Bazar
Raspunsuri - Pagina 38
Dodo-pui spune:
Actualizez
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
Recapitulare
Am de platit:
35 RON - pentru Alina
10 RON - pentru Alex
21 RON - pentru Bogdan
La fiecare mai adaug 3 RON.
Am calculat bine?
Si mai intreb o data, daca puteti va rog frumos sa-mi raspundeti:
Cum fac dovada platii daca platesc prin internet banking? As dori sa fac plata asa deoarece imi este mult mai simplu si daca tot am acest servici nu are rost sa ma car cu bebe de fiecare data pana la banca. Dar cum arat dovada ca s-a platt? Sepoate verifica in cont sau este prea complicat?
Olga, mamica lui David iepurasul
valenita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Recapitulare Am de platit: 35 RON - pentru Alina 10 RON - pentru Alex 21 RON - pentru Bogdan La fiecare mai adaug 3 RON. Am calculat bine? Si mai intreb o data, daca puteti va rog frumos sa-mi raspundeti: Cum fac dovada platii daca platesc prin internet banking? As dori sa fac plata asa deoarece imi este mult mai simplu si daca tot am acest servici nu are rost sa ma car cu bebe de fiecare data pana la banca. Dar cum arat dovada ca s-a platt? Sepoate verifica in cont sau este prea complicat? Olga, mamica lui David iepurasul |
Olishka, eu stiu ca sotului meu ii apare documentul cu tranzactia facuta, ii da un print, il scanam si il trimitem fetelor la adresa comuna.
Laura25 spune:
Olishka mie mi=a trimis cineva pe mail (dandush, oare!?) un jpg cu un screenshot al ecranului din momentul confirmarii tranzactiei. Cred ca merge si asa.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Dodo-pui spune:
Oli ce depui pt Bogdan eu pot sa-ti confirm cand apare in cont
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Oli ce depui pt Bogdan eu pot sa-ti confirm cand apare in cont Bazar general pe DC Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Multumesc Dodo
Olga, mamica lui David iepurasul
Alex@Sara spune:
Noi am intrat in posesia sandalutelor castigate,abia astept sa ajunga tati deseara acasa sa le vedem ca m-am indragostit de ele .CAnd o sa mai am timp,o sa mai bag cate un ochi pe aici poate mai gasim ceva sa ne placa/potriveasca.si numai de bine sa auzim
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
madalina84 spune:
OLISHKA mie imi apare confirmare electronica si ii dau save,mi se salveaza in calculator si apoi i-am trimis-o LAUREI25
Dar licitatiile mele nu s-au terminat?Numai ca am rugamintea sa-mi spuneti cat trebuie sa platesc pentru fiecare caz.Numai bine
pisellino spune:
am reusit sa mai intru umpic pe net.robi doarme ca il oboseste tare drumul a mancat si la somn. de saptamana viitoare facem 2 sedinte pe zi ca sa scapam mai repede, terminam pe 12 martie si mergem cateva zile la spital la Roma si dupa venim in tara.abia astept sa venim, sotul nu a putut ramane aici ca ii dadeau salarul abia dupa o luna si 3 sapt asa ca era mai greu de noi deci s-a intors in tara macar acolo are de lucru.
la Robi inca nu vad nici un progres la nivel psihic, e la fel doar ca doarme mult mult mai mult, in rest nimic nou.sunt 8 copii care intra cu noi in camera, sedinta dureaza o ora dar mi se pare mereu o vesnicie inauntru.
acum stau tot la preitena mea, e super de treaba si ma inteleg bine cu ea, e chiar super fain. aici ploua aproape in fiecare zi e o vreme de aia de iti termina creierul acu inteleg de ce italienii de aici sunt irascibili
am fost si la firenze azi la un spital mare de copii la neurologie si m-a dat aia peste cap, a spus ca nu prea vede la robi sanse de recuperare, cica are si fata specifica unei dismorfii, nici nu am inteles-o ca ne-am trezit de la 05.30 ca sa ajungem si deja eram epuizati, o sa ma uit mai tarziu pe foi daca i-oi intelege scrisul.
va mai scriu in weekend fetelor, multumim mult ca inca va ganditi la noi si va imbratisam strans strans
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576