreb ce facem azi de ziua iubaretilor
anna asa e au fost foarte harnicuti parintii..si sigur imortalizez momentul
Brotac Terorist
eumada spune:
neatza...repede mesaj ca se trezeste terorista.Aseara am coborat patutzul la nivelul de jos...fiica-mea se ridica singurica,adiuca se prinde de ceva si se ridica in picioare...nu einca stabila dar se ridica....nu vroiam s-o gasesc in cap....asa ca acu` arata ca un iepuras in cusca...pun io poze oleaca mai tarziu....i-a venit iar foamea-n glanda...haleste de rupe..dar lapte si fructe....bineinteles..carne kk si legume kk..si biscuiti de la heinz fara gluten....aia ii mananca ca un om mare...da` a bagat si un Baragan de toata frumusetea...mestacand bucatele mici.......acu` se joaca in fund bine mersi si odata la o ora cade poc....se rasuceste,vrea sa mearga..dar deocamdata doar da din fund...si a izbutit sa mearga inapoi....
va pup revin..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii