Bazar
Raspunsuri - Pagina 48
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza_s Am trimis si eu confirmarile de plata pe adresa de e-mail de pe prima pagina. S-au primit? Acum am vazut ca inainte de virament trebuia sa vad cum e cu taxele postale. Daca totalul, cu tot cu taxe, depaseste ce am virat, voi vira diferenta. Acum trebuie sa iau legatura cu fiecare pe privat nu? Edit la mesaj Am incercat cu mesaje private si nici una din persoane nu primeste mesaje private. Cum fac? Am de primit urmatoarele produse de la: 1. dandusa: bucatarie si fusta blug 2. kokiy: fustita blug 3. ayla: 2 sapcutze blug 4. mari-paun: fustita roz 5. valenita: geaca blug 6. olishka: geaca si body bebe cu manusi ... ma intereseaza foarte mult ca acest body sa ajunga pana miercurea viitoare, as vrea sa-l dau unui baietel. |
Alinuta, problema este ca tu nu ai activata mesageria privata. Intra la Mesaje private, Options si vezi sa ai bifata prima optiune de acolo, 'Activeaza mesajele private.'.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
Confirm platile efectuate de alinutza_s si ellinia.
Au adaugat la sumele licitate cate 5 lei de fiecare caz.
alinutza_s la Alina ai virat 40 de lei, eu am gasit doar bucataria de 32 lei. Mai este vreun produs inclus in diferenta? Probabil ca nu.
Sa va fie de folos lucrurile castigate si incercatilor soartei sa le fie de mult folos banii!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Cristina_OR spune:
laura25, valenita si ancadragoman, au ajuns produsele de la voi.multumesc foarte mult.
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
Eseea spune:
fetelor, A60 si A79 sunt acelasi produs, va rog sa stergeti unul.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
crissandrada spune:
Kya am primit pantalonasii.
Licitez din nou F36 - 25 lei
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
Cristina_OR spune:
fetelor, as dori sa pun si eu niste obiecte in bazar, insa....am doua probleme
daca ma poate ajuta una din cele care administreaza bazarul, ar fi super.unu la mana, nu ma prea descurc cu pozele si cu pc-ul, sunt cam novice.deci....se poate sa trimit cuiva pozele in webshots, cu comentariul, si sa le ia de acolo sa le puna in bazar??/
si a doua problema, as dori daca poate sa se ofere cineva sa imi preia produsele, caci eu mai plec din tara, nu am perioade exacte, de aceea nu stiu sigur cand voi fi disponibila sa trimit pachetele, daca se castiga la licitatii produse de la mine.pt produsele puse in bazar sapt asta, pot garanta ca le trimit saptamana viitoare, dar mai tarziu de atat nu stiu.
ma poate ajuta cineva???
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
ancadragoman spune:
f36-26
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_OR fetelor, as dori sa pun si eu niste obiecte in bazar, insa....am doua probleme daca ma poate ajuta una din cele care administreaza bazarul, ar fi super.unu la mana, nu ma prea descurc cu pozele si cu pc-ul, sunt cam novice.deci....se poate sa trimit cuiva pozele in webshots, cu comentariul, si sa le ia de acolo sa le puna in bazar??/ si a doua problema, as dori daca poate sa se ofere cineva sa imi preia produsele, caci eu mai plec din tara, nu am perioade exacte, de aceea nu stiu sigur cand voi fi disponibila sa trimit pachetele, daca se castiga la licitatii produse de la mine.pt produsele puse in bazar sapt asta, pot garanta ca le trimit saptamana viitoare, dar mai tarziu de atat nu stiu. ma poate ajuta cineva??? |
Pentru prima problema e in regula sa le pui pe webshots, doar sa adaugi comentariile acolo, descriere, pret, beneficiar.
Pentru a doua parte, putem specifica la produse ceva de genul "pot aparea intarzieri de expediere". Pisselino de exemplu lipseste parca 3 luni si a precizat ca nu poate trimite colete in acest rastimp.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
olishka spune:
alinutza_s eu am activat PM. Mai incearca o data sa-mi trimiti mesaj. Astept sa-mi dai adresa ta. Maine merg la posta.
Am inteles ca am mai castigat o bluzita. Banutii sunt pentru Robi
Olga, mamica lui David iepurasul
Cristina_OR spune:
alexandrina, mersi mult de raspuns
pai.......tocmai am descarcat niste poze.m-ai putea ajuta tu sa le pun in bazar acum?? nu sunt foarte clare, insa sa speram ca se vad.nu conteaza beneficiarul momentan, liciteaza fiecare pt cine doreste(sau pt cine are nevoie mai urgent de bani, cum vreti si voi).imi zici te rog cum fac sa le trimit?
cat despre livrare.....momentan sunt acasa.daca e ok si cum ai zis tu, as putea sa le trimit.