Bazar
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Selene le-am recuperat sunt la L96 si F33 Cristina_ORactualizez.. Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Multumesc!
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Alexandrina, vreau ca si astea sa fie pt toate bazarele : A- 54,55, 57-74 vezi ca aici A70 si A84 sunt unul si acelasi produs. B- 26-32 C- 18 |
Acestea le-am rezolvat
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
irlandeza spune:
As vrea sa licitez si eu urmatoarele produse la pretul stabilit de vanzator :
1-2 ani,E38. Haina imitatie blanita, nepurtata, 1.5 ani, 35 RON, Kya - pentru Bogdan
1-2 ani, E12. Caciula si fular, 1,5/2 ani, 10 ron, ancadragoman
Multumesc.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
alexandrina spune:
irandeza pentru cea de-a doua licitatie trebuie sa alegi si in folosul cui licitezi, pentru ca ancadragoman ti-a lasat tie optiunea.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
irlandeza spune:
Ok, pai atunci sa fie pt. Alex, ca tot are nevoie urgenta de bani.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
alexandrina spune:
Eseea albumul 9-12 ani nu era complet, acum sunt si hainutele acelea.
Am terminat de pus toate produsele pe care le-am identificat.
Si sunt realizate si toate modificarile pana la acest post.
Daca s-au mai strecurat greseli, primim contestatii in continuare.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
irlandeza spune:
Ai facut o treaba f. buna.
1.Totusi, nu reusesc sa vad nimic in spatele numelor, Emma, Alex si Bogdan. Oare de ce ?
2.La categoria 9-12 luni, la pozitia D6 este un catel parca, care ar trebui transferat la jucarii. Cred eu.
BAZAR - hainute
Sa o ajutam pe ALINA
Sa-l ajutam pe ROBI
Dodo-pui spune:
Kid la Ema nu functioneaza link-ul:
Ema
la Alex:
Alex
si la Bogdan duce pe ocolite tot la alte cazuri umanitare de pe blog
Bogdan
irlandeza ...la D6 e bandana donatanu catelul de aceea este la aceasta categorie
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andru_mami spune:
alexandrina ai primit mail-ul de la mine?
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la "Bazar"